N97 Mini Főzőtt/Cooked ROM

Készülékek tuningolásával, megváltoztatásával, stb kapcsolatos fórumok
farkas-laci
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Lumia 730 DS
Nem: Férfi
Has thanked: 23 times
Been thanked: 99 times

Re: N97 Mini Főzőtt/Cooked ROM

Hozzászólás Szerző: farkas-laci »

bats írta:
Basslovers írta:
bats írta:[...]próbáltam Phoenix-el de ott meg valmi hibát írt ki h hiányzik rm555_rm553_103_000_m009_8g.fpsx ... most eléggé megfeszültem..azt hiszem félrerakom a dolgot egy kicsit..és várom a nálam tapasztaltabbak tanácsát.. am ha phoenix-el flashelném, át tudnám írni később a product kódot, garancia vesztés nélkül ? ..
mára ennyi belőlem..kész.. :asit:
aaaaaaaaa :cry3:
Phoenix-nél nyugodtan nyomj egy továbbot arra a hibaüzenetre, nekem is kijött és utána ment fel a szoftver. Én utána Phoenixben visszaírtam a product codot, mert az enyém is T-s. (Bár mondjuk tök mindegy, ha látják, hogy 30-as főzött rom van rajta.. ígyis-úgyis bukta.)
Köszi.. felraktam [(végre sikerült)].. feldobtam az általam használt 14db programot és még így is 51mega szabad memóriám marad, indítás után .. :)

.. viszont én is észrevettem h nem használható a fényérzékelő..ezt meg lehet oldani valamiféle okoskodással, v majd újra kell rakni a kijavított szoftvert ? :blink:

u.i.: Gratula és ezer köszönet a FőzőMesternek :Notworty:
Javítom a CFW-t és feltöltöm valamikor. Most egyelőre visszadobom a gyárit, mert szervizbe küldöm. A himbilimbim kivan, hogy fél napnál nem bír többet vadi új akksival.
u-i-: köszönöm és szivesen :)

Még valami:
Megkérnék mindenkit, aki használja a CFW-met, hogy nézze végig és ha hibát/bugot talál, írja le hogy javítani tudjam.
Eddig a fényérzékelő, és a TTPod /beépített összetevő/ hibája ismert.
Ha valamit még szeretnétek a CFW-be azt is írjátok le.
ottoa3
1. szint
1. szint
Készüléktípus: n97mini N8
Has thanked: 7 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: ottoa3 »

farkas-laci írta:Változások vannak az új CFW-ben, Phoenixszel csak simán fel kell tenni,mintha gyárit raknál fel.

Kép

Leírás

Kód: Egész kijelölése

-FULL Anna ikonos, és N8 ikonos verzió
-S^3 alfanumerikus billentyűzet és S^3 virtuális qwerty!! ha a képernyőfordítás aktiválva van a szenzorbeállításoknál, akkor automatán átvált
-S^3-mas menü álló és fekvő módban
-alapból magyar
-Nincs nokia SMS, nem üdvözöl a Nokia
-FOTA eltávolítva
-Nincs 'Frissítések keresése' a  FOTA-ban
-Összes cache az E-n
-Jobb minőségű videó/hang -felvétel
-Fényképek 100%-osak
-extra (8x) kamera zoom
-Wifi érzékenység javítva
-Csak a sounds/digital mappákban keresi a zenéket
-Szenzorbeállításoknál érintésvezérlés
-Hívásidőtrartam kijelzés, hívás utáni jelentés / bekapcsolva
-Automatikus billzár ideje állítható
-Gyári fájlkezelőből küldhetők a sis/sisx/jar fájlok
-Újraindításnál folytatja a megszakított letöltést
-RomPatcher+ 3.1 magyar bzs73-nak köszönhetően (+10 db patch)
-Óra widget eltávolítható
-5 db parancsikon widget lehet kint egyszerre a főképernyőn
-999 db SMS-t tárol
-üzenetekben beszélgetések menü
-power gomb menüjében újraindítás
-3-mal több parancsikon sáv rakható ki a főképernyőre
-óra widget eltávolítható
-kamera nem ragad a memóriában
-hangrögzítő jobb minőségben vesz fel
-Java alkalmazásoknak minden engedélyt meg lehet adni
-Névj.Óra.Napt.Üz.nem maradnak a memóriában
-hívás indításakor, valamint befejezésekor rezzenik egyet a telefon, ha az aktuális profilban engedélyezve van a rezgés
-C5-03-as billzár
-269 mega szabad hely a C-n
-57 mega szabad RAM
N8 ikonos
Anna ikonos

Szia Laci! Szeretném megköszönni az új v30-as főzetedet! :yeah: Külön köszönet,hogy csináltál N8 és Anna ikonos Romot,nekem az Annácska nem jött be annyira :sad: Feltettem,én is,és tetszik!
Deviney
1. szint
1. szint
Has thanked: 4 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: Deviney »

farkas-laci írta:Megkérnék mindenkit, aki használja a CFW-met, hogy nézze végig és ha hibát/bugot talál, írja le hogy javítani tudjam.
Kamera alapból néma legyen, ez megoldható? Mint régen a 12-es főzetedben...
bats
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N97 mini
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: bats »

farkas-laci írta:Javítom a CFW-t és feltöltöm valamikor. Most egyelőre visszadobom a gyárit, mert szervizbe küldöm. A himbilimbim kivan, hogy fél napnál nem bír többet vadi új akksival.
u-i-: köszönöm és szivesen :)

Még valami:
Megkérnék mindenkit, aki használja a CFW-met, hogy nézze végig és ha hibát/bugot talál, írja le hogy javítani tudjam.
hali!
Megosztanád majd a probléma megoldását is? .. nekem most nincs gondom ezzel [(180km navigáció, 104mega wifi letöltés, pár perc zene hallgatás és wifis olvasgatás, 4-5 program telepítés = össz 22 órán keresztül bírta)]
A CFW-vel kapcsolatban.. QuickOffice és AdobeReader aktiválni tudnád, h lehessen file-okat is létrehozni? ..öm..most lehet nagyon vak vagyok -v csak szimplán fáradt-..de nincs a virtuális billentyűzeten magyar ékezetes betű (és v álló módban nem lehetne nagyobb olyan mint a gyári ANNA-s rom-ban..lehet sokat kérek, de gondoltam hátha :pirul: ) ?... nah nem mintha elégedetlen lennék, úgy nyomkodom a telefonom mint egy kisgyerek :D ..
jah, lehet h most kinevettek..de mire tudom használni a ROM Patcher-t: javításokat eszközölni vele, de .. azok amik benn vannak mire valók (a magától -számomra is- értetődőkön kívül persze..)?
előre is köszi a választ OO
szarvasbogar
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n97 mini
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: szarvasbogar »

Sziasztok,

Van arra lehetőség, hogy a főzött romokban található teljes képernyős menü patchet alkalmazzam valahogyan a telefonon, anélkül, hogy új romot tennék föl? A telefon hackelt természetesen.
előre is köszi
Jurk
Újonc
Újonc
Has thanked: 0
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: Jurk »

Szia farkas-laci!

A legújabb CFW-dben észrevettem egy visszatérő bugot: ha az alkalmazáskezelőben a telepített alkalmazásoknál a java-alkalmazások programcsomag-beállítások menüpontjába lépnék, újra kidob "Megtelt a memória" hibaüzenettel.
GepAllat
1. szint
1. szint
Készüléktípus: 500
Has thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: GepAllat »

Üdv!

Farkas Laci, bele tudnád azt műteni a CFW-be hogy 4 helyett 6 ikon (widget) legyen egy sorba? Találtam én erre egy trükköt de minin nem működik.
Köszi!
A kockaházak és mellékrakások teringettében oltassa el a retektájékoztatót vagy térdelje meg keresőfoltosát gyógyszemészét! :D
farkas-laci
3. szint
3. szint

GepAllat írta:Üdv!

Farkas Laci, bele tudnád azt műteni a CFW-be hogy 4 helyett 6 ikon (widget) legyen egy sorba? Találtam én erre egy trükköt de minin nem működik.
Köszi!
Azt most sajnos nem, de van jobb :)
Találtam egy modot, c2zbin_THUMB patch-csel működik is. 454Mhz helyett 602-re húzza a procit. Még nem tudom, hogy tényleg húzza e, vagy csak a szám hazudik, még tesztelem. Speedy Go szerint még lassabb lett, de ez betudható a patch-nek is, viszont az X-Plore és a Speedy Go is 602Mhz-et ír a procira.
Ha a C-re másoljátok, használjátok a patchet, ha meg belefőzitek valamelyik rofs-ba nnál jobb :).
Forrás
GepAllat
1. szint
1. szint
Készüléktípus: 500
Has thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: GepAllat »

farkas-laci írta:

Köszi!
Találtam egy modot, c2zbin_THUMB patch-csel működik is. 454Mhz helyett 602-re húzza a procit. Még nem tudom, hogy tényleg húzza e, vagy csak a szám hazudik, még tesztelem. Speedy Go szerint még lassabb lett, de ez betudható a patch-nek is, viszont az X-Plore és a Speedy Go is 602Mhz-et ír a procira.
Ha a C-re másoljátok, használjátok a patchet, ha meg belefőzitek valamelyik rofs-ba nnál jobb :).
Forrás
kipróbálnám de pont a c2z patch nem megy nálam, indítom és piros x a zöld helyett, megcsináltam online a patchet bemásoltam látja is a rompatcher de az sem megy, kicsit leamortizáltam a romot a sok telepítéssel meg tesztelgetéssel, vállalkozó kedvű vagyok :D, szóval azért is várom az új főzeléked mert azt raknám fel akkor. szóval ha eza mod télleg felhuzza a procit és anyin is megy nem csak azt írja ki az jó lenne, szerintem elképzelhető hogy fel lehet huzni csak kérdés bírja nem fagye stb...., szóval ha letesztelted és mükszik rendesen akár bele is főzheted.
másik gondom h felraktam a legujjab qt-t minire és azzal nem mentek az alkalmazások gondolok itt a belle főképernyőre. visszaraktam azt ami volt és ugyancsak nem megy, (kiapcsoltam az install server pacthet ugy telepítettem) volt restart is de semmi, erre tudsz vmi gyógyszert?
A kockaházak és mellékrakások teringettében oltassa el a retektájékoztatót vagy térdelje meg keresőfoltosát gyógyszemészét! :D
farkas-laci
3. szint
3. szint

GepAllat írta:
farkas-laci írta:

Köszi!
Forrás
kipróbálnám de pont a c2z patch nem megy nálam, indítom és piros x a zöld helyett, megcsináltam online a patchet bemásoltam látja is a rompatcher de az sem megy, kicsit leamortizáltam a romot a sok telepítéssel meg tesztelgetéssel, vállalkozó kedvű vagyok :D, szóval azért is várom az új főzeléked mert azt raknám fel akkor. szóval ha eza mod télleg felhuzza a procit és anyin is megy nem csak azt írja ki az jó lenne, szerintem elképzelhető hogy fel lehet huzni csak kérdés bírja nem fagye stb...., szóval ha letesztelted és mükszik rendesen akár bele is főzheted.
másik gondom h felraktam a legujjab qt-t minire és azzal nem mentek az alkalmazások gondolok itt a belle főképernyőre. visszaraktam azt ami volt és ugyancsak nem megy, (kiapcsoltam az install server pacthet ugy telepítettem) volt restart is de semmi, erre tudsz vmi gyógyszert?
QT problémával én is így jártam. Csak a reset segített...
Válasz küldése

Vissza: “Modding”