nagyon szépen köszönöm.Todo írta:pelyhe67 írta:sziasztok.Kaptam 1 üzenetet a Nokiától:
"Ötlet: Szerezz be élő forgalmi és traffipax információkat az Autóval navigációhoz tartozó Forg.&Trafi. alkalmazással. A Térképekben találod: Opciók>Közlek.infó" Kérdésem az lenne hogy hol találom ezt az alkalmazást?Kérem aki tud segítsen!!Köszönöm
Megnyitod a térképeket! Rányomsz arra, hogy autóval!Beállitod a célt! Miután elindul a navigáció, nyomsz egy opciókat és ott találod a közlekedési infót! Netkapcsolat szükséges hozzá!
Nokia C7-00
-
- 1. szint
- Készüléktípus: nokia lumia 920
- Nem: Férfi
- Has thanked: 40 times
- Been thanked: 2 times
Re: Nokia C7-00
-
- 4. szint
- Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
- Has thanked: 183 times
- Been thanked: 211 times
Sziasztok!
Feltelepítettem a Cloclksync nevű programot és a kérdésem az hogy milyen szervert lehet beallitani neki hogy szinkronizálja az időt, (NTp server 1 2 3) lehetőseg van a bállitásra?
Feltelepítettem a Cloclksync nevű programot és a kérdésem az hogy milyen szervert lehet beallitani neki hogy szinkronizálja az időt, (NTp server 1 2 3) lehetőseg van a bállitásra?
-
- 1. szint
- Készüléktípus: C7-00 + 1209
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 3 times
Nekem a time.nist.gov címmel működik (Win7 időszinkronizálás beállításaiból néztem ki)
- Rating: 2.63%
-
- Újonc
- Készüléktípus: Motorola Defy
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Visszaérkezett a készülékem garanciális javításból Budapest Allee-ban lévő nokia szervízét sajnos nem tudom ajánlani 2 nap javítási időből lett több mint 2 hét közbe össze-vissza hazudtak a telefon javítási státuszát illetően, plusz a szoftver frissítést amit direkt kértem mert betegágy megse csinálták amikor kérdőre vontam őket akkor esküdtek és a képembe hazudtak hogy az is kész van persze ha frissítik a szoftvert akkor az adatok is maradnak a készüléken . Kicsit a Nokia hozzáállásából kezdem azt érezni mintha kiakarna szállni a telefonpiacból .
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
zsoltix írta:Visszaérkezett a készülékem garanciális javításból Budapest Allee-ban lévő nokia szervízét sajnos nem tudom ajánlani 2 nap javítási időből lett több mint 2 hét közbe össze-vissza hazudtak a telefon javítási státuszát illetően, plusz a szoftver frissítést amit direkt kértem mert betegágy megse csinálták amikor kérdőre vontam őket akkor esküdtek és a képembe hazudtak hogy az is kész van persze ha frissítik a szoftvert akkor az adatok is maradnak a készüléken . Kicsit a Nokia hozzáállásából kezdem azt érezni mintha kiakarna szállni a telefonpiacból .
Szerintem nem akar kiszállni a telefonpiacból, mert ez nem a nokia hozzáállása hanem a szervízes fiúké! OFF!
-
- Újonc
- Készüléktípus: Lumia 710
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 0
üdv!
t tiltotta a c7-em(telefon és sms funkció nem megy a többi működik). valaki tud ebben segíteni vagy csak zenelejátszónak és navinak jó? esetleg nincs rá valami fasza fw?
előre is köszi
t tiltotta a c7-em(telefon és sms funkció nem megy a többi működik). valaki tud ebben segíteni vagy csak zenelejátszónak és navinak jó? esetleg nincs rá valami fasza fw?
előre is köszi
- Limahl
- 6. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
- Has thanked: 264 times
- Been thanked: 1859 times
radolive írta:üdv!
előre is köszi
fizesd ki a tartozást, vagy add vissza a tulajnak
amúgy marad zenelejátszónak ahogy írtad.
Samsung galaxy s7 edge
-
- Újonc
- Készüléktípus: n97 mini
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Szevasztok Okosok !
Telepítettem Annát, szép, mutatós is, csak egy kis problémája van ,hogy két Annás készülék nem igazán kommunikál bluetooth-n keresztül.Ennek mi lehet az oka,már telepítettem újra a frissítéseket de nem ez lett a megoldás.Kérem írjatok valami használható infot. Köszönöm előre is.
Telepítettem Annát, szép, mutatós is, csak egy kis problémája van ,hogy két Annás készülék nem igazán kommunikál bluetooth-n keresztül.Ennek mi lehet az oka,már telepítettem újra a frissítéseket de nem ez lett a megoldás.Kérem írjatok valami használható infot. Köszönöm előre is.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: nokia C7
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 6 times
Szevasztok
T-s c7-re feltettem az euro3-t kb. 2 hete. Minden szép és jó volt míg nem párosítottam a héten a brutus fülesemmel. Most már azért nem vagyok olyan happy!
Több gondom is van jelenleg a készülékkel:
1, csatlakozási hiba felirattal megszakítja az élő vonalamat (anna előtt ez nem volt jellemző)
2,hívok valakit, nálam nagy kuss még vonalhang sincs a hívottnál pedig rendesen kicseng, de ott is nagy kuss van (anna előtt soha nem volt ilyen gondom)
3,bejövő hívásom van a mobil csörög a füles meg sem nyikkan, felvenni csak a mobilról tudom, de beszélni már nem tudunk. Kinyomom, majd azonnal visszahívom és láss csodát minden rendesen működik. A brutus és a füles ikonja végig ott kuksol a jobb felsőben. (anna előtt ez sem volt)
A fenti gondok naponta többször is jelentkeznek.
Ötlet?
Ereszem rá megint a phoenixet?
Csináljak belőle gyertyatartót?
T-s c7-re feltettem az euro3-t kb. 2 hete. Minden szép és jó volt míg nem párosítottam a héten a brutus fülesemmel. Most már azért nem vagyok olyan happy!
1, csatlakozási hiba felirattal megszakítja az élő vonalamat (anna előtt ez nem volt jellemző)
2,hívok valakit, nálam nagy kuss még vonalhang sincs a hívottnál pedig rendesen kicseng, de ott is nagy kuss van (anna előtt soha nem volt ilyen gondom)
3,bejövő hívásom van a mobil csörög a füles meg sem nyikkan, felvenni csak a mobilról tudom, de beszélni már nem tudunk. Kinyomom, majd azonnal visszahívom és láss csodát minden rendesen működik. A brutus és a füles ikonja végig ott kuksol a jobb felsőben. (anna előtt ez sem volt)
Ötlet?
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Tedd fel megint a szoftvert phoenix-szel. Ha utána se jó, akkor szerviz.CsCsabesz írta:Szevasztok
Ötlet?
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.