Samsung Galaxy S II - trükkök, modding, romolás

Samsung márkájú készülékek témái
KikiBa
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Galaxy S
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Samsung Galaxy S II - trükkök, modding, romolás

Hozzászólás Szerző: KikiBa »

kisdobos írta:
nylacika írta:
KikiBa írta:Sziasztok!

Én is beléptem a táborba, egy fekete SGS II -vel.
Egyelőre teljesen gyári rom van rajta, még nem volt időm vele foglalkozni...

Egy olyan kérdésem viszont lenne, hogy nagyon ritkán, hívásindításkor pattan eggyet az előlapi hangszórója, de mint írtam ritkán , talán 20-ból egyszer. Ezen kívül semmi hibát nem tapasztalok ezzel kapcsolatban.

Valaki esetleg tapasztalt ilyesmit?

Nagyon köszi előre is...
Gratulálok! Szerencsére nálam nem volt ilyen probléma és nem is hallottam hasonlóról...
Én már a második sgs2-őt nyúzom, az elsőt pont az általad említett jelenség miatt adtam el és vettem egy újat. Láss csodát ez is pattan néha. Belenyugodtam ez ilyen ne törődj vele.
Köszi szépen! Megnyugtattál, nem kicsit :)
Mintha egyszer - kétszer hallottam volna (nem hívásindításkor) hanem nyomogatáskor, használat közben is talán, de lehet, hogy azt csak behaluztam, meg akkor ugye nem rakod ugye a füled, tehát lehet, hogy nem is az volt :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára KikiBa 2011-09-26 hétf. 21:04:32-kor.
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

KikiBa írta:Sziasztok!

Én is beléptem a táborba, egy fekete SGS II -vel.
Egyelőre teljesen gyári rom van rajta, még nem volt időm vele foglalkozni...

Egy olyan kérdésem viszont lenne, hogy nagyon ritkán, hívásindításkor pattan eggyet az előlapi hangszórója, de mint írtam ritkán , talán 20-ból egyszer. Ezen kívül semmi hibát nem tapasztalok ezzel kapcsolatban.

Valaki esetleg tapasztalt ilyesmit?

Nagyon köszi előre is...
Nekem is szokott, pár mp-cel a hívás indítása után. Nem tulajdonítottam eddig jelentőséget neki.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
jokerkiller
3. szint
3. szint
Készüléktípus: O+O64Gb+Nethunter
Has thanked: 150 times
Been thanked: 16 times

Hozzászólás Szerző: jokerkiller »

Hali! Az lenne a kérdésem hogy csináltam egy OTG kábelt az XDA-s leírás alapján. Müködik vele tök jól de usb elosztóhoz hiába kötöm azt amit az elosztóba dugok, már nem ismeri fel. Szóval ha elosztót szeretnék használni akkor csináljak egy mini usb micro usb kábelt és azzal jó lesz? Vagy használ valaki usb-s elosztót? Igazán leírhatnátok a tapasztalatokat! Elöre is köszi! :DD (ja és az elosztónak adtam külön áramot) esetleg ha valaki tud olyan oldalt ahol csináltak már mini usb micro usb kábelt és belinkelné azt is megköszönném! :D
Telefonok: Oneplus One 64gb :-) & Nokia n900 & xperia mini & samsung omnia 2 & xperia x8ak /legtöbb darabokban :D/
Tabletek: Nexus 7 16gb 2012 + Nexus 7 16gb 2012
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

jokerkiller írta:Hali! Az lenne a kérdésem hogy csináltam egy OTG kábelt az XDA-s leírás alapján. Müködik vele tök jól de usb elosztóhoz hiába kötöm azt amit az elosztóba dugok, már nem ismeri fel. Szóval ha elosztót szeretnék használni akkor csináljak egy mini usb micro usb kábelt és azzal jó lesz? Vagy használ valaki usb-s elosztót? Igazán leírhatnátok a tapasztalatokat! Elöre is köszi! :DD (ja és az elosztónak adtam külön áramot) esetleg ha valaki tud olyan oldalt ahol csináltak már mini usb micro usb kábelt és belinkelné azt is megköszönném! :D
Biztos, hogy megfelelő volt az áramellátás?
Nálam megy az elosztó, külső táppal...

Szerk.:
De az is igaz hogy csak egy egeret és egy billentyűzetet kötöttem hozzá. Te mit próbáltál rákötni?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Macika 2011-09-27 kedd 00:59:40-kor.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

MattRex írta:
Segal írta: Eddig ha gyorsan görgettél pl a beállításokba vagy akár zenék, videók stb. és majdnem a végénél (vagy elejénél ha visszafelé) még egy erőset görgettél akkor majdnem a képernyő harmadáig fel (le) tudott ugrani az adott menüpont aztán visszaállt. Most viszont nem ugrik tovább hanem kék fény árad be a képernyőre (egyre halványuló) és ugrik vissza.
Egyelőre ennyi de keresgélek még hátha van még bármi érdemi változás.

UPDATE: bárhol előcsalható a kék fény ha huzogatjuk az ujjunkat. Persze ahol szöveges részek vannak ergó nem kell túlgörgetés hozzá.
Ezt bizony úgy hívják, hogy overscroll glow effect. GS1-en általában minden főzött ROM-ba belepakolják a szakácsok, de úgylátszik GS2-re már gyárilag beépítik. Üdv a klubban. :D
Az I3 verzióba bennevan Darky keze is szóval lehet hogy csak ő tette bele az effektet mindenesetre jól néz ki.
1 napos használat után ajánlom amúgy ezt a verziót semmi problémát nem tapasztaltam vele.
jokerkiller
3. szint
3. szint
Készüléktípus: O+O64Gb+Nethunter
Has thanked: 150 times
Been thanked: 16 times

Hozzászólás Szerző: jokerkiller »

Macika írta:
jokerkiller írta:Hali! Az lenne a kérdésem hogy csináltam egy OTG kábelt az XDA-s leírás alapján. Müködik vele tök jól de usb elosztóhoz hiába kötöm azt amit az elosztóba dugok, már nem ismeri fel. Szóval ha elosztót szeretnék használni akkor csináljak egy mini usb micro usb kábelt és azzal jó lesz? Vagy használ valaki usb-s elosztót? Igazán leírhatnátok a tapasztalatokat! Elöre is köszi! :DD (ja és az elosztónak adtam külön áramot) esetleg ha valaki tud olyan oldalt ahol csináltak már mini usb micro usb kábelt és belinkelné azt is megköszönném! :D
Biztos, hogy megfelelő volt az áramellátás?
Nálam megy az elosztó, külső táppal...

Szerk.:
De az is igaz hogy csak egy egeret és egy billentyűzetet kötöttem hozzá. Te mit próbáltál rákötni?
Hát az a helyzet hogy 4,5voltot kapott és 300 mAh-t :-/ (te is a homemade verziót választottad és neked müködik? Akk tényleg a táppal lehet a gond mert csak egy egeret próbáltam rákötni.)
Telefonok: Oneplus One 64gb :-) & Nokia n900 & xperia mini & samsung omnia 2 & xperia x8ak /legtöbb darabokban :D/
Tabletek: Nexus 7 16gb 2012 + Nexus 7 16gb 2012
muzsikus2
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Huawei P10 Plus
Has thanked: 6 times
Been thanked: 68 times

Hozzászólás Szerző: muzsikus2 »

Hali!
KI3 romoz CF ROOT kernel CWM4, ha valakinek még nincs meg.
These users thanked the author muzsikus2 for the post:
nylacika (2011-09-27 kedd 11:47:19)
Rating: 2.63%
GT-I9505 SGS4 (4.4.2) FNB8/FNB8/FNB8 + root
amuba
1. szint
1. szint

Hozzászólás Szerző: amuba »

Sziasztok!

Valaki aki használ KI3-at írna valamit róla minden rendben feltehetem vagy még vannak kérdéses részek, gyári vagy már piszkálva van?

Köszönöm
Samsung Galaxy SII
muzsikus2
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Huawei P10 Plus
Has thanked: 6 times
Been thanked: 68 times

Hozzászólás Szerző: muzsikus2 »

amuba írta:Sziasztok!

Valaki aki használ KI3-at írna valamit róla minden rendben feltehetem vagy még vannak kérdéses részek, gyári vagy már piszkálva van?

Köszönöm
Hali!
Visszább egy-két oldallal már írtak róla. Egy biztos, hogy még nem hivatalos. Azt is írják, hogy Darky keze is benne van a romban. KI4-ről váltottam KI3-ra, eddig nincs gond vele. Ami nekem még újdonság, és nem láttam, hogy írták volna a korábbi romoknál nem vettem észre a főképernyő is körbe jár. Első oldalról hetedikre vált és vissza. Annyi még, hogy ugyanúgy, mint a KI4 romnál, ennél is hatástalan az usb jig-es nullázás. De elvileg erre is van megoldás.
GT-I9505 SGS4 (4.4.2) FNB8/FNB8/FNB8 + root
amuba
1. szint
1. szint

Hozzászólás Szerző: amuba »

muzsikus2 írta:
amuba írta:Sziasztok!

Köszönöm
Hali!
Visszább egy-két oldallal már írtak róla. Egy biztos, hogy még nem hivatalos. Azt is írják, hogy Darky keze is benne van a romban. KI4-ről váltottam KI3-ra, eddig nincs gond vele. Ami nekem még újdonság, és nem láttam, hogy írták volna a korábbi romoknál nem vettem észre a főképernyő is körbe jár. Első oldalról hetedikre vált és vissza. Annyi még, hogy ugyanúgy, mint a KI4 romnál, ennél is hatástalan az usb jig-es nullázás. De elvileg erre is van megoldás.
Köszi! A főképernyő a gyári 2.3.3-ban is körbe megy ha az alján a pontokat húzogatod oda-vissza, akkor még várok vele nekem még t-s gyári van.
Samsung Galaxy SII
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”