Igen! Ment PÜ!Zordon írta:Értem, köszi. Akkor marad a phoenix, ha frissíteni akarok, ugye?Todo írta:Igen,annak a legnagyobb a valószinüsége!Zordon írta:
Köszi, igen már néztem, olvastam a nyelvi megoldást, csak el akartam a phonixes frissítést, mert még soha nem csináltam. Elképzelhető, hogy ha az ovin frissítek majd valamikor, akkor eltűnik a magyar nyelv?
Olyan készüléket vásároltál, amit külföldi piacra szántak, csak a mobil boltban,ahol vetted rárakták a magyar nyelvet!
Nokia C7-00
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Re: Nokia C7-00
- Rating: 2.63%
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E50_E51_E52_C7
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 1 time
Igen,annak a legnagyobb a valószinüsége!
Olyan készüléket vásároltál, amit külföldi piacra szántak, csak a mobil boltban,ahol vetted rárakták a magyar nyelvet!
Köszi mégegyszer a gyors választ.
Üdv.
Köszi mégegyszer a gyors választ.
Üdv.
- sityu
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C7
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 3 times
Szia Laceez!laceez írta:Szia Sityu!sityu írta:Csak neked, és csak most: Picsel Smart Office v1.2.7Ficsi84 írta:Sziasztok!
Továbbra sem kaptam választ arra, mivel tudnék a (telenor+anna)telón excel és word fileokat szerkeszteni. Nehezen adnék ki 2ezer ft-ot a teljes quick officért ami vagy működik vagy nem. Előre is köszönöm a segítségeteket!
Üdv
Ficsi
Ez a Picsel Smart Office tényleg működik C7-en?
Ha jól emlékszem korábban már letöltöttem valahonnan ezt a programot és a Symbian3 korábbi verzióján már próbáltam feltelepíteni, de nem lehetett.
Ha esetleg Annácska engedi, akkor a progi nem fog valami reg. kódot kérni?
Amúgy adnék akár 2ezret a quickofficért is, ha tuti, hogy működik, viszont a teló korábban ezt sem engedte letölteni, amikor rámentem az elindítás után a purchase-re, azt írta ki, hogy ehhez a készülékhez ez nem elérhető.
Köszi a választ:
Laceez
Én is csak mostanában találtam ezt a progit, még tesztelgetem!
A progi rendesen feltelepül, és el is indul Annácskán is, de azért egy kicsit gáz, bonyolultabb minta a Quick Office!
Nekem azért annyira nem jött be, de lehet, hogy neked jó lesz. Azért egy próbát megér!
Amennyiben nem jönne be itt van a QuickOffice Pro v7.00(39)
És ha teszik bármelyiket megveheted az OVI Áruházban!!
Ha nem bánod, kicseréltem a linket, ugyanis nálunk is fent van.
ferret
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára sityu 2011-08-29 hétf. 22:31:30-kor.
- lucio05
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N8 Green
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
fent az Anna de ez nem egy nagy durranás jöhetne a Belle haver tegnap n8ra feltette na az már azért valami!
- miller0214
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia C7
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 7 times
Sziasztok! Az lenne a problémám, hogy a PC-m nem is meri fel tárolóhely módban a telefont. A gépen mindenféle nokia driver fent van. Újratelepítettem őket, de úgysem jó. Ami érdekes, hogy a laptopom viszont felismeri tárolóhely módban, pedig azon semmilyen nokia driver, semmi telefonnal kapcsolatos cucc nincsen.
Na ilyenkor mi van?!
Várom a javaslatokat!
Na ilyenkor mi van?!
Várom a javaslatokat!
-
- 1. szint
- Készüléktípus: SGS4
- Nem: Férfi
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 9 times
Szisztok!
Érdeklődnék, hogy az accuweather csak nálam szállt el rövid agónia után vagy esetleg másnál sem bírta anna-t illetve, hogy a "parancsfájl jelzés: could not get your current gps position" másnál is megjelent-é?
Azt tudom, hogy a hard reset a nokia aloe verája, de én -most- nem élnék vele.
Üdv:
B.
Érdeklődnék, hogy az accuweather csak nálam szállt el rövid agónia után vagy esetleg másnál sem bírta anna-t illetve, hogy a "parancsfájl jelzés: could not get your current gps position" másnál is megjelent-é?
Üdv:
B.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C7-00 Belle
- Kapcsolat:
Üdv mindenkinek..Nokia C7-00
Annácska telepítése óta ,az email fiók nem nyitja meg és menti le az 5Mb -nál nagyobb csatolmányokat.
Kérdésem ,ez mindenkinél így van,???, lehetezt állítani valalhol...én túrtam a menüt ,a súgót ,de utalást nem találtam....
Annácska telepítése óta ,az email fiók nem nyitja meg és menti le az 5Mb -nál nagyobb csatolmányokat.
Kérdésem ,ez mindenkinél így van,???, lehetezt állítani valalhol...én túrtam a menüt ,a súgót ,de utalást nem találtam....
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C7-00 Belle
- Kapcsolat:
Üdvbandiras írta:Szisztok!
Üdv:
B.
Nekem anna telepítés után semmilyen gondom nincs,az accuweather progival
-
- 1. szint
- Készüléktípus: nokia lumia 920
- Has thanked: 40 times
- Been thanked: 2 times
sziasztok.Segitségeteket szeretném kérni azzal kapcsolatban hogy felszeretném telepiteni a tolóra a certhack nevü progit de nem tudom hiába a leirtak szerint teszek.Instalálom a certupdatert a certhack-et telepités sikeres és mégsem találom sehol a készüléken.Mi lehet az oka?? vagy nem is települt fel a készülékre hiába azt jelzi??Kérlek aki tud segítsen.Ezzel a progival elfelejthetném a szignózást.Köszönöm nektek.