Nokia C7-00

Kizárólag a Nokia C szériával foglalkozó témák
kerno
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia c7
Nem: Férfi
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0

Re: Nokia C7-00

Hozzászólás Szerző: kerno »

sziasztok olyan problémám van,hogy felraktam az annát és a gyári böngészövel nem tudom használni az ingyenes facebbok-ot mert ezt irja,hogy a böngészö nem tudja elérni ezt a webhelyet.Valakinél nem volt ilyen probléma esetleg valakinek valami ötlete?
Norbi100
Újonc
Újonc
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Norbi100 »

Todo írta:
Norbi100 írta:Sziasztok! most akarok vásárolni egy C7 est! olvastam vissza jó pár oldalt, érdekelne mindenkinek a személyes tapasztalata, miben más ez a Symbian anna? a teló hány napot bir? kijelzö Gorilla Glas? hogy birja a karcot? minden tapasztalat és észrevétel érdekel! válaszotokat elöre is köszönöm! ja hol érdemes venni ilyen telót? Gsm line megbizható bolt? :)
Szia!
Én december óta használom és maximálisan meg vagyok vele elégedve!
Talán egy kicsit jobb lett a teló Annától, de azért nem dobtam hátast az ámulattól mióta használom! Amit én legfőképpen hiányolok belőle az elöző szofthoz képest az, az, hogy a bal felső sarokban már nincs legördülő ablak ha létrejön egy adatkapcsolat és a naplóban sincs adatkommunikációs bejegyzés, csak az összesített számlálóban mutatja a forgalmat!
A teló 1, max 2 napot bír használattól függöen!
Igen a kijelző Gorilla Glas!
Hogy a kijelző mennyire birja a karcot, arra nem tudok válaszolni, mert az enyém még fóliás és mindig üres zsebben hordom, (nem kulcsok és aprópénz mellett) tehát teljesen karcmentes!
Ott érdemes venni ahol a legolcsóbb, 2 év garanciával! Ha van rá módod akkor ellenőrizd le a productját a ( *#0000# Termékkód) és ha ezek közül valamelyikkel egyezik: viewtopic.php?f=136&t=3122#2 akkor a legjobb, mert ebben az esetben biztosan gyárilag tartalmaz a készülék magyar nyelvet!
Ha egyikkel sem egyezik, abban az esetben egy ovis szoftverfrissítésnél eltünik a készülékedről a magyar nyelv!
A fentebb emlitett oldalon még sok információt olvashatsz a telóval kapcsolatban!
Köszi a választ!! :) megnéztem a linket elolvastam mindnet! majd utánna járok a dolgoknak! :) :) remélem befog válni a teló, haveromnak van 1 Apple Iphone 4G je, hát nem voltam annyira oda érte.. az N8 tégla. ez a C7 tetszik!
Pacee
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Microsoft Lumia 950
Has thanked: 12 times
Been thanked: 39 times

Hozzászólás Szerző: Pacee »

Norbi100 írta:Sziasztok! most akarok vásárolni egy C7 est! olvastam vissza jó pár oldalt, érdekelne mindenkinek a személyes tapasztalata, miben más ez a Symbian anna? a teló hány napot bir? kijelzö Gorilla Glas? hogy birja a karcot? minden tapasztalat és észrevétel érdekel! válaszotokat elöre is köszönöm! ja hol érdemes venni ilyen telót? Gsm line megbizható bolt? :)
Több mint fél éve használom zokniban és totálisan teljesen karcmentes. Annácska jó, de nálam igényelte a hard resetet egyéb okok miatt, de azóta gyorsabb az egész gép és ha új (gyári garis) készüléket vásárolsz, semennyi hátrányod sem származik egy hard resetből.
Eddigi készülékeim (sorban): Nokia 2110, Ericsson T20, Nokia 7210, Nokia 3650, Nokia 6230 & 3120, Nokia E51, Nokia C7-00, Nokia Lumia 620, LG Optimus F6, Blackberry Z10, Microsoft Lumia 950
kerno
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia c7

Hozzászólás Szerző: kerno »

sziasztok olyan problémám van,hogy felraktam az annát és a gyári böngészövel nem tudom használni az ingyenes facebbok-ot mert ezt irja,hogy a böngészö nem tudja elérni ezt a webhelyet.Valakinél nem volt ilyen probléma esetleg valakinek valami ötlete?
sityu
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia C7
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: sityu »

kerno írta:sziasztok olyan problémám van,hogy felraktam az annát és a gyári böngészövel nem tudom használni az ingyenes facebbok-ot mert ezt irja,hogy a böngészö nem tudja elérni ezt a webhelyet.Valakinél nem volt ilyen probléma esetleg valakinek valami ötlete?
Csináld így:
Google a barátom :shifty: írta: 1. Kapcsolj be egy tetszőleges internetcsomagot. Ez lehet a legegyszerűbb NETSTART is. Küldj egy "+ NETSTART" kombinációt SMS-ben idézőjelek nélkül a 1430-as számra. Visszajelez, ha OK.

2. Állítsd be a hozzáférési pontot. Legtöbb telefonban már benne van a beállítás, ezt T-Mobile NET-ként fogod megtalálni a telefonban. Csak ezzel csatlakozz, mert a WAP beállítással pénzt vesz le a kártyáról. A web'n'walk hozzáférési pont is kiváló a csatlakozáshoz.

Egyedi beállítás: APN: internet, név és jelszó üresen marad. Mást nem kell hozzá állítani.

3. Nyisd meg a gyári böngészőt és írd be www nélkül a 0.facebook.com címet.

4. Használd ingyen. Ha fizetni kell, azt jelezni fogja az oldal a fenti fekete csíkon!

Kipróbálva, ingyenes és működik, kártyásan is!
Még valami:
1430-ra küldött üzenetek ingyenesek. A NETSTART havidíjmentes, és csak a forgalomért kell fizetni. A facebook viszont teljesen ingyenes, de csak a 0.facebook.com címről!

A Facebook 0.facebook.com oldalát a mobiltelefonos letöltési sebességre optimalizálták – az oldal az m.facebook.com egy újabb, és gyorsabb változata, amit a Facebook mobilfelhasználására fejlesztettek ki. Az oldalon nincsenek grafikák vagy fotók, a 0.facebook.com oldalaival elérhető legjobb teljesítmény érdekében.

Figyelem!!! :twisted:
Így pl. a Facebookra feltöltött fotókat egyetlen kattintással lehet elérni a 0.facebook.com-ról. A fotó megtekintéséhez pusztán csak a fotóra utaló linkre kell kattintani, ilyenkor azonban a felhasználó elhagyja a 0.facebook.com oldalt, ebben az esetben az ügyfél díjcsomagja szerinti adatforgalmi díjak lépnek életbe.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sityu 2011-08-29 hétf. 10:07:26-kor.
marcika23
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E51 nokiac7
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: marcika23 »

hát hogy is fogalmazzak, ez a symbian anna nem egy nagy durranás, pl eltüntek a magyar ékezetek, csak angol van, mint sms írásnál mint böngészésnél, jó jó szép meg van benne néhány plsz, de miért kellet a virtualis billentyüzet gombjait kicsinyíteni? nem lehet azt valahogy megváltoztatni nagyobbra? :hmm2:
sityu
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia C7
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: sityu »

marcika23 írta:hát hogy is fogalmazzak, ez a symbian anna nem egy nagy durranás, pl eltüntek a magyar ékezetek, csak angol van, mint sms írásnál mint böngészésnél, jó jó szép meg van benne néhány plsz, de miért kellet a virtualis billentyüzet gombjait kicsinyíteni? nem lehet azt valahogy megváltoztatni nagyobbra? :hmm2:
Használd az az Alfanumerikus billentyűzetet, azon van ékezet! 8-)

Ja, és ha oldalra fordítod a telót, nagyobbak lesznek a betűk! :o :D
Quaker87
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia c7-00

Hozzászólás Szerző: Quaker87 »

Hali!tegnap raktam fel az annácskát sztem egész jó hiba nélkül felrakta!csak egy kivetni valóm van hogy a menübe 3 ikon a mobil tv.új zenék,és a letöltés ikonja elég csúf lett vagyis szöveg van de ikon nincs :D és eléggé rontja az összképet!valaki nem tudja hogy lehet ezeket megmókulni h legyen valami ikonjuk ?:Dköszi
nokiae668
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
Has thanked: 183 times
Been thanked: 211 times

Hozzászólás Szerző: nokiae668 »

kerno írta:sziasztok olyan problémám van,hogy felraktam az annát és a gyári böngészövel nem tudom használni az ingyenes facebbok-ot mert ezt irja,hogy a böngészö nem tudja elérni ezt a webhelyet.Valakinél nem volt ilyen probléma esetleg valakinek valami ötlete?
Magyar productos telod van? Magyar szoft van a telon? Ha ezekre igennel válaszolsz, akkor ékezet is van a telodban sms, böngészés közben! Bal oldalt felül vannak az ékezetek: pont, és vessző formájában csak katt rá a vesszore majd utánna a beture és máris ékezetes lesz, egyébként hosszan lenyomva tartod az "a" betut és megjelenik az "á" is! ;) Enéél jobban nem tudtam leirni! :D ;)
sanyci
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia 700
Has thanked: 4 times
Been thanked: 34 times

Hozzászólás Szerző: sanyci »

nokiae668 írta:
Magyar productos telod van? Magyar szoft van a telon? Ha ezekre igennel válaszolsz, akkor ékezet is van a telodban sms, böngészés közben! Bal oldalt felül vannak az ékezetek: pont, és vessző formájában csak katt rá a vesszore majd utánna a beture és máris ékezetes lesz, egyébként hosszan lenyomva tartod az "a" betut és megjelenik az "á" is! ;) Enéél jobban nem tudtam leirni! :D ;)
...és ez minden Nokián így van már hosszé évek óta. Már Anna előtt is így volt...
Nokia 3110>5110>6110>6210>6600>7610>6630>N70>E61>E50>E90>E51>E71>E52>5800XM>C7>700
Ericsson GA318>T39m (T39m még megvan!)
Samsung Galaxy Spica>HTC Desire (Az Android még nem nőtt fel a feladathoz)
Válasz küldése

Vissza: “C-széria”