Nokia N8-00

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
Pus1
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8 and Nokia 1616
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia N8-00

Hozzászólás Szerző: Pus1 »

Jó reggelt MIndenkinek! Egy olyan kérésem lenne felétek hogy:Hogyan lehet az üzeneteket lezárni, hogy mások ne lássák de nem a kódos billentyűzárra gondolok,hanem magára az üzenetekre legyen érvényes a korlátozás!Esetleg programmal lehet csak megoldani?Előre is KÖszönöm! Egy N8 Júzer voltam :sly:
aoc
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia n8
Has thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: aoc »

Sziasztok engem is érdekelne hogy tudom eltávolítani én 4db nem tudok eltávolítani mert nem találom sehol légyszi segitsetek a 4db Startlaptv -Ozone-MTV WebTV-Postr Persze a OVI áruházban néztem de ott már nincsenek fent
tomtrial
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N8 Dark Grey
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: tomtrial »

Úgy látszik ezeket nem is tudjuk eltávolítani sehogy ... nekem is már csak ezek vannak amik az utamban állnak :D Na de majd ha kijön a belle akkor elsz belőle lebutított változat is remélem mint a mostani bzs anna 2b :D
beji
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5800

Hozzászólás Szerző: beji »

Sziasztok!Egy kérdés!Ismertek olyan progit ha adatkábellel összeszúrom N8-számítógép akkor a teló wifiét használva netezzek a számítógépen?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

beji írta:Sziasztok!Egy kérdés!Ismertek olyan progit ha adatkábellel összeszúrom N8-számítógép akkor a teló wifiét használva netezzek a számítógépen?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Szia!

Ilyen progi nem létezik.
hertert
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S4 White Frost
Nem: Férfi
Has thanked: 1 time
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: hertert »

zozo írta:Ezt az ozone alkalmazást hogyan lehet eltüntetni szerintetek? Az ovi áruházban már nincs, találtam máshol de lejárt tanúsítvány miatt nem telepíthető, a dátum is hiába van állítgatva. Lassan betelik a C meghajtó tisztogatni kellene.
Szia! próbáld meg az origo időjárást letölteni és utána már le tudod törölni az ozone-t! nekem így sikerült!
These users thanked the author hertert for the post (total 2):
aoc (2011-09-09 pén. 15:41:30) • zozo (2011-09-11 vas. 09:51:24)
Rating: 5.26%
ssgt
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N8
Has thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: ssgt »

zozo írta:Tegnap ráböktem a szoftverfrissítés alkalmazásra és meglepetésre fontos frissítés érkezett a T-mobilos szoftra wi-fin keresztül, így már van office és pdf olvasó is. :taps1:
Hello!
Te hogy tudtad telepíteni az 1. frissítést? Nekem csak a 2.-at engedte.
aoc
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia n8
Has thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: aoc »

hertert írta:
zozo írta:Ezt az ozone alkalmazást hogyan lehet eltüntetni szerintetek? Az ovi áruházban már nincs, találtam máshol de lejárt tanúsítvány miatt nem telepíthető, a dátum is hiába van állítgatva. Lassan betelik a C meghajtó tisztogatni kellene.
Szia! próbáld meg az origo időjárást letölteni és utána már le tudod törölni az ozone-t! nekem így sikerült!
Szia hertert ki próbáltam amit írtál és sikerült.a MTV WebTV- Startlap TV- Postr-ra nincs ötleted vagy neked ezeket hogyan sikerült törölnöd??
Taylor
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia N8 DG Pro
Has thanked: 86 times
Been thanked: 508 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Taylor »

Hogy lehet letörölni a sok szemét külső alkalmazást? Nyomsz egy hard resetet. Majd ez után a telefon menüjében frissíted az Anna1-2 frissítéseket. Ez szépen visszapakolja a rendszert. De ezeket a widgeteket nem. Hungary Dark Gray-en tesztelve. Anna esetében a hard resettel járó hibákat javították, szóval hajrá. A honlapomon találtok rom hacket is. Ami ugye hard reset után is megmarad. Így kaptok egy hackelt tiszta sw-t.
Kép
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

Taylor írta:A honlapomon találtok rom hacket is. Ami ugye hard reset után is megmarad. Így kaptok egy hackelt tiszta sw-t.
na de ha ugyis flesseli akkor már nem érdemesebb egy cfw-t flesselni aminek az uda-jából ki vannak baszkodva ezek kacat widgetek? :) amugy az összes QT cucc megmarad hard reset után anna-n? ovi store is működik (mármint be is lehet jelentkezni a fiókba)? mondjuk én sose hr-ezek csak azok miatt kérdem akik így most esetleg bátran nekiesnek.
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”