Nokia C7-00
-
- Újonc
- Készüléktípus: C7
- Nem: Férfi
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia C7-00
sityu írta:Szia Laceez!laceez írta:Szia Sityu!sityu írta:
Csak neked, és csak most: Picsel Smart Office v1.2.7
Ez a Picsel Smart Office tényleg működik C7-en?
Ha jól emlékszem korábban már letöltöttem valahonnan ezt a programot és a Symbian3 korábbi verzióján már próbáltam feltelepíteni, de nem lehetett.
Ha esetleg Annácska engedi, akkor a progi nem fog valami reg. kódot kérni?
Amúgy adnék akár 2ezret a quickofficért is, ha tuti, hogy működik, viszont a teló korábban ezt sem engedte letölteni, amikor rámentem az elindítás után a purchase-re, azt írta ki, hogy ehhez a készülékhez ez nem elérhető.
Köszi a választ:
Laceez
Én is csak mostanában találtam ezt a progit, még tesztelgetem!
A progi rendesen feltelepül, és el is indul Annácskán is, de azért egy kicsit gáz, bonyolultabb minta a Quick Office!
Nekem azért annyira nem jött be, de lehet, hogy neked jó lesz. Azért egy próbát megér!
Amennyiben nem jönne be itt van a QuickOffice Pro v7.00(39)
És ha teszik bármelyiket megveheted az OVI Áruházban!!
Ha nem bánod, kicseréltem a linket, ugyanis nálunk is fent van.
ferret
Köszi a választ, és a linket mindkettőtöknek (sityu, ferret)!
Letöltöttem a fenti linkről a QuickOffice-t, azonban a telepítés nem sikerült. Azt írta ki, hogy a program nem frissíthető. Az jutott eszembe, hogy lehet, hogy le kellene törölnöm a telepítés előtt az alapból fenn lévő ingyenes, csak nézegetésre alkalmas QO verziót?
- Doky586
- 3. szint
- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 47 times
Ezt nem értem. van amelyik C7 olyan QuickOffice -al van gyárilag ellátva amelyik ír+olvas (mint az enyém) és van amelyik csak read-only verziós ????? érdekes..
-
- 4. szint
- Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
- Has thanked: 183 times
- Been thanked: 211 times
Ez engem is érdekelne!Doky586 írta:Ezt nem értem. van amelyik C7 olyan QuickOffice -al van gyárilag ellátva amelyik ír+olvas (mint az enyém) és van amelyik csak read-only verziós ????? érdekes..
- Doky586
- 3. szint
- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 47 times
.doc .xls és .xlsx fileokkal próbáltam. beleírtam a fileba, formáztam, mentettem, vissza a pc-re és minden látszik, jól működik.
.pdf -et az adobe readerrel nyitja meg.
.pps -et megnézni és létrehozni+szerkeszteni lehet, de meglevőt szerkeszteni nem jöttem rá hogy kell.
nem a kétféle phoenix file a ludas nálatok? Én OVI-val frissítettem Annára.
.pdf -et az adobe readerrel nyitja meg.
.pps -et megnézni és létrehozni+szerkeszteni lehet, de meglevőt szerkeszteni nem jöttem rá hogy kell.
nem a kétféle phoenix file a ludas nálatok? Én OVI-val frissítettem Annára.
-
- Újonc
- Készüléktípus: C7
Nekem t-mobilos van es alapból csak a viewer-es QO volt rajta. Annát nokia software updaterrel telepítettem, de ugyanezt a QO-t hagyta rajta, valamint törölte adobe readert.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C7-00 Belle
- Kapcsolat:
Üdv mindenkinek..Nokia C7-00
Annácska telepítése óta ,az email fiók nem nyitja meg és menti le az 5Mb -nál nagyobb csatolmányokat.hiba üzenet figyelmeztet ,<nem tölthető le.Lehet,hogy túl nagy a fálj> ....
Kérdésem ,ez mindenkinél így van,???, lehet ezt állítani valalhol...én túrtam a menüt ,a súgót ,de utalást nem találtam....
Annácska telepítése óta ,az email fiók nem nyitja meg és menti le az 5Mb -nál nagyobb csatolmányokat.hiba üzenet figyelmeztet ,<nem tölthető le.Lehet,hogy túl nagy a fálj> ....
Kérdésem ,ez mindenkinél így van,???, lehet ezt állítani valalhol...én túrtam a menüt ,a súgót ,de utalást nem találtam....
-
- Újonc
- Készüléktípus: C7 CB
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 1 time
Sziapelyhe67 írta:sziasztok.Segitségeteket szeretném kérni azzal kapcsolatban hogy felszeretném telepiteni a tolóra a certhack nevü progit de nem tudom hiába a leirtak szerint teszek.Instalálom a certupdatert a certhack-et telepités sikeres és mégsem találom sehol a készüléken.Mi lehet az oka?? vagy nem is települt fel a készülékre hiába azt jelzi??Kérlek aki tud segítsen.Ezzel a progival elfelejthetném a szignózást.Köszönöm nektek.
a saját cer és key fájloddal szignózd meg a certhack fájlt és azt telepítsd./ha megtetted bocsi csak nem írtad le / utána restart és alkalmazások "HackIt", ha nem látod akk passz, olvass utána a Hack hozzászólásaiban.UI: Annán nem műxik legalábbis nekem..... arra van más;)
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
krisz0518 írta:Sziapelyhe67 írta:sziasztok.Segitségeteket szeretném kérni azzal kapcsolatban hogy felszeretném telepiteni a tolóra a certhack nevü progit de nem tudom hiába a leirtak szerint teszek.Instalálom a certupdatert a certhack-et telepités sikeres és mégsem találom sehol a készüléken.Mi lehet az oka?? vagy nem is települt fel a készülékre hiába azt jelzi??Kérlek aki tud segítsen.Ezzel a progival elfelejthetném a szignózást.Köszönöm nektek.
a saját cer és key fájloddal szignózd meg a certhack fájlt és azt telepítsd./ha megtetted bocsi csak nem írtad le / utána restart és alkalmazások "HackIt", ha nem látod akk passz, olvass utána a Hack hozzászólásaiban.UI: Annán nem műxik legalábbis nekem..... arra van más;)
"Auto CertHack v1.1 letöltése"! Ezzel probálkoztatok? Nálam annán fent van és kifogástalanul müködik!
-
- 1. szint
- Készüléktípus: nokia lumia 920
- Has thanked: 40 times
- Been thanked: 2 times
nagyon köszönöm nektek a segítséget!auto cert hack!!!Ez az amivel tökéletesen műkszik!!köszönöm,köszönöm....