Javítom a CFW-t és feltöltöm valamikor. Most egyelőre visszadobom a gyárit, mert szervizbe küldöm. A himbilimbim kivan, hogy fél napnál nem bír többet vadi új akksival.bats írta:Köszi.. felraktam [(végre sikerült)].. feldobtam az általam használt 14db programot és még így is 51mega szabad memóriám marad, indítás után ..Basslovers írta:Phoenix-nél nyugodtan nyomj egy továbbot arra a hibaüzenetre, nekem is kijött és utána ment fel a szoftver. Én utána Phoenixben visszaírtam a product codot, mert az enyém is T-s. (Bár mondjuk tök mindegy, ha látják, hogy 30-as főzött rom van rajta.. ígyis-úgyis bukta.)bats írta:[...]próbáltam Phoenix-el de ott meg valmi hibát írt ki h hiányzik rm555_rm553_103_000_m009_8g.fpsx ... most eléggé megfeszültem..azt hiszem félrerakom a dolgot egy kicsit..és várom a nálam tapasztaltabbak tanácsát.. am ha phoenix-el flashelném, át tudnám írni később a product kódot, garancia vesztés nélkül ? ..
mára ennyi belőlem..kész..![]()
aaaaaaaaa
.. viszont én is észrevettem h nem használható a fényérzékelő..ezt meg lehet oldani valamiféle okoskodással, v majd újra kell rakni a kijavított szoftvert ?![]()
u.i.: Gratula és ezer köszönet a FőzőMesternek
u-i-: köszönöm és szivesen

Még valami:
Megkérnék mindenkit, aki használja a CFW-met, hogy nézze végig és ha hibát/bugot talál, írja le hogy javítani tudjam.
Eddig a fényérzékelő, és a TTPod /beépített összetevő/ hibája ismert.
Ha valamit még szeretnétek a CFW-be azt is írjátok le.