Nokia C7-00

Kizárólag a Nokia C szériával foglalkozó témák
pelyhe67
1. szint
1. szint
Készüléktípus: nokia lumia 920
Nem: Férfi
Has thanked: 40 times
Been thanked: 2 times

Re: Nokia C7-00

Hozzászólás Szerző: pelyhe67 »

A következő tiszteletteljes kérdésem lenne felétek.szoft. frissítés,anna feltelepült,majd a menüben 1 új parancsikon" jelerősítés"névvel.Ha indítani próbálom,rendszerhiba jelentés 1 ablakban és más semmi.Kérdezném hagy mi volna ez a z ikon és v.kinek mükszik??A következő:mióta frissítettem nem müködika youtube downloader nevü progim.Nem tudok tölteni :cry: Miért?HIsz ez olyan jó kis progi volt ezelőtt.Köszönet:pelyhe
sanyci
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia 700
Has thanked: 4 times
Been thanked: 34 times

Hozzászólás Szerző: sanyci »

pelyhe67 írta:A következő tiszteletteljes kérdésem lenne felétek.szoft. frissítés,anna feltelepült,majd a menüben 1 új parancsikon" jelerősítés"névvel.Ha indítani próbálom,rendszerhiba jelentés 1 ablakban és más semmi.Kérdezném hagy mi volna ez a z ikon és v.kinek mükszik??A következő:mióta frissítettem nem müködika youtube downloader nevü progim.Nem tudok tölteni :cry: Miért?HIsz ez olyan jó kis progi volt ezelőtt.Köszönet:pelyhe
Senki nem tudja, mire való ez az ikon, de miután egyszer elindítod, utána eltűnik. A Youtube Downloader-ből pedig tedd fel a legfrissebbet, hátha az segít...
Nokia 3110>5110>6110>6210>6600>7610>6630>N70>E61>E50>E90>E51>E71>E52>5800XM>C7>700
Ericsson GA318>T39m (T39m még megvan!)
Samsung Galaxy Spica>HTC Desire (Az Android még nem nőtt fel a feladathoz)
pelyhe67
1. szint
1. szint
Készüléktípus: nokia lumia 920
Has thanked: 40 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: pelyhe67 »

nagyon köszönöm.megpróbálom a legújabbat hátha......üdv.
tnoise
2. szint
2. szint
Készüléktípus: C7
Has thanked: 8 times
Been thanked: 9 times

Hozzászólás Szerző: tnoise »

sanyci írta:
pelyhe67 írta:A következő tiszteletteljes kérdésem lenne felétek.szoft. frissítés,anna feltelepült,majd a menüben 1 új parancsikon" jelerősítés"névvel.Ha indítani próbálom,rendszerhiba jelentés 1 ablakban és más semmi.Kérdezném hagy mi volna ez a z ikon és v.kinek mükszik??A következő:mióta frissítettem nem müködika youtube downloader nevü progim.Nem tudok tölteni :cry: Miért?HIsz ez olyan jó kis progi volt ezelőtt.Köszönet:pelyhe
Senki nem tudja, mire való ez az ikon, de miután egyszer elindítod, utána eltűnik. A Youtube Downloader-ből pedig tedd fel a legfrissebbet, hátha az segít...
nekem nem volt ilyen ikonom.. (phoenix euro3-as)
Pacee
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Microsoft Lumia 950
Has thanked: 12 times
Been thanked: 39 times

Hozzászólás Szerző: Pacee »

komgeza írta:Üdv mindenkinek..Nokia C7-00
Annácska telepítése óta ,az email fiók nem nyitja meg és menti le az 5Mb -nál nagyobb csatolmányokat.hiba üzenet figyelmeztet ,<nem tölthető le.Lehet,hogy túl nagy a fálj> :confused3: ....
Kérdésem ,ez mindenkinél így van,???, lehet ezt állítani valalhol...én túrtam a menüt ,a súgót ,de utalást nem találtam.... :szia:
Szia!

Lehet állítani és ha minden igaz Anna állítja is! menü-alkalmazások-iroda-email: beállítások majd az email szolgáltatód neve (nálam gmail)- tartalom szinkronizálása és a letöltésnél állítsd át üz.-ek és mellékletekre.
off: Annácska tovább fokozta a bugyuta rövidítéseket! :S
Eddigi készülékeim (sorban): Nokia 2110, Ericsson T20, Nokia 7210, Nokia 3650, Nokia 6230 & 3120, Nokia E51, Nokia C7-00, Nokia Lumia 620, LG Optimus F6, Blackberry Z10, Microsoft Lumia 950
komgeza
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia C7-00 Belle
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: komgeza »

Üdv
köszönöm a segítséget,gyorsan be is állítom :taps2:
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

tnoise írta:
sanyci írta:
Szintén euro3-as Anna van a telomon és nálam sem volt ilyen ikon!
Pus1
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8 and Nokia 1616
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Pus1 »

sst17 írta:Sziasztok! Nekem is az a bajom, hogy eltűnt 3 ikon, a mobil tv, az új zenék, meg a kereső. T-s a teló... Láttam másnál is hasonló a probléma, nem tud valaki megoldást????? :)

Hardreset megold mindent:) "csillag kettőskereszt 7370 kettőskereszt" és működni fog minden.Barátnőmnek és 2 haveromnak is ez vált be!!De azért ments el előre mindent:D
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

Pus1 írta:
sst17 írta:Sziasztok! Nekem is az a bajom, hogy eltűnt 3 ikon, a mobil tv, az új zenék, meg a kereső. T-s a teló... Láttam másnál is hasonló a probléma, nem tud valaki megoldást????? :)

Hardreset megold mindent:) "csillag kettőskereszt 7370 kettőskereszt" és működni fog minden.Barátnőmnek és 2 haveromnak is ez vált be!!De azért ments el előre mindent:D

Igen csinálj biztonsági mentést, de utánna csak a névjegyzék, naptárbejegyzések, képek és videók mentéseit tedd vissza, mert ha más mentést is visszateszel az problémát okozhat!
nokiae668
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
Has thanked: 183 times
Been thanked: 211 times

Hozzászólás Szerző: nokiae668 »

tnoise írta:
sanyci írta:
Euro 3 as szoftvert használok és nekem se volt ilyen ikon! ;)
Válasz küldése

Vissza: “C-széria”