Nokia N8-00

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
BLAUZOO
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N8-00
Has thanked: 47 times
Been thanked: 8 times

Re: Nokia N8-00

Hozzászólás Szerző: BLAUZOO »

Fejvadasz írta:
BLAUZOO írta:Sziasztok .

Az lenne a kérdésem ,hogy a telón hol találom a mentett internet címeket ,könyvjelzőket ? Melyik meghajtón ,mappában ? Az Operáét és a Origóét ,mert ha szinkronizálom az OVI-val akkor rátenné az összeset ami a PC-n van , és én csak egy pár fontosabbat szeretnék rátenni.

Előre is köszönöm.
Ha belepsz az Origoba annak a menujeben vannak a mentett oldalak.
Ok ,ezt én is tudom.
A PC-ről szeretnék mentett oldalakat át tenni a telefonra az ,Operába és az Origóba.Én azt a mappát keresem amelyik a telefonon a könyvjelzőket tárolja , hogy PC-ről totalcommanderrel a kedvencekből át tudjam egyszerűen másolni a címeket.
Köszi.
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Nem: Férfi
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

Akit érdekel végleges ANNA-ból készült magyar CFW az nézzen be az N8 CFW/MOD topikba.
These users thanked the author bladehu2 for the post:
bazy (2011-09-11 vas. 07:06:29)
Rating: 2.63%
semetka
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N8 + Nokia 6120c
Has thanked: 2 times
Been thanked: 11 times

Hozzászólás Szerző: semetka »

Névjegyzéknél azt be lehet állítani, hogy amikor keresgélek a nevek közt akkor csak a nevet mutassa a számot meg ne? Valahol egy videóban láttam, de én nem találok ilyen beállítást.
Slan
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5800
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Slan »

Sziasztok!
Az N8-asom, az utóbbi két hétben nem talál műholdat, pedig eddig pár percen belül bárhol megtalálta magát. Wifi segítségével meg tudja határozni hol vagyok, de az ovi maps, a google maps és egy gps info progi is csak azt írja ki, hogy keresi a műholdakat, akár órákig is.
Ez nem tudom egy új frissítésnek köszönhető-e vagy kihalt a gps-em. Találkozott már valaki ezzel a problémával?
A beállításoknál már próbáltam ki be kapcsolni a belső gps használatát, letiltani a wifi-t a-gps-t stb, de nem segített...
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

semetka írta:Névjegyzéknél azt be lehet állítani, hogy amikor keresgélek a nevek közt akkor csak a nevet mutassa a számot meg ne? Valahol egy videóban láttam, de én nem találok ilyen beállítást.
nem hinném hogy a gyári névjegyzéknek lenne ilyen beállítása.
zozo
Újonc
Újonc
Készüléktípus: SGS4mini+N8
Has thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: zozo »

hertert írta:
zozo írta:Ezt az ozone alkalmazást hogyan lehet eltüntetni szerintetek? Az ovi áruházban már nincs, találtam máshol de lejárt tanúsítvány miatt nem telepíthető, a dátum is hiába van állítgatva. Lassan betelik a C meghajtó tisztogatni kellene.
Szia! próbáld meg az origo időjárást letölteni és utána már le tudod törölni az ozone-t! nekem így sikerült!

Szia! Sikerült, köszönöm, azért volt lényeges eltávolítani mert a C-n 15Mb helyet foglalt fölöslegesen. Egyébként miután letöltöttem az origo időjárást amit az E-re rakott, a C-ről eltűnt az Ozone külön törölni sem kellett. :taps1:
zozo
Újonc
Újonc
Készüléktípus: SGS4mini+N8
Has thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: zozo »

ssgt írta:
zozo írta:Tegnap ráböktem a szoftverfrissítés alkalmazásra és meglepetésre fontos frissítés érkezett a T-mobilos szoftra wi-fin keresztül, így már van office és pdf olvasó is. :taps1:
Hello!
Te hogy tudtad telepíteni az 1. frissítést? Nekem csak a 2.-at engedte.
Wlan kapcsolat, szoftverfrissítés, Anna frisítés telepítése, tényleg semmi extra. Tegnap megint felajánlott Anna frisítést, (3.) a C-ről levett 3Mb-ot communicator frissült mást nem vettem észte.
Fejvadasz
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S III Titanium
Has thanked: 48 times
Been thanked: 22 times

Hozzászólás Szerző: Fejvadasz »

BLAUZOO írta:
Fejvadasz írta:
BLAUZOO írta:Sziasztok .

Az lenne a kérdésem ,hogy a telón hol találom a mentett internet címeket ,könyvjelzőket ? Melyik meghajtón ,mappában ? Az Operáét és a Origóét ,mert ha szinkronizálom az OVI-val akkor rátenné az összeset ami a PC-n van , és én csak egy pár fontosabbat szeretnék rátenni.

Előre is köszönöm.
Ha belepsz az Origoba annak a menujeben vannak a mentett oldalak.
Ok ,ezt én is tudom.
A PC-ről szeretnék mentett oldalakat át tenni a telefonra az ,Operába és az Origóba.Én azt a mappát keresem amelyik a telefonon a könyvjelzőket tárolja , hogy PC-ről totalcommanderrel a kedvencekből át tudjam egyszerűen másolni a címeket.
Köszi.
Ha van fent Explorer file kezekod abban lehet mutatja a mappat. Nekem nincs telepitve sajnos nem tudom megnezni, HA abban nem mutat mappat kkor sajnos nincs jobb otletem. Max hackelt telon lehetne buheralni .
These users thanked the author Fejvadasz for the post:
BLAUZOO (2011-09-12 hétf. 18:21:48)
Rating: 2.63%
Udv. Fejvadasz
akidobos
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia N8-00 DG
Has thanked: 35 times
Been thanked: 21 times

Hozzászólás Szerző: akidobos »

Elnézést, hogy offolok, de nem találtam megfelelő helyét és mivel N8-t használunk, gondolom más is használhatja a kérdéses progit.

Coming Next-ről kérdezném ( v1.33 ), hogy másnak is 12-es formában mutatja az időpontokat ( pl. 19.00 helyett 07.00 )? A rendszer óra 24-esben van, progin belül nem találtam ilyen beállítást.
Köszönöm.
Nokia N8 RM-596 Pro Edition RC V7.1 111.040.0904. By Taylor http://www.smartphonepro.hu
DoomT
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia C7 + Lumia 800
Has thanked: 2 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: DoomT »

Sziasztok! Remélem valaki tud segíteni, itt sokan vagytok ezért kérdezek itt, talán akad valaki aki tud megoldást. Symbian3 ra keresek egy olyan programot, ami beolvassa a prc fileokat /mobi reader/ és normálisan, ahogy az tette e51en működik is. Sajnos a mobi még nincs mostse s3 ra. Vagy valaki tud e olyat amivel a prc könyvek átkonvertálhatók egy másik e-book formátumra és akkor ahhoz egy jó olvasót? Köszi a válaszokat! Innen van egy csomó jó könyv, végre lehetne olvasni a c7 en gördülékenyen, nem mint az 51es korszakba, de semmit nem találtam megoldásnak.
Nokia E51 ---> Nokia C7 + Lumia 800
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”