Ja. Meg krumplit pucol és felhozza a szenet a pincéből. Ha találsz ilyet, szólj nekem is!kisdobos írta:Nem érted. Nekem olyan kell amire egyszerre tv-t töltőt és billentyűzetet is rá tudok kötni.Macika írta:A HDMI-n van USB csati is, hiszen egy egész filmet végig se lehetne nézni vele töltés nélkül.kisdobos írta:Olyan kábel nincs hozzá ami hdmi is meg usb is?
Samsung GT-i9100 Galaxy S II
- Lion
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S II
- Has thanked: 55 times
- Been thanked: 6 times
Re: Samsung GT-i9100 Galaxy S II
Samsung Galaxy S4 (GT-I9505) [4.3 MKF / 3.4.0-2082040]
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Nem: Férfi
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Ez jóóóóóó 

"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- rydair
- 4. szint
- Készüléktípus: Samsung P6800 + Note 3 + Gear
- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 15 times
Először is lenne egy kérdésem. Mondja meg már a frankót valaki legyen szíves, hogy a telefon előlapján a hangszóró alatt kellene-e lenni SAMSUNG feliratnak, vagy nem?
mert már zavar hogy egyes netes videókon van, másokon nincs
1. tölteni
2. HDMI-n kikötni
3. pendriveról filmet nézni, ami nem fér el a belső memón.
Tehát a samsung ezt csúnyán el b
ta szerintem.
Bezzeg N8..

Mondjuk tényleg nem lenne hülyeség, ha lehetne egyszerrekisdobos írta:Nem érted. Nekem olyan kell amire egyszerre tv-t töltőt és billentyűzetet is rá tudok kötni.Macika írta:A HDMI-n van USB csati is, hiszen egy egész filmet végig se lehetne nézni vele töltés nélkül.kisdobos írta:Olyan kábel nincs hozzá ami hdmi is meg usb is?
1. tölteni
2. HDMI-n kikötni
Tehát a samsung ezt csúnyán el b

Bezzeg N8..

A gömb nem más mint egy töredezettségmentesített kocka...
Phablet
Phablet

- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
Ottvan a Samsung felirat.rydair írta:Először is lenne egy kérdésem. Mondja meg már a frankót valaki legyen szíves, hogy a telefon előlapján a hangszóró alatt kellene-e lenni SAMSUNG feliratnak, vagy nem?mert már zavar hogy egyes netes videókon van, másokon nincs
![]()
Mondjuk tényleg nem lenne hülyeség, ha lehetne egyszerre
1. tölteni
2. HDMI-n kikötni
Tehát a samsung ezt csúnyán el bta szerintem.
Bezzeg N8..
Ha a neten rendelsz OTG kábelt akkor csak usb-s eszközt tudsz rákötni viszont a Samsungnak van egy kábele ami 2 hete még biztos nem volt kapható itthon (szerintem azóta sem) de annak az egyik vége micro usb a másik végén viszont HDMI, micro USB és USB is van szóval egyszerre tudod tv-re kötni, tölteni és valamilyen usb-s eszközt dugni rá akár pendrive filmnézéshez akár billentyű, egér stb.
- rydair
- 4. szint
De akkor meg tölteni nem lehet.Segal írta:Ottvan a Samsung felirat.rydair írta:Először is lenne egy kérdésem. Mondja meg már a frankót valaki legyen szíves, hogy a telefon előlapján a hangszóró alatt kellene-e lenni SAMSUNG feliratnak, vagy nem?mert már zavar hogy egyes netes videókon van, másokon nincs
![]()
1. tölteni
2. HDMI-n kikötni
Bezzeg N8..
Ha a neten rendelsz OTG kábelt akkor csak usb-s eszközt tudsz rákötni viszont a Samsungnak van egy kábele ami 2 hete még biztos nem volt kapható itthon (szerintem azóta sem) de annak az egyik vége micro usb a másik végén viszont HDMI, micro USB és USB is van szóval egyszerre tudod tv-re kötni, tölteni és valamilyen usb-s eszközt dugni rá akár pendrive filmnézéshez akár billentyű, egér stb.
Amúgy az előbbit azért kérdtem, mert az enyémen nincs rajta a samsung felirat az előlapon

Phablet
Phablet

- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
na akkor mégegyszer 3 kimenet van rajta a hdmi ez a tv-hez micro usb ez a töltőshez és egy usb ez meg valamilyen usb-s eszközhöz neked jelen esetbem pendrive (mobilaréna tesztje szerint nem ment mindegyikkel) PLUSZ a másik végén van egy micro usb azt dugod a telefonba.rydair írta:De akkor meg tölteni nem lehet.Segal írta:Ottvan a Samsung felirat.rydair írta:Először is lenne egy kérdésem. Mondja meg már a frankót valaki legyen szíves, hogy a telefon előlapján a hangszóró alatt kellene-e lenni SAMSUNG feliratnak, vagy nem?mert már zavar hogy egyes netes videókon van, másokon nincs
![]()
1. tölteni
2. HDMI-n kikötni
Bezzeg N8..
Amúgy az előbbit azért kérdtem, mert az enyémen nincs rajta a samsung felirat az előlapon
- rydair
- 4. szint
Jaa! Na az durva lenne! és szerintetek nem lehetbilyenbol kinai hamisitvanyt kapni mar?
Mondjuk ugyse telorol filmezek tv-n, de az mindegy

Phablet
Phablet

-
- 3. szint
- Készüléktípus: Galaxy Note4
- Has thanked: 55 times
- Been thanked: 6 times
Na pont erre a kábelre gondoltam!! Hol lehet ilyet kapni?rydair írta:Jaa! Na az durva lenne! és szerintetek nem lehetbilyenbol kinai hamisitvanyt kapni mar?
Rom: NG1
- rydair
- 4. szint
Engem a nem letezo ssmsung feliratom is erdekel hogy baj e!
Phablet
Phablet

-
- Újonc
- Készüléktípus: n95 n97mini
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
sziasztok!
valaki tudna segiteni epp most lettem galaxy s2 tulaj es ez az elso andridos telom, valami jo gps progi kellene igo vagy sygic. Ha tudtok segiteni vagy ajanlani valamijet megkoszonnem!Vagy valami leirast hogy hogy kell felrakni a telefonra.
valaki tudna segiteni epp most lettem galaxy s2 tulaj es ez az elso andridos telom, valami jo gps progi kellene igo vagy sygic. Ha tudtok segiteni vagy ajanlani valamijet megkoszonnem!Vagy valami leirast hogy hogy kell felrakni a telefonra.