Hátlap megrepedt még akkor is?fonix232 írta:A T-nél még mindig cserélik, ugyanis nekik nincs szervizük itthon!
ZTE Blade
-
- 1. szint
- Készüléktípus: ZTE Blade
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 7 times
Re: ZTE Blade
- fonix232
- 5. szint
- Nem: Férfi
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 44 times
Részenként cserélik, a hátlapot elvileg nem, de ha jófej szervizest fogsz ki, azt is mellélökigeniuszf írta:Hátlap megrepedt még akkor is?fonix232 írta:A T-nél még mindig cserélik, ugyanis nekik nincs szervizük itthon!

- ZTE Blade - CyanogenMod 7
- Haipad M7 - PhoenixMod [0805] v1.1
- Asus Transformer TF101 32GB - Revolver 2.5, Clemsyn kernel v9, custom sound mod
-
- 1. szint
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 7 times
Egri vagyok, mikor menjek?:P:P:P nem majd megkérdezem haveromat. neki a töltő meg, a füles volt rossz, kapott egy újatfonix232 írta:Részenként cserélik, a hátlapot elvileg nem, de ha jófej szervizest fogsz ki, azt is mellélökigeniuszf írta:Hátlap megrepedt még akkor is?fonix232 írta:A T-nél még mindig cserélik, ugyanis nekik nincs szervizük itthon!

- fonix232
- 5. szint
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 44 times
Nem tudom, én debreceni vagyok, az itteni szervízbe vittem 

- ZTE Blade - CyanogenMod 7
- Haipad M7 - PhoenixMod [0805] v1.1
- Asus Transformer TF101 32GB - Revolver 2.5, Clemsyn kernel v9, custom sound mod
- radicspeter
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy s
- Has thanked: 258 times
- Been thanked: 48 times
Sziasztok!
Az miert van hogy havernak z4rootban a temporary az mukodik de a permantlynal ujraindulas utan a superuser ( marketen mar frissitett) azt irja az su binaryra hogy voutdated....
Ja es lattam az elso oldalon valami recorverys zip fajlt azt hogy is kene hasznositani? Koszi elore is!!
Az miert van hogy havernak z4rootban a temporary az mukodik de a permantlynal ujraindulas utan a superuser ( marketen mar frissitett) azt irja az su binaryra hogy voutdated....
Ja es lattam az elso oldalon valami recorverys zip fajlt azt hogy is kene hasznositani? Koszi elore is!!
- nagy.renato
- 3. szint
- Készüléktípus: In my signature
- Has thanked: 0
- Been thanked: 118 times
Itt van 2 leírás, ami jól működik. Az író és én is a második módszert ajánljuk.radicspeter írta:Sziasztok!
Egyszerűen, lépésről lépésre le van írva a recovery telepítés menete.
Maga a recovery pedig a ROM cserére való többnyire. De mellette sok mást is tud.
- These users thanked the author nagy.renato for the post:
- radicspeter (2011-09-28 szer. 15:22:42)
- Rating: 2.63%
Nokia Lumia 625
Samsung Galaxy Tab 2 [P3110]
- tomi937
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S2
- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 8 times
Bevittem a telefont garanciába, egyenlőre nem küldtek el. Pénteken küldik fel Pestre, és majd valamikor szólnak, remélem kijavítják a hibáját, annyi biztos egy jó ideig nem lessz telefonom, ill van egy régi nokia6600 amíg garanciában van. Pont 2x olyan vastag mint a blade. 

- bdani94
- 1. szint
- Készüléktípus: Sony Xperia P
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 0
Kis segitséget kérnék mert nekem gyanúúús..
A Marketem nem müködik... nem tölti le csak "Betöltés" forog...Ötletek? :S
+ egy.. Ha Tönkre megy a tartozék a telefon is kell hozzá a gariba?

- nagy.renato
- 3. szint
- Készüléktípus: In my signature
- Has thanked: 0
- Been thanked: 118 times
Market: Gondolom valami teszkós internet, ami nem képes letölteni a tartalmakat, olyan lassú, rossz. (hasonló problémával akkor találkozok, amikor a szolgáltató lelassítja a mobilinternetemet)bdani94 írta:Kis segitséget kérnék mert nekem gyanúúús..A Marketem nem müködik... nem tölti le csak "Betöltés" forog...Ötletek? :S
+1: A T szolgáltató többnyire kicseréli. De ha kérik a telefont is, mondd, hogy csak holnapra tudod, és tégy vissza egy eredeti ROM-ot. Ha emiatt tetted fel a kérdést.
Nokia Lumia 625
- bdani94
- 1. szint
- Készüléktípus: Sony Xperia P
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 0
nagy.renato írta:Market: Gondolom valami teszkós internet, ami nem képes letölteni a tartalmakat, olyan lassú, rossz. (hasonló problémával akkor találkozok, amikor a szolgáltató lelassítja a mobilinternetemet)bdani94 írta:Kis segitséget kérnék mert nekem gyanúúús..A Marketem nem müködik... nem tölti le csak "Betöltés" forog...Ötletek? :S
+1: A T szolgáltató többnyire kicseréli. De ha kérik a telefont is, mondd, hogy csak holnapra tudod, és tégy vissza egy eredeti ROM-ot. Ha emiatt tetted fel a kérdést.
Telenoros szerviz... a fülesem adta meg magát és visszavinném de nem tudom h kell e a telefon hozzá....