Írtam is, hogy hackelve van a telefon. Na meg nem 'lejárt tanusítvány', hanem 'nem megbízható kibocsátó' :Spietrasko írta:Darren írta:Letöltöttem a Marble Mazet, mégpedig azt, amire rá volt írva, hogy kompatibilis az N85-tel, mégis telepítéskor azt írja ki, hogy nem megbízható kibocsátó. Hack meg minden megvolt, az alkalmazáskezelő jól van beállítva, így tényleg nem értem a dolgokat. Valaki tud segíteni?
Szignóznod kellene a progikat, vagy hackelni a telót.
Hackeléshez: viewtopic.php?f=84&t=91 és http://www.smartnews.hu/2009/02/helloox ... es-fp2-re/
Szignózáshoz: http://s60web.extra.hu/kinaioldal2.php
nekem sikerült hack után.
Nokia N85
-
- Újonc
- Készüléktípus: N85
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia N85
Viva la Siemens SX1...
- pilu01
- 1. szint
- Készüléktípus: E71-Spica-SGS
Melyik hack működik, ezen a telón?
Hiába próbálgatom a HelloOX-et a Rom Patcher nem települ fel!
Hiába próbálgatom a HelloOX-et a Rom Patcher nem települ fel!
E71-Spica-SGS
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 4 times
Minden programra ezt írja ki,ami nem Nokia gyártmány. Ennek nincs köze a hackhez,vagy a beállításokhoz.Telepítsd fel.Darren írta:Letöltöttem a Marble Mazet, mégpedig azt, amire rá volt írva, hogy kompatibilis az N85-tel, mégis telepítéskor azt írja ki, hogy nem megbízható kibocsátó. Hack meg minden megvolt, az alkalmazáskezelő jól van beállítva, így tényleg nem értem a dolgokat. Valaki tud segíteni?
Galaxy Ace+Sandisk 8Gb
-
- Újonc
- Készüléktípus: E52
- pilu01
- 1. szint
Ha az energiatakarékos módban az időjárást választom (handy water van telepítve) mikor bekapcsol, halványan ugyan de világít a kijelző! Ezt hogy lehet teljesen kikapcsolni? Marhára zavaró tud lenni, főleg éjszaka! Az N96-on minden beállítás nélül működött fény nélkül!
E71-Spica-SGS
-
- Újonc
- Készüléktípus: E52
Hasonló gondom van, csak az óra és dátummal. Hogy lehet kikapcsolni a háttérvilágítást?pilu01 írta:Ha az energiatakarékos módban az időjárást választom (handy water van telepítve) mikor bekapcsol, halványan ugyan de világít a kijelző! Ezt hogy lehet teljesen kikapcsolni? Marhára zavaró tud lenni, főleg éjszaka! Az N96-on minden beállítás nélül működött fény nélkül!
- pilu01
- 1. szint
Próbálgatom én is, nekem is világít a dátummal is, már lejebb vettem a fényerőt, az időt hogy előbb kapcsoljon le, de még mindig világít!!gyoergynovotny írta:Hasonló gondom van, csak az óra és dátummal. Hogy lehet kikapcsolni a háttérvilágítást?pilu01 írta:Ha az energiatakarékos módban az időjárást választom (handy water van telepítve) mikor bekapcsol, halványan ugyan de világít a kijelző! Ezt hogy lehet teljesen kikapcsolni? Marhára zavaró tud lenni, főleg éjszaka! Az N96-on minden beállítás nélül működött fény nélkül!
E71-Spica-SGS
- AttisX
- 1. szint
- Készüléktípus: N86 8MP
- Kapcsolat:
Gyerekek! Az N85-ben OLED kijelző van. Itt nincs háttérvilágítás, hanem mindenegyes aktív pixel saját fényt bocsájt ki (egy-egy képpont három apró világító diódábol /LED/ épül fel). A problémátok is erre vezethető vissza. A "normál" TFT-LCD kijelzős készülékek leveszik a háttévilágítást egy idő után (normál fényviszonyok között többé-kevésbbé így is leolvasható a kijelző tartalma), viszont OLED-nél csak max. a fényerő intenzitását tudja csökkenteni a rendszer, de teljesen elsötétíteni nem lehet, mert azzal a "képernyővédő" funkció veszítené értelmét.gyoergynovotny írta:Hasonló gondom van, csak az óra és dátummal. Hogy lehet kikapcsolni a háttérvilágítást?
- pilu01
- 1. szint
Magyarul, lőttek a képernyővédésnek ezen a típuson?!AttisX írta:Gyerekek! Az N85-ben OLED kijelző van. Itt nincs háttérvilágítás, hanem mindenegyes aktív pixel saját fényt bocsájt ki (egy-egy képpont három apró világító diódábol /LED/ épül fel). A problémátok is erre vezethető vissza. A "normál" TFT-LCD kijelzős készülékek leveszik a háttévilágítást egy idő után (normál fényviszonyok között többé-kevésbbé így is leolvasható a kijelző tartalma), viszont OLED-nél csak max. a fényerő intenzitását tudja csökkenteni a rendszer, de teljesen elsötétíteni nem lehet, mert azzal a "képernyővédő" funkció veszítené értelmét.gyoergynovotny írta:Hasonló gondom van, csak az óra és dátummal. Hogy lehet kikapcsolni a háttérvilágítást?
E71-Spica-SGS