Nokia N85

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
Darren
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N85
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia N85

Hozzászólás Szerző: Darren »

pietrasko írta:
Darren írta:Letöltöttem a Marble Mazet, mégpedig azt, amire rá volt írva, hogy kompatibilis az N85-tel, mégis telepítéskor azt írja ki, hogy nem megbízható kibocsátó. Hack meg minden megvolt, az alkalmazáskezelő jól van beállítva, így tényleg nem értem a dolgokat. Valaki tud segíteni?

Szignóznod kellene a progikat, vagy hackelni a telót.
Hackeléshez: viewtopic.php?f=84&t=91 és http://www.smartnews.hu/2009/02/helloox ... es-fp2-re/
Szignózáshoz: http://s60web.extra.hu/kinaioldal2.php

nekem sikerült hack után. ;)
Írtam is, hogy hackelve van a telefon. Na meg nem 'lejárt tanusítvány', hanem 'nem megbízható kibocsátó' :S
Viva la Siemens SX1...
pilu01
1. szint
1. szint
Készüléktípus: E71-Spica-SGS

Hozzászólás Szerző: pilu01 »

Melyik hack működik, ezen a telón?
Hiába próbálgatom a HelloOX-et a Rom Patcher nem települ fel!
E71-Spica-SGS
Kép
Flashhh
1. szint
1. szint
Has thanked: 2 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: Flashhh »

Két hozzászólást kellett volna visszaolvasnod :)
Pajoz
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace
Has thanked: 9 times
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: Pajoz »

Darren írta:Letöltöttem a Marble Mazet, mégpedig azt, amire rá volt írva, hogy kompatibilis az N85-tel, mégis telepítéskor azt írja ki, hogy nem megbízható kibocsátó. Hack meg minden megvolt, az alkalmazáskezelő jól van beállítva, így tényleg nem értem a dolgokat. Valaki tud segíteni?
Minden programra ezt írja ki,ami nem Nokia gyártmány.:) Ennek nincs köze a hackhez,vagy a beállításokhoz.Telepítsd fel.
Galaxy Ace+Sandisk 8Gb
gyoergynovotny
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E52

Hozzászólás Szerző: gyoergynovotny »

sikerült már valakinek tört Nokia mapsot (2-es verza) feltennie?
pilu01
1. szint
1. szint

Ha az energiatakarékos módban az időjárást választom (handy water van telepítve) mikor bekapcsol, halványan ugyan de világít a kijelző! Ezt hogy lehet teljesen kikapcsolni? Marhára zavaró tud lenni, főleg éjszaka! Az N96-on minden beállítás nélül működött fény nélkül!
E71-Spica-SGS
Kép
gyoergynovotny
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E52

Hozzászólás Szerző: gyoergynovotny »

pilu01 írta:Ha az energiatakarékos módban az időjárást választom (handy water van telepítve) mikor bekapcsol, halványan ugyan de világít a kijelző! Ezt hogy lehet teljesen kikapcsolni? Marhára zavaró tud lenni, főleg éjszaka! Az N96-on minden beállítás nélül működött fény nélkül!
Hasonló gondom van, csak az óra és dátummal. Hogy lehet kikapcsolni a háttérvilágítást?
pilu01
1. szint
1. szint

gyoergynovotny írta:
pilu01 írta:Ha az energiatakarékos módban az időjárást választom (handy water van telepítve) mikor bekapcsol, halványan ugyan de világít a kijelző! Ezt hogy lehet teljesen kikapcsolni? Marhára zavaró tud lenni, főleg éjszaka! Az N96-on minden beállítás nélül működött fény nélkül!
Hasonló gondom van, csak az óra és dátummal. Hogy lehet kikapcsolni a háttérvilágítást?
Próbálgatom én is, nekem is világít a dátummal is, már lejebb vettem a fényerőt, az időt hogy előbb kapcsoljon le, de még mindig világít!! :no:
E71-Spica-SGS
Kép
AttisX
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N86 8MP
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: AttisX »

gyoergynovotny írta:Hasonló gondom van, csak az óra és dátummal. Hogy lehet kikapcsolni a háttérvilágítást?
Gyerekek! Az N85-ben OLED kijelző van. Itt nincs háttérvilágítás, hanem mindenegyes aktív pixel saját fényt bocsájt ki (egy-egy képpont három apró világító diódábol /LED/ épül fel). A problémátok is erre vezethető vissza. A "normál" TFT-LCD kijelzős készülékek leveszik a háttévilágítást egy idő után (normál fényviszonyok között többé-kevésbbé így is leolvasható a kijelző tartalma), viszont OLED-nél csak max. a fényerő intenzitását tudja csökkenteni a rendszer, de teljesen elsötétíteni nem lehet, mert azzal a "képernyővédő" funkció veszítené értelmét.
Nokia Theme Artist

Kép

Kép
pilu01
1. szint
1. szint

AttisX írta:
gyoergynovotny írta:Hasonló gondom van, csak az óra és dátummal. Hogy lehet kikapcsolni a háttérvilágítást?
Gyerekek! Az N85-ben OLED kijelző van. Itt nincs háttérvilágítás, hanem mindenegyes aktív pixel saját fényt bocsájt ki (egy-egy képpont három apró világító diódábol /LED/ épül fel). A problémátok is erre vezethető vissza. A "normál" TFT-LCD kijelzős készülékek leveszik a háttévilágítást egy idő után (normál fényviszonyok között többé-kevésbbé így is leolvasható a kijelző tartalma), viszont OLED-nél csak max. a fényerő intenzitását tudja csökkenteni a rendszer, de teljesen elsötétíteni nem lehet, mert azzal a "képernyővédő" funkció veszítené értelmét.
Magyarul, lőttek a képernyővédésnek ezen a típuson?!
E71-Spica-SGS
Kép
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”