De egy "Hogyan idézzünk fórumban?" tanfolyam alapfokra beiratkozhatnál ám...tarcsihunn írta:Csak elönyére van variálva
![]()
Persze...meg naponta olvasgassam a topikját a toldozgatások végett.....
De mindegy
OFF
MEGOLDÓDOTT

De egy "Hogyan idézzünk fórumban?" tanfolyam alapfokra beiratkozhatnál ám...tarcsihunn írta:Csak elönyére van variálva
![]()
Persze...meg naponta olvasgassam a topikját a toldozgatások végett.....
De mindegy
OFF
MEGOLDÓDOTT
Próbáljátok ki a Moboplayert és konvertálgatni sem nagyon kell, persze,ha csak nem HD filmeket akartok nézni...gelmar írta:Format Factory. Van egy csomó beállítási lehetőség. Én pl. minden-mp4-be menüpontba beállítom a felbontást stb és simán átkonvertálja.
vsop14 írta:Hellosztok!
Igaz most valami PC-s progit keresek, de mivel droidos lejátszóval akarnám lejátszani, inkább itt kérdezném.
Ti a filmeket mivel konvertáljátok át, ha telóra akarjátok rakni?
Valami olyasmi progit keresek, mint annó volt a smartmovie converter. csak beállítom a felbontást, 1-2 apróságot és konvertál
köszönöm!
Igen ám, csak ha megnézted volna, ő Motorola Milestone 2-vel akarja lejátszani, aminek mondjuk hasonló a hardvere a GS-éhez, de lehet hogy akad rajta a sima divx esetleg. Nem tudom biztosra, csak hát ahány gyártó annyi féle optimalizáció, és nem minden gyártónak sikerül kihoznia ugyanazt egy hasonló hardverből. Valamiért biztos konvertálni akarja, legalábbis magamból kiindulva csak akkor szarakodnék a konvertálással, ha az origi filmek akadnak.gyotam20 írta:vsop14 írta:Hellosztok!
Igaz most valami PC-s progit keresek, de mivel droidos lejátszóval akarnám lejátszani, inkább itt kérdezném.
Valami olyasmi progit keresek, mint annó volt a smartmovie converter. csak beállítom a felbontást, 1-2 apróságot és konvertál
köszönöm!
Én spontán felmásolom a telefonra és megnézem ennyi.... Xvid Divx Avi minek konvertálnád ? .)
èn csak erôsíteni tudlak... a galaxy s nem hiaba okostelogyotam20 írta:vsop14 írta:Hellosztok!
köszönöm!
Én spontán felmásolom a telefonra és megnézem ennyi.... Xvid Divx Avi minek konvertálnád ? .)