Nokia C7-00

Kizárólag a Nokia C szériával foglalkozó témák
pelyhe67
1. szint
1. szint
Készüléktípus: nokia lumia 920
Nem: Férfi
Has thanked: 40 times
Been thanked: 2 times

Re: Nokia C7-00

Hozzászólás Szerző: pelyhe67 »

Todo írta:
pelyhe67 írta:sziasztok.Kaptam 1 üzenetet a Nokiától:
"Ötlet: Szerezz be élő forgalmi és traffipax információkat az Autóval navigációhoz tartozó Forg.&Trafi. alkalmazással. A Térképekben találod: Opciók>Közlek.infó" Kérdésem az lenne hogy hol találom ezt az alkalmazást?Kérem aki tud segítsen!!Köszönöm :wacko:

Megnyitod a térképeket! Rányomsz arra, hogy autóval!Beállitod a célt! Miután elindul a navigáció, nyomsz egy opciókat és ott találod a közlekedési infót! Netkapcsolat szükséges hozzá!
nagyon szépen köszönöm. :Notworty:
nokiae668
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
Has thanked: 183 times
Been thanked: 211 times

Hozzászólás Szerző: nokiae668 »

Sziasztok!

Feltelepítettem a Cloclksync nevű programot és a kérdésem az hogy milyen szervert lehet beallitani neki hogy szinkronizálja az időt, (NTp server 1 2 3) lehetőseg van a bállitásra? :hmm2: ;)
marcus86
1. szint
1. szint
Készüléktípus: C7-00 + 1209
Has thanked: 4 times
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: marcus86 »

Nekem a time.nist.gov címmel működik (Win7 időszinkronizálás beállításaiból néztem ki)
These users thanked the author marcus86 for the post:
nokiae668 (2011-09-06 kedd 18:55:43)
Rating: 2.63%
zsoltix
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Motorola Defy
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: zsoltix »

Visszaérkezett a készülékem garanciális javításból :whaaa: Budapest Allee-ban lévő nokia szervízét sajnos nem tudom ajánlani 2 nap javítási időből lett több mint 2 hét közbe össze-vissza hazudtak a telefon javítási státuszát illetően, plusz a szoftver frissítést amit direkt kértem mert betegágy megse csinálták amikor kérdőre vontam őket akkor esküdtek és a képembe hazudtak hogy az is kész van persze ha frissítik a szoftvert akkor az adatok is maradnak a készüléken :sly: . Kicsit a Nokia hozzáállásából kezdem azt érezni mintha kiakarna szállni a telefonpiacból .
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

zsoltix írta:Visszaérkezett a készülékem garanciális javításból :whaaa: Budapest Allee-ban lévő nokia szervízét sajnos nem tudom ajánlani 2 nap javítási időből lett több mint 2 hét közbe össze-vissza hazudtak a telefon javítási státuszát illetően, plusz a szoftver frissítést amit direkt kértem mert betegágy megse csinálták amikor kérdőre vontam őket akkor esküdtek és a képembe hazudtak hogy az is kész van persze ha frissítik a szoftvert akkor az adatok is maradnak a készüléken :sly: . Kicsit a Nokia hozzáállásából kezdem azt érezni mintha kiakarna szállni a telefonpiacból .

Szerintem nem akar kiszállni a telefonpiacból, mert ez nem a nokia hozzáállása hanem a szervízes fiúké! OFF!
radolive
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Lumia 710
Has thanked: 4 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: radolive »

üdv!

t tiltotta a c7-em(telefon és sms funkció nem megy a többi működik). valaki tud ebben segíteni vagy csak zenelejátszónak és navinak jó? esetleg nincs rá valami fasza fw?

előre is köszi
Limahl
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
Has thanked: 264 times
Been thanked: 1859 times

Hozzászólás Szerző: Limahl »

radolive írta:üdv!

t tiltotta a c7-em(telefon és sms funkció nem megy a többi működik). valaki tud ebben segíteni vagy csak zenelejátszónak és navinak jó? esetleg nincs rá valami fasza fw?

előre is köszi

fizesd ki a tartozást, vagy add vissza a tulajnak :whaaa:

amúgy marad zenelejátszónak ahogy írtad.
Samsung galaxy s7 edge
kelmefan
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n97 mini
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: kelmefan »

Szevasztok Okosok !

Telepítettem Annát, szép, mutatós is, csak egy kis problémája van ,hogy két Annás készülék nem igazán kommunikál bluetooth-n keresztül.Ennek mi lehet az oka,már telepítettem újra a frissítéseket de nem ez lett a megoldás.Kérem írjatok valami használható infot. Köszönöm előre is.
CsCsabesz
1. szint
1. szint
Készüléktípus: nokia C7
Has thanked: 13 times
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: CsCsabesz »

Szevasztok

T-s c7-re feltettem az euro3-t kb. 2 hete. Minden szép és jó volt míg nem párosítottam a héten a brutus fülesemmel. Most már azért nem vagyok olyan happy!
Több gondom is van jelenleg a készülékkel:
1, csatlakozási hiba felirattal megszakítja az élő vonalamat (anna előtt ez nem volt jellemző)
2,hívok valakit, nálam nagy kuss még vonalhang sincs a hívottnál pedig rendesen kicseng, de ott is nagy kuss van (anna előtt soha nem volt ilyen gondom)
3,bejövő hívásom van a mobil csörög a füles meg sem nyikkan, felvenni csak a mobilról tudom, de beszélni már nem tudunk. Kinyomom, majd azonnal visszahívom és láss csodát minden rendesen működik. A brutus és a füles ikonja végig ott kuksol a jobb felsőben. (anna előtt ez sem volt)
A fenti gondok naponta többször is jelentkeznek.
Ötlet?
Ereszem rá megint a phoenixet?
Csináljak belőle gyertyatartót?
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

CsCsabesz írta:Szevasztok

T-s c7-re feltettem az euro3-t kb. 2 hete. Minden szép és jó volt míg nem párosítottam a héten a brutus fülesemmel. Most már azért nem vagyok olyan happy!
Több gondom is van jelenleg a készülékkel:
1, csatlakozási hiba felirattal megszakítja az élő vonalamat (anna előtt ez nem volt jellemző)
2,hívok valakit, nálam nagy kuss még vonalhang sincs a hívottnál pedig rendesen kicseng, de ott is nagy kuss van (anna előtt soha nem volt ilyen gondom)
3,bejövő hívásom van a mobil csörög a füles meg sem nyikkan, felvenni csak a mobilról tudom, de beszélni már nem tudunk. Kinyomom, majd azonnal visszahívom és láss csodát minden rendesen működik. A brutus és a füles ikonja végig ott kuksol a jobb felsőben. (anna előtt ez sem volt)
A fenti gondok naponta többször is jelentkeznek.
Ötlet?
Ereszem rá megint a phoenixet?
Csináljak belőle gyertyatartót?
Tedd fel megint a szoftvert phoenix-szel. Ha utána se jó, akkor szerviz.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Válasz küldése

Vissza: “C-széria”