Nokia E72
-
- Újonc
- Készüléktípus: E72
- Nem: Férfi
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia E72
Helló!
Nem tudom ti találkoztatok-e olyannal, hogy az E72 néha távoli dolgokra nem tud élességet állitani, és tájkép módban (amikoris a fokusz a végtelen van) elfogadhatatlan képeket csinál.
Valaki lenne szíves belinkelni/küldeni pár képet, amit E72-vel, tájkép módban csinált? Vagy ide vagy mailre (rspeti kukac gmail pont com).
Mert ha csak az enyém szer, viszem szervízbe. Elöre is köszi!
Peti
Nem tudom ti találkoztatok-e olyannal, hogy az E72 néha távoli dolgokra nem tud élességet állitani, és tájkép módban (amikoris a fokusz a végtelen van) elfogadhatatlan képeket csinál.
Valaki lenne szíves belinkelni/küldeni pár képet, amit E72-vel, tájkép módban csinált? Vagy ide vagy mailre (rspeti kukac gmail pont com).
Peti
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
Üdv!vjpeti írta:Helló!
Peti
Én az N82-mmel jártam így. Tájkép vagy autofókusz, mindegy volt, távolra nem tudott fókuszálni. Szerviz segített, (kamera mechanikai javítás). Szerencsére még garis volt.
- kokesz82
- 1. szint
- Készüléktípus: iphone 5 - note 3
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 1 time
sajnos nem lehetdrbzs írta:Meg tudja valaki mondani, hogy TV kábelt lehet csatlakoztatni a telefonhoz, hogy a tévén megjelenjen a menü?
ÜDV!
- oszydj
- Újonc
- Készüléktípus: Sony Xperia S
- Has thanked: 2 times
Sziasztok!
Van vkinek eladó E72-es készüléke? Lelakott nem érdekel, meg amin cserélni kell házat vagy billentyűzetet.
Van vkinek eladó E72-es készüléke? Lelakott nem érdekel, meg amin cserélni kell házat vagy billentyűzetet.

- oszydj
- Újonc
- Készüléktípus: Sony Xperia S
- Has thanked: 2 times
megvettem a telefont!
csúcs ez a készülék! a hiba csak annyi, h Telenoros. szoftverfrissítés miatt írtam, h hiba!
csúcs ez a készülék! a hiba csak annyi, h Telenoros. szoftverfrissítés miatt írtam, h hiba!

-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Valószinüleg ezt még nem magyaritotta senki, de szerintem angol nyelven is (nyelvtudás nélkül) gyorsan meg lehet tanulni a használatát!Boshe írta:üdv. érdeklődnék h erre a telefonra a vHome alkalmazás elérhető magyar nyelven ?
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=42652
-
- 1. szint
- Készüléktípus: iPhone 4S
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
A napokban az Ovi felajánlotta hogy van frissített térkép a telóra, elindítottam a frissítést, de törlés után meg is állt.
Ezután próbáltam letölteni egyenként a térképeket, de a magyart is csak sokadjára tudtam, most a németet próbálnám, de mindig kiírja hogy kapcsolódási problémája van.
A netem stabil, folyamatos.
Ötlete van valakinek? Hogy oldjam meg?
köszi
Ezután próbáltam letölteni egyenként a térképeket, de a magyart is csak sokadjára tudtam, most a németet próbálnám, de mindig kiírja hogy kapcsolódási problémája van.
A netem stabil, folyamatos.
Ötlete van valakinek? Hogy oldjam meg?
köszi
-
- 2. szint
- Készüléktípus: N78 E72
- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 8 times
Minek? Áramot fogyaszt.kisbre13 írta:Sziasztok!
Használ valaki valamilyen képernyővédő progit a telón?