Nokia N97

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Re: Nokia N97

Hozzászólás Szerző: potter55 »

tenacht írta:Sziasztok!

Szeretném kicsit gyorsítani a telefont,és hallottam,hogy erre a főzött ROM az alkalmas.Valaki linkelne esetleg egy tájékoztatót,hogy mit hogy merre hány méter,hogyan kezdjek neki kezdőként?
Köszi,és bocsi,ha már volt.
Itt megtalálsz mindent.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
farkas-laci
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Lumia 730 DS
Has thanked: 23 times
Been thanked: 99 times

Hozzászólás Szerző: farkas-laci »

potter55 írta:
tenacht írta:Sziasztok!

Szeretném kicsit gyorsítani a telefont,és hallottam,hogy erre a főzött ROM az alkalmas.Valaki linkelne esetleg egy tájékoztatót,hogy mit hogy merre hány méter,hogyan kezdjek neki kezdőként?
Köszi,és bocsi,ha már volt.
Itt megtalálsz mindent.
Vagy még kipróbálhatod ezt is.
Slider
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N97
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Slider »

Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy a netről letöltött játékok esetében van egy idegesítő mellékhatás. (Store-ból való letöltés esetén nincs)
Mikor a programok futnak megjelennek bizonyos virtuális gombok a kijelzőn. Középen egy joystick féle gomb meg A, B, C, D gombok. Ez nagyon bosszantó. Mikor kinyitom a készüléket akkor bevált normális nézetre a kép de szintén marad a jobb oldalon két vezérlő gomb. Ez miért van? Hogyan lehet eltüntetni? Egyáltalán el lehet? Azért kérdem mert a kép egy részét kitakarják és bosszantó.

Ez azért van mert a program nem N97-re lett fordítva? Nem vágom. Pedig Symbian S60 V5 a szoftver és a felbontás is stimmel.
Gyári ROM van a telefonon.

Valakinél ötlet? Ezer hála a segítségért.
ferret
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
Has thanked: 112 times
Been thanked: 348 times

Hozzászólás Szerző: ferret »

Slider írta:Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy a netről letöltött játékok esetében van egy idegesítő mellékhatás. (Store-ból való letöltés esetén nincs)
Mikor a programok futnak megjelennek bizonyos virtuális gombok a kijelzőn. Középen egy joystick féle gomb meg A, B, C, D gombok. Ez nagyon bosszantó. Mikor kinyitom a készüléket akkor bevált normális nézetre a kép de szintén marad a jobb oldalon két vezérlő gomb. Ez miért van? Hogyan lehet eltüntetni? Egyáltalán el lehet? Azért kérdem mert a kép egy részét kitakarják és bosszantó.

Ez azért van mert a program nem N97-re lett fordítva? Nem vágom. Pedig Symbian S60 V5 a szoftver és a felbontás is stimmel.
Gyári ROM van a telefonon.

Valakinél ötlet? Ezer hála a segítségért.
Beállítások-alkalmazáskezelő-telepített alkalmazások-rámész a progira-opciók-programcsomag beállítás,képernyőn megjelenő billentyűzet----ki.
Kép Kép
Slider
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: Slider »

Köszönöm a segítséget. Ezer hálám. Életben rá nem jöttem volna, hogy ott keressem.
xeex
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung galaxy note+Nokia N97
Has thanked: 14 times
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: xeex »

Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy nem tudom változtani, modosítani a hálozati célokat. A hozzáférési pontokat tudom kezelni, de ha újat veszek fel, nem képes az internetes célok kozé tenni, ezáltal használni sem tudom rendesen. Nem mukodik az új cél felvétele sem, és a meglévok modosítása sem. Régota hackelt n97em van, eddig nem volt problémám, minden mukodott, nem installáltam fel semmit, nem tortént a teloval semmi, mégsem mukodik az eddig hibátlan funkcio.
Van valami tanácsotok? Mi történhetett a telefonommal? Valami program okozhatja esetleg ezt?

Előre is köszönöm a válaszokat!
xeex
1. szint
1. szint

xeex írta:Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy nem tudom változtani, modosítani a hálozati célokat. A hozzáférési pontokat tudom kezelni, de ha újat veszek fel, nem képes az internetes célok kozé tenni, ezáltal használni sem tudom rendesen. Nem mukodik az új cél felvétele sem, és a meglévok modosítása sem. Régota hackelt n97em van, eddig nem volt problémám, minden mukodott, nem installáltam fel semmit, nem tortént a teloval semmi, mégsem mukodik az eddig hibátlan funkcio.
Van valami tanácsotok? Mi történhetett a telefonommal? Valami program okozhatja esetleg ezt?

Előre is köszönöm a válaszokat!
A Hard reset utána pedig a navifirm és jaf megoldotta a problémát, most viszont egy olyasmit kérdeznék, hogy ugye voltak nekem alkalmazások, amiket a 32 gigára installáltam (sőt, mondhatni majdnem mind). Nem lehet őket visszahozni anélkül, hogy újra feltelepíteném őket egyesével? Hiszen elvileg ott vannak, csak nem látszódnak...

Köszi
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

Nem lehet. Mert a telefonmemóriába is voltak összetevőik.
These users thanked the author potter55 for the post:
xeex (2012-05-24 csüt. 21:59:16)
Rating: 2.63%
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
xeex
1. szint
1. szint

potter55 írta:Nem lehet. Mert a telefonmemóriába is voltak összetevőik.
Köszönöm szépen! Akkor neki is kezdek a telepítéseknek... :-)
Tonó
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: Tonó »

Sziasztok!

A következő problémám van az N97-esemmel!feltettem töltőre,és egyszerűen nem hagyja abba a töltést!2 napig is fent volt,mégsem töltött fel az akksi,és végül 3 csík volt a 7ből!találkozott már valaki hasonló problémával?

Tonó
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”