Köztudott, hogy folyamatosan dolgoznak(hiszen ők törték fel a NFS Undercover symbian verzióját is), de az n-gage-el más a helyzet. Most mondanám, hogy a 2009-es felhoztalalnak eddig sikerült alulmúlnia a 2008-ast és ezért kár felkelniük, hogy feltörjék, másrészt tudom, hogy ha itt lenne, akkor úgy is kipróbálnám, de tudván, hogy mely játékokról van szó én már nem szoktam várni, pedig azt gonolom, hogy direkt tartják vissza, mert egy olyan rutinos banda, mint az övék már rég megette reggelire az egészet.laviaag írta:Ők is emberek, lehetnek hétköznapi gondjaik vagy épp csajozhatnak is , majd lesz. Biztosan dolgoznak rajta. Minél többet vársz rá, annál jobban örülsz majd neki (vagy épp ellenkezőleg, de inkább ne ) és értékeled. Én azt tudom mondani, hogy biztosan lesz...DartR írta:Lehet h már kérdezték de most mi baja van a BiNPDA-nak? mért nem crackel? és azt leht látni h mikor fog?
Vagy van egy ilyen esetekre bevált nagyon jó sablonszövegem: "A gazdasági világválság miatt..."
N-Gage szolgáltatás
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az N-Gage játékok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az N-Gage játékok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
- luciuscornelius
- Moderátor
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 19 times
Re: N-Gage szolgáltatás
- laviaag
- Újonc
- Készüléktípus: N95 8GB
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
- Kapcsolat:
Ők szégyellik magukat a játékfejlesztők helyett, hogy ilyen "java szintű" játékokat kell feltörniük és inkább késve adják ki. Én csak a Worms World Party-t várom és az Age of Empires-t (ami az előzetes képek alapján dettó java ) Sajnos nagyon leírta magát az N-Gage NextGen, pedig ha nem csal az emlékezetem (márpedig nem csal), akkor annó kiadtak egy E3 demót, ahol demonstrálják, mire képesek a 3D gyorsítós mobilok. Az is csak egy tőrdöfés az ember szívébe. Megnézed és rájössz, hogy gyakorlatilag XBOX (nem a 360) szintű grafika és ehhez képest mit kapsz? Ilyen gagyi már bocsánat a szóért, de sz rt ... És bocsánat, hogy OFF-olok, de én még mindig jobban bízok más fejlesztőkbe, hátha ők kihasználják a 3D gyorsítós mobilokat (lásd: GlobalRace, CrashBandicoot, Pandemonium, Quake3...).luciuscornelius írta:Köztudott, hogy folyamatosan dolgoznak(hiszen ők törték fel a NFS Undercover symbian verzióját is), de az n-gage-el más a helyzet. Most mondanám, hogy a 2009-es felhoztalalnak eddig sikerült alulmúlnia a 2008-ast és ezért kár felkelniük, hogy feltörjék, másrészt tudom, hogy ha itt lenne, akkor úgy is kipróbálnám, de tudván, hogy mely játékokról van szó én már nem szoktam várni, pedig azt gonolom, hogy direkt tartják vissza, mert egy olyan rutinos banda, mint az övék már rég megette reggelire az egészet.
Többet erővel, mint ésszel, előbb format aztán fűrészelj...
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia n73
Heló! honan tudom letölteni ( ingyen) az ngage programot ami például az n82-őn fut.
Előre is köszi
Előre is köszi
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Ennek a topiknak az első oldalán van link.nokiafan1994/forum írta:Heló! honan tudom letölteni ( ingyen) az ngage programot ami például az n82-őn fut.
Előre is köszi
Vagy inét is le tudod tölteni, N82 mellett a letöltésre kantintva tudod letölteni de szerintem mind a két helyen ugyan az a link van, csak ott szét van válogatva telefonok típusára.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
- stunts666
- 3. szint
- Készüléktípus: HTC Desire 16Gb
- Has thanked: 1 time
Nagyba Block Breakerezek. Gondoltam, hogy egyszer csak elérem a 999 életet erre nem át fodult kettőszázötven valamennyinél. Most van 12 életem
- maggi_1886
- 4. szint
- Készüléktípus: ZTE Blade Nokia N82
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 4 times
stunts666 írta:Nagyba Block Breakerezek. Gondoltam, hogy egyszer csak elérem a 999 életet erre nem át fodult kettőszázötven valamennyinél. Most van 12 életem
szívás. de miert pont 250nél
Samsung Galalxy SII vk.6.4 final
Nokia N82 Black 2Gb Micro Sd
Nokia N82 Black 2Gb Micro Sd
- stunts666
- 3. szint
- Készüléktípus: HTC Desire 16Gb
- Has thanked: 1 time
Lehet hogy éppen az lett volna a 257 életem ami az első lett.maggi_1886 írta:stunts666 írta:Nagyba Block Breakerezek. Gondoltam, hogy egyszer csak elérem a 999 életet erre nem át fodult kettőszázötven valamennyinél. Most van 12 életem
szívás. de miert pont 250nél
256 az informatikai számokhoz tartozik Miért nem 512 vagy 1024???
- pilu01
- 1. szint
- Készüléktípus: E71-Spica-SGS
Hackeltem az N85-öt feltettem a gyári alapprogramot, majd a golf Binpda verzát, de töltésnél Kern-EXEC3 hibaüzenettel kilép!
Mi lehet a megoldás?
Mi lehet a megoldás?
E71-Spica-SGS
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Ezzel a játékkal sokaknak van ugyan ilyen problémája. Néz másik játékot.pilu01 írta:Hackeltem az N85-öt feltettem a gyári alapprogramot, majd a golf Binpda verzát, de töltésnél Kern-EXEC3 hibaüzenettel kilép!
Mi lehet a megoldás?
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő kis gombbal!
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
Igen, sajnos vagy nem jól lett feltörve a golf vagy már eleve hibásan lett megírva. (sajnos a mai N-Gage felhozatalt nézve simán el tudom hinni, hogy az eredeti játék is ilyen)pilu01 írta:Hackeltem az N85-öt feltettem a gyári alapprogramot, majd a golf Binpda verzát, de töltésnél Kern-EXEC3 hibaüzenettel kilép!
Mi lehet a megoldás?