Nokia C7-00
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia c7
- Nem: Férfi
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 0
Re: Nokia C7-00
sziasztok olyan problémám van,hogy felraktam az annát és a gyári böngészövel nem tudom használni az ingyenes facebbok-ot mert ezt irja,hogy a böngészö nem tudja elérni ezt a webhelyet.Valakinél nem volt ilyen probléma esetleg valakinek valami ötlete?
-
- Újonc
- Has thanked: 0
Köszi a választ!! megnéztem a linket elolvastam mindnet! majd utánna járok a dolgoknak! remélem befog válni a teló, haveromnak van 1 Apple Iphone 4G je, hát nem voltam annyira oda érte.. az N8 tégla. ez a C7 tetszik!Todo írta:Szia!Norbi100 írta:Sziasztok! most akarok vásárolni egy C7 est! olvastam vissza jó pár oldalt, érdekelne mindenkinek a személyes tapasztalata, miben más ez a Symbian anna? a teló hány napot bir? kijelzö Gorilla Glas? hogy birja a karcot? minden tapasztalat és észrevétel érdekel! válaszotokat elöre is köszönöm! ja hol érdemes venni ilyen telót? Gsm line megbizható bolt?
Én december óta használom és maximálisan meg vagyok vele elégedve!
Talán egy kicsit jobb lett a teló Annától, de azért nem dobtam hátast az ámulattól mióta használom! Amit én legfőképpen hiányolok belőle az elöző szofthoz képest az, az, hogy a bal felső sarokban már nincs legördülő ablak ha létrejön egy adatkapcsolat és a naplóban sincs adatkommunikációs bejegyzés, csak az összesített számlálóban mutatja a forgalmat!
A teló 1, max 2 napot bír használattól függöen!
Igen a kijelző Gorilla Glas!
Hogy a kijelző mennyire birja a karcot, arra nem tudok válaszolni, mert az enyém még fóliás és mindig üres zsebben hordom, (nem kulcsok és aprópénz mellett) tehát teljesen karcmentes!
Ott érdemes venni ahol a legolcsóbb, 2 év garanciával! Ha van rá módod akkor ellenőrizd le a productját a ( *#0000# Termékkód) és ha ezek közül valamelyikkel egyezik: viewtopic.php?f=136&t=3122#2 akkor a legjobb, mert ebben az esetben biztosan gyárilag tartalmaz a készülék magyar nyelvet!
Ha egyikkel sem egyezik, abban az esetben egy ovis szoftverfrissítésnél eltünik a készülékedről a magyar nyelv!
A fentebb emlitett oldalon még sok információt olvashatsz a telóval kapcsolatban!
- Pacee
- 2. szint
- Készüléktípus: Microsoft Lumia 950
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 39 times
Több mint fél éve használom zokniban és totálisan teljesen karcmentes. Annácska jó, de nálam igényelte a hard resetet egyéb okok miatt, de azóta gyorsabb az egész gép és ha új (gyári garis) készüléket vásárolsz, semennyi hátrányod sem származik egy hard resetből.Norbi100 írta:Sziasztok! most akarok vásárolni egy C7 est! olvastam vissza jó pár oldalt, érdekelne mindenkinek a személyes tapasztalata, miben más ez a Symbian anna? a teló hány napot bir? kijelzö Gorilla Glas? hogy birja a karcot? minden tapasztalat és észrevétel érdekel! válaszotokat elöre is köszönöm! ja hol érdemes venni ilyen telót? Gsm line megbizható bolt?
Eddigi készülékeim (sorban): Nokia 2110, Ericsson T20, Nokia 7210, Nokia 3650, Nokia 6230 & 3120, Nokia E51, Nokia C7-00, Nokia Lumia 620, LG Optimus F6, Blackberry Z10, Microsoft Lumia 950
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia c7
sziasztok olyan problémám van,hogy felraktam az annát és a gyári böngészövel nem tudom használni az ingyenes facebbok-ot mert ezt irja,hogy a böngészö nem tudja elérni ezt a webhelyet.Valakinél nem volt ilyen probléma esetleg valakinek valami ötlete?
- sityu
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C7
- Been thanked: 3 times
Csináld így:kerno írta:sziasztok olyan problémám van,hogy felraktam az annát és a gyári böngészövel nem tudom használni az ingyenes facebbok-ot mert ezt irja,hogy a böngészö nem tudja elérni ezt a webhelyet.Valakinél nem volt ilyen probléma esetleg valakinek valami ötlete?
Még valami:Google a barátom :shifty: írta: 1. Kapcsolj be egy tetszőleges internetcsomagot. Ez lehet a legegyszerűbb NETSTART is. Küldj egy "+ NETSTART" kombinációt SMS-ben idézőjelek nélkül a 1430-as számra. Visszajelez, ha OK.
2. Állítsd be a hozzáférési pontot. Legtöbb telefonban már benne van a beállítás, ezt T-Mobile NET-ként fogod megtalálni a telefonban. Csak ezzel csatlakozz, mert a WAP beállítással pénzt vesz le a kártyáról. A web'n'walk hozzáférési pont is kiváló a csatlakozáshoz.
Egyedi beállítás: APN: internet, név és jelszó üresen marad. Mást nem kell hozzá állítani.
3. Nyisd meg a gyári böngészőt és írd be www nélkül a 0.facebook.com címet.
4. Használd ingyen. Ha fizetni kell, azt jelezni fogja az oldal a fenti fekete csíkon!
Kipróbálva, ingyenes és működik, kártyásan is!
1430-ra küldött üzenetek ingyenesek. A NETSTART havidíjmentes, és csak a forgalomért kell fizetni. A facebook viszont teljesen ingyenes, de csak a 0.facebook.com címről!
A Facebook 0.facebook.com oldalát a mobiltelefonos letöltési sebességre optimalizálták – az oldal az m.facebook.com egy újabb, és gyorsabb változata, amit a Facebook mobilfelhasználására fejlesztettek ki. Az oldalon nincsenek grafikák vagy fotók, a 0.facebook.com oldalaival elérhető legjobb teljesítmény érdekében.
Figyelem!!!
Így pl. a Facebookra feltöltött fotókat egyetlen kattintással lehet elérni a 0.facebook.com-ról. A fotó megtekintéséhez pusztán csak a fotóra utaló linkre kell kattintani, ilyenkor azonban a felhasználó elhagyja a 0.facebook.com oldalt, ebben az esetben az ügyfél díjcsomagja szerinti adatforgalmi díjak lépnek életbe.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sityu 2011-08-29 hétf. 10:07:26-kor.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E51 nokiac7
- Kapcsolat:
hát hogy is fogalmazzak, ez a symbian anna nem egy nagy durranás, pl eltüntek a magyar ékezetek, csak angol van, mint sms írásnál mint böngészésnél, jó jó szép meg van benne néhány plsz, de miért kellet a virtualis billentyüzet gombjait kicsinyíteni? nem lehet azt valahogy megváltoztatni nagyobbra?
- sityu
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C7
- Been thanked: 3 times
Használd az az Alfanumerikus billentyűzetet, azon van ékezet!marcika23 írta:hát hogy is fogalmazzak, ez a symbian anna nem egy nagy durranás, pl eltüntek a magyar ékezetek, csak angol van, mint sms írásnál mint böngészésnél, jó jó szép meg van benne néhány plsz, de miért kellet a virtualis billentyüzet gombjait kicsinyíteni? nem lehet azt valahogy megváltoztatni nagyobbra?
Ja, és ha oldalra fordítod a telót, nagyobbak lesznek a betűk!
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia c7-00
Hali!tegnap raktam fel az annácskát sztem egész jó hiba nélkül felrakta!csak egy kivetni valóm van hogy a menübe 3 ikon a mobil tv.új zenék,és a letöltés ikonja elég csúf lett vagyis szöveg van de ikon nincs és eléggé rontja az összképet!valaki nem tudja hogy lehet ezeket megmókulni h legyen valami ikonjuk ?:Dköszi
-
- 4. szint
- Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
- Has thanked: 183 times
- Been thanked: 211 times
Magyar productos telod van? Magyar szoft van a telon? Ha ezekre igennel válaszolsz, akkor ékezet is van a telodban sms, böngészés közben! Bal oldalt felül vannak az ékezetek: pont, és vessző formájában csak katt rá a vesszore majd utánna a beture és máris ékezetes lesz, egyébként hosszan lenyomva tartod az "a" betut és megjelenik az "á" is! Enéél jobban nem tudtam leirni!kerno írta:sziasztok olyan problémám van,hogy felraktam az annát és a gyári böngészövel nem tudom használni az ingyenes facebbok-ot mert ezt irja,hogy a böngészö nem tudja elérni ezt a webhelyet.Valakinél nem volt ilyen probléma esetleg valakinek valami ötlete?
- sanyci
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia 700
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 34 times
...és ez minden Nokián így van már hosszé évek óta. Már Anna előtt is így volt...nokiae668 írta:Magyar productos telod van? Magyar szoft van a telon? Ha ezekre igennel válaszolsz, akkor ékezet is van a telodban sms, böngészés közben! Bal oldalt felül vannak az ékezetek: pont, és vessző formájában csak katt rá a vesszore majd utánna a beture és máris ékezetes lesz, egyébként hosszan lenyomva tartod az "a" betut és megjelenik az "á" is! Enéél jobban nem tudtam leirni!kerno írta:sziasztok olyan problémám van,hogy felraktam az annát és a gyári böngészövel nem tudom használni az ingyenes facebbok-ot mert ezt irja,hogy a böngészö nem tudja elérni ezt a webhelyet.Valakinél nem volt ilyen probléma esetleg valakinek valami ötlete?
Nokia 3110>5110>6110>6210>6600>7610>6630>N70>E61>E50>E90>E51>E71>E52>5800XM>C7>700
Ericsson GA318>T39m (T39m még megvan!)
Samsung Galaxy Spica>HTC Desire (Az Android még nem nőtt fel a feladathoz)
Ericsson GA318>T39m (T39m még megvan!)
Samsung Galaxy Spica>HTC Desire (Az Android még nem nőtt fel a feladathoz)