Nokia C7-00

Kizárólag a Nokia C szériával foglalkozó témák
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Re: Nokia C7-00

Hozzászólás Szerző: Todo »

Pacee írta:
tnoise írta:feltünt, hogy Anma óta pontos az óra ??!
elötte napok alatt késett 1-2percet.. most OK!
Az feltűnt, hogy előtte nem volt pontos, de az nem, hogy Annán igen! Viszont eszembe juttattál egy olyan dolgot, ami (ha jól tudom továbbra is csak) a Telenorosokat érinti csak és én nagyon örültem neki, mégpedig azt, hogy az üzemmód állapotsorban végre megjeleníti pár másodpercre a cellainformációt, illetve ha lapot váltasz akkor is. Lehet, hogy másnak ez nem fontos, de én mindig szerettem ezt a funkciót.
Végre megjeleniti? Ezt úgy érted, hogy neked eddig nem volt? Nálam az anna elötti szofton is mutatta!
Nem lehet, hogy eddig nálad nem volt bekapcsolva?
Menü>Beállitások>Kapcsolatok>Hálozat>Adókörzet-információ!
cortez0808
Újonc
Újonc
Készüléktípus: C 7-00
Nem: Férfi
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: cortez0808 »

Az nem tudjátok miért lehet néhány, divx-es filmnél ha rámasolom a c7-esemre a videót szépen lejátsza csak nincs hang ha viszont ugyanazt n8-ra másolom akkor tökéletesen megy rajta hangal együtt, de nem mindegyiknél van amelyiket szépen lejátsza mindkettő. Az N8-on és a C7-en is a legújjab softver van, nem értem mi a ....-é nem játsza le az enyém normálisan, ha az egyikbe benne van a másikba miért nincs benne ugyanaz a codec. Miért nem képes rá az enyém? Gondolom az nem mindegy a milyen hangformátumot tartalmaz a divx formátum. Próbáltam szinte minfenhol keresni a másik lejátszót vagy egy kiegészítést a gyári lejátszóhoz de nem találtam sehol, csak az androidos telókra de azokra sz*rásig van. Nem tudtok esetleg erre valamilyen megoldást? De a telóm nincs feltörve és nem is akarom, amit szignózni kell azt se tudom feltrakni... Így meg elég kényelmetlen mert szeretném filmekre használni a telót utazásokkor jól jön, de konvertálgatni szinte mindig az kicsit idegölő, nagyon lassan csinálja meg a gép és közbe nem is nagyon tudok semmit csinálni mert nagyon visszafogja a gépet a konvertálás. Köszi ha tudtok valamit.
sanyci
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia 700
Has thanked: 4 times
Been thanked: 34 times

Hozzászólás Szerző: sanyci »

cortez0808 írta:Az nem tudjátok miért lehet néhány, divx-es filmnél ha rámasolom a c7-esemre a videót szépen lejátsza csak nincs hang ha viszont ugyanazt n8-ra másolom akkor tökéletesen megy rajta hangal együtt, de nem mindegyiknél van amelyiket szépen lejátsza mindkettő. Az N8-on és a C7-en is a legújjab softver van, nem értem mi a ....-é nem játsza le az enyém normálisan, ha az egyikbe benne van a másikba miért nincs benne ugyanaz a codec. Miért nem képes rá az enyém? Gondolom az nem mindegy a milyen hangformátumot tartalmaz a divx formátum. Próbáltam szinte minfenhol keresni a másik lejátszót vagy egy kiegészítést a gyári lejátszóhoz de nem találtam sehol, csak az androidos telókra de azokra sz*rásig van. Nem tudtok esetleg erre valamilyen megoldást? De a telóm nincs feltörve és nem is akarom, amit szignózni kell azt se tudom feltrakni... Így meg elég kényelmetlen mert szeretném filmekre használni a telót utazásokkor jól jön, de konvertálgatni szinte mindig az kicsit idegölő, nagyon lassan csinálja meg a gép és közbe nem is nagyon tudok semmit csinálni mert nagyon visszafogja a gépet a konvertálás. Köszi ha tudtok valamit.
Az N8 viszi az AC3-as hangot, a C7 nem.
Nokia 3110>5110>6110>6210>6600>7610>6630>N70>E61>E50>E90>E51>E71>E52>5800XM>C7>700
Ericsson GA318>T39m (T39m még megvan!)
Samsung Galaxy Spica>HTC Desire (Az Android még nem nőtt fel a feladathoz)
cortez0808
Újonc
Újonc

sanyci írta:
cortez0808 írta:Az nem tudjátok miért lehet néhány, divx-es filmnél ha rámasolom a c7-esemre a videót szépen lejátsza csak nincs hang ha viszont ugyanazt n8-ra másolom akkor tökéletesen megy rajta hangal együtt, de nem mindegyiknél van amelyiket szépen lejátsza mindkettő. Az N8-on és a C7-en is a legújjab softver van, nem értem mi a ....-é nem játsza le az enyém normálisan, ha az egyikbe benne van a másikba miért nincs benne ugyanaz a codec. Miért nem képes rá az enyém? Gondolom az nem mindegy a milyen hangformátumot tartalmaz a divx formátum. Próbáltam szinte minfenhol keresni a másik lejátszót vagy egy kiegészítést a gyári lejátszóhoz de nem találtam sehol, csak az androidos telókra de azokra sz*rásig van. Nem tudtok esetleg erre valamilyen megoldást? De a telóm nincs feltörve és nem is akarom, amit szignózni kell azt se tudom feltrakni... Így meg elég kényelmetlen mert szeretném filmekre használni a telót utazásokkor jól jön, de konvertálgatni szinte mindig az kicsit idegölő, nagyon lassan csinálja meg a gép és közbe nem is nagyon tudok semmit csinálni mert nagyon visszafogja a gépet a konvertálás. Köszi ha tudtok valamit.
Az N8 viszi az AC3-as hangot, a C7 nem.
És nem lehet megoldani hogy a C7 is vigye??
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

cortez0808 írta: És nem lehet megoldani hogy a C7 is vigye??
Még nem lehet. Talán később.
These users thanked the author potter55 for the post:
cortez0808 (2011-09-01 csüt. 23:04:07)
Rating: 2.63%
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Todo
5. szint
5. szint

potter55 írta:
Talán majd a Bellében ezt is megoldják, de addig csak reménykedhetünk!
Pacee
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Microsoft Lumia 950
Has thanked: 12 times
Been thanked: 39 times

Hozzászólás Szerző: Pacee »

Todo írta:Végre megjeleniti? Ezt úgy érted, hogy neked eddig nem volt? Nálam az anna elötti szofton is mutatta!
Szia! Nekem eddig nem jelenítette meg! Elsők között volt, hogy bekapcsoltam, de csak nagy ritkán egy-egy pillanatra jelenítette meg talán, sőt emlékeim szerint az E51-emmel is így volt! Van kb. 5 éves a SIM kártyám, lehet az (volt) a gond? Másra nem igazán tudok gondolni, mert a finom ropogós vadi új telefonon is ilyen volt. De akkor most mitől lett jó??? :shocked2:
Eddigi készülékeim (sorban): Nokia 2110, Ericsson T20, Nokia 7210, Nokia 3650, Nokia 6230 & 3120, Nokia E51, Nokia C7-00, Nokia Lumia 620, LG Optimus F6, Blackberry Z10, Microsoft Lumia 950
Todo
5. szint
5. szint

Pacee írta:
Todo írta:Végre megjeleniti? Ezt úgy érted, hogy neked eddig nem volt? Nálam az anna elötti szofton is mutatta!
Szia! Nekem eddig nem jelenítette meg! Elsők között volt, hogy bekapcsoltam, de csak nagy ritkán egy-egy pillanatra jelenítette meg talán, sőt emlékeim szerint az E51-emmel is így volt! Van kb. 5 éves a SIM kártyám, lehet az (volt) a gond? Másra nem igazán tudok gondolni, mert a finom ropogós vadi új telefonon is ilyen volt. De akkor most mitől lett jó??? :shocked2:
Ha azóta cseréltél simet akkor lehet, hogy valóban az volt a ludas! Ezek a ketyerék nem szeretik a régi simkártyát!
Ellenben a régi tipusok( E51) nem voltak ilyen "kényesek"!
Pacee
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Microsoft Lumia 950
Has thanked: 12 times
Been thanked: 39 times

Hozzászólás Szerző: Pacee »

Ez az, hogy nem cseréltem és éppen ezért nem tudom mire vélni a dolgot. Gyári témát használtam a régi szofttal végig, most nem azt használok, de lehetetlen, hogy azzal lett volna gond. Nem értem mi lehetett a gond, de végülis az a lényeg, hogy most jó. Pedig még egyszer órákig kerestem programot arra, hogy kiírja! :D
Eddigi készülékeim (sorban): Nokia 2110, Ericsson T20, Nokia 7210, Nokia 3650, Nokia 6230 & 3120, Nokia E51, Nokia C7-00, Nokia Lumia 620, LG Optimus F6, Blackberry Z10, Microsoft Lumia 950
cortez0808
Újonc
Újonc

Todo írta:
potter55 írta:
Talán majd a Bellében ezt is megoldják, de addig csak reménykedhetünk!
Köszönöm, lényegében erre voltam kiváncsi, hogy ne keressem tovább feleslegesen. A videók a Belléről tetszetősek, igen, reménykedjünk hogy ezt is megoldják benne. Vagy egy jó lejátszó erre a symbianra, azt is díjaznám.
Válasz küldése

Vissza: “C-széria”