Nokia C7-00
-
- 1. szint
- Készüléktípus: nokia lumia 920
- Nem: Férfi
- Has thanked: 40 times
- Been thanked: 2 times
Re: Nokia C7-00
A következő tiszteletteljes kérdésem lenne felétek.szoft. frissítés,anna feltelepült,majd a menüben 1 új parancsikon" jelerősítés"névvel.Ha indítani próbálom,rendszerhiba jelentés 1 ablakban és más semmi.Kérdezném hagy mi volna ez a z ikon és v.kinek mükszik??A következő:mióta frissítettem nem müködika youtube downloader nevü progim.Nem tudok tölteni Miért?HIsz ez olyan jó kis progi volt ezelőtt.Köszönet:pelyhe
- sanyci
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia 700
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 34 times
Senki nem tudja, mire való ez az ikon, de miután egyszer elindítod, utána eltűnik. A Youtube Downloader-ből pedig tedd fel a legfrissebbet, hátha az segít...pelyhe67 írta:A következő tiszteletteljes kérdésem lenne felétek.szoft. frissítés,anna feltelepült,majd a menüben 1 új parancsikon" jelerősítés"névvel.Ha indítani próbálom,rendszerhiba jelentés 1 ablakban és más semmi.Kérdezném hagy mi volna ez a z ikon és v.kinek mükszik??A következő:mióta frissítettem nem müködika youtube downloader nevü progim.Nem tudok tölteni Miért?HIsz ez olyan jó kis progi volt ezelőtt.Köszönet:pelyhe
Nokia 3110>5110>6110>6210>6600>7610>6630>N70>E61>E50>E90>E51>E71>E52>5800XM>C7>700
Ericsson GA318>T39m (T39m még megvan!)
Samsung Galaxy Spica>HTC Desire (Az Android még nem nőtt fel a feladathoz)
Ericsson GA318>T39m (T39m még megvan!)
Samsung Galaxy Spica>HTC Desire (Az Android még nem nőtt fel a feladathoz)
- tnoise
- 2. szint
- Készüléktípus: C7
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 9 times
nekem nem volt ilyen ikonom.. (phoenix euro3-as)sanyci írta:Senki nem tudja, mire való ez az ikon, de miután egyszer elindítod, utána eltűnik. A Youtube Downloader-ből pedig tedd fel a legfrissebbet, hátha az segít...pelyhe67 írta:A következő tiszteletteljes kérdésem lenne felétek.szoft. frissítés,anna feltelepült,majd a menüben 1 új parancsikon" jelerősítés"névvel.Ha indítani próbálom,rendszerhiba jelentés 1 ablakban és más semmi.Kérdezném hagy mi volna ez a z ikon és v.kinek mükszik??A következő:mióta frissítettem nem müködika youtube downloader nevü progim.Nem tudok tölteni Miért?HIsz ez olyan jó kis progi volt ezelőtt.Köszönet:pelyhe
- Pacee
- 2. szint
- Készüléktípus: Microsoft Lumia 950
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 39 times
Szia!komgeza írta:Üdv mindenkinek..Nokia C7-00
Annácska telepítése óta ,az email fiók nem nyitja meg és menti le az 5Mb -nál nagyobb csatolmányokat.hiba üzenet figyelmeztet ,<nem tölthető le.Lehet,hogy túl nagy a fálj> ....
Kérdésem ,ez mindenkinél így van,???, lehet ezt állítani valalhol...én túrtam a menüt ,a súgót ,de utalást nem találtam....
Lehet állítani és ha minden igaz Anna állítja is! menü-alkalmazások-iroda-email: beállítások majd az email szolgáltatód neve (nálam gmail)- tartalom szinkronizálása és a letöltésnél állítsd át üz.-ek és mellékletekre.
off: Annácska tovább fokozta a bugyuta rövidítéseket! :S
Eddigi készülékeim (sorban): Nokia 2110, Ericsson T20, Nokia 7210, Nokia 3650, Nokia 6230 & 3120, Nokia E51, Nokia C7-00, Nokia Lumia 620, LG Optimus F6, Blackberry Z10, Microsoft Lumia 950
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Szintén euro3-as Anna van a telomon és nálam sem volt ilyen ikon!tnoise írta:nekem nem volt ilyen ikonom.. (phoenix euro3-as)sanyci írta:Senki nem tudja, mire való ez az ikon, de miután egyszer elindítod, utána eltűnik. A Youtube Downloader-ből pedig tedd fel a legfrissebbet, hátha az segít...pelyhe67 írta:A következő tiszteletteljes kérdésem lenne felétek.szoft. frissítés,anna feltelepült,majd a menüben 1 új parancsikon" jelerősítés"névvel.Ha indítani próbálom,rendszerhiba jelentés 1 ablakban és más semmi.Kérdezném hagy mi volna ez a z ikon és v.kinek mükszik??A következő:mióta frissítettem nem müködika youtube downloader nevü progim.Nem tudok tölteni Miért?HIsz ez olyan jó kis progi volt ezelőtt.Köszönet:pelyhe
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N8 and Nokia 1616
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
sst17 írta:Sziasztok! Nekem is az a bajom, hogy eltűnt 3 ikon, a mobil tv, az új zenék, meg a kereső. T-s a teló... Láttam másnál is hasonló a probléma, nem tud valaki megoldást?????
Hardreset megold mindent:) "csillag kettőskereszt 7370 kettőskereszt" és működni fog minden.Barátnőmnek és 2 haveromnak is ez vált be!!De azért ments el előre mindent:D
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Pus1 írta:sst17 írta:Sziasztok! Nekem is az a bajom, hogy eltűnt 3 ikon, a mobil tv, az új zenék, meg a kereső. T-s a teló... Láttam másnál is hasonló a probléma, nem tud valaki megoldást?????
Hardreset megold mindent:) "csillag kettőskereszt 7370 kettőskereszt" és működni fog minden.Barátnőmnek és 2 haveromnak is ez vált be!!De azért ments el előre mindent:D
Igen csinálj biztonsági mentést, de utánna csak a névjegyzék, naptárbejegyzések, képek és videók mentéseit tedd vissza, mert ha más mentést is visszateszel az problémát okozhat!
-
- 4. szint
- Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
- Has thanked: 183 times
- Been thanked: 211 times
Euro 3 as szoftvert használok és nekem se volt ilyen ikon!tnoise írta:nekem nem volt ilyen ikonom.. (phoenix euro3-as)sanyci írta:Senki nem tudja, mire való ez az ikon, de miután egyszer elindítod, utána eltűnik. A Youtube Downloader-ből pedig tedd fel a legfrissebbet, hátha az segít...pelyhe67 írta:A következő tiszteletteljes kérdésem lenne felétek.szoft. frissítés,anna feltelepült,majd a menüben 1 új parancsikon" jelerősítés"névvel.Ha indítani próbálom,rendszerhiba jelentés 1 ablakban és más semmi.Kérdezném hagy mi volna ez a z ikon és v.kinek mükszik??A következő:mióta frissítettem nem müködika youtube downloader nevü progim.Nem tudok tölteni Miért?HIsz ez olyan jó kis progi volt ezelőtt.Köszönet:pelyhe