NOKIA N95 hibái

A készülékek szervízes tapasztalataival, illetve szervízeléssel kapcsolatos témák
Fórum szabályok
Ebben a fórumban csak a készülékek gyári hibáival, szervizelésével kapcsolatos tapasztalatokat várjuk. A készülékeknek megvannak a saját topikjai általános célokra, tehát itt kizárólag szervízeléssel foglalkozunk. A nem ide tartozó témákat töröljük!
A fórum használat című topikot mindenképp olvasd el!
jozo668
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n95 n97mini
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: NOKIA N95 hibái

Hozzászólás Szerző: jozo668 »

sziasztok legyszi segtsetek nekem n95os on akartam frissiteni a szoftvert es veletlenul szethuztam frissites kozben a csatlakozokabelt es kikapcsolt a telefon es azota nem tusom bekapcsolni csak a kijelzon soteten latni a nokia feliratot mi lehet a probleme vele? legyszi ha valaki tudna segiteni, koszi elore is
laci64
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Galaxy S2
Nem: Férfi
Has thanked: 52 times
Been thanked: 808 times

Hozzászólás Szerző: laci64 »

jozo668 írta:sziasztok legyszi segtsetek nekem n95os on akartam frissiteni a szoftvert es veletlenul szethuztam frissites kozben a csatlakozokabelt es kikapcsolt a telefon es azota nem tusom bekapcsolni csak a kijelzon soteten latni a nokia feliratot mi lehet a probleme vele? legyszi ha valaki tudna segiteni, koszi elore is
Szia
Légy szíves 1 kérdést csak 1 helyre tegyél fel. Szabályzat :deal:
A másik kettő törölve.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
laci64
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Galaxy S2
Has thanked: 52 times
Been thanked: 808 times

Hozzászólás Szerző: laci64 »

jozo668 írta:sziasztok legyszi segtsetek nekem n95os on akartam frissiteni a szoftvert es veletlenul szethuztam frissites kozben a csatlakozokabelt es kikapcsolt a telefon es azota nem tusom bekapcsolni csak a kijelzon soteten latni a nokia feliratot mi lehet a probleme vele? legyszi ha valaki tudna segiteni, koszi elore is
Ezt olvasd el, itt minden le van írva. :jobbra: viewtopic.php?t=40
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
Bowhunter01
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia N95

Hozzászólás Szerző: Bowhunter01 »

Nekem ugyanez a gondom van az n95-el, mint az előzőekben.tehát elsötétül ha becsukom de mostanra már nyitott állapotában is sajnos.
nem lehetséges ezt megoldani szimplán lcd-szalagkábel cseréjével??? :hmm2:
-Dr-Strust-
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Sony Xperia Z
Has thanked: 31 times
Been thanked: 32 times

Hozzászólás Szerző: -Dr-Strust- »

Elvileg DE :)
Kép
Kép
TS Gangsta
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N95 8GB

Hozzászólás Szerző: TS Gangsta »

Sziasztok!
Én egy 14 éves fiú vagyok,és van szerencsém e telefon 8GB-os változatának birtoklására.
Nos,a GPS antenna rossz elhelyezése és Nokia Maps együttes erővel létrehoztak valami teljesen új generációt a SZAR termékek terén.
2 hetente örülök,ha egyszer megtalál,de akkor is csak 2 percre.Soha nem volt kimosva.A felső gombok kopottsága már annyira szarul nézett ki,hogy én magam hámoztam meg őket szép fehérre,és mit mondjak,nem is rossz.A Slide-al nincs gondom,a készenléti idővel sincs gondom.
Legjobban azt szeretem ebben a telefonban,hogy rengeteg úgymond az életben egyébként nélkülözhető dolgot tud emulálni.
Példaképpen említésre méltó a DOS,a Nintendo Advance,és Sony Playstation 1.De persze nem feletkezhetünk meg a Nokia N-Gage-ről sem,amit teljesen stock építettek be az N Series nokiákba.Sajnos ennek meghackelése már nem volt olyan egyszerű.A beépített 5 megapixeles kamera gyönyörű képeket csinál,de sajnos nem tud nyers fotókat készíteni,alapból jpeg-be tömöríti,és ez kicsit bosszant.A giroszkóp szerintem lehetne gyorsabb is,ha valakinek úgy van beállítva az N95-e,hogy a funkciógombok kicsúsztatásakor fekszik el a képernyő,az az eszközök--beállítások-általános-testreszabás-kijelző mappában kapcsolja be a "Kijelző elforgatása" menüpontot.Ha ezzel megvan az illető,tartsa maga előtt a készüléket függőlegesen,majd döntse el balra vízszintesen.
Hát,előfordul,hogy ilyenkor elég lassan reagál,de kielégítő élmény volt a Resco Bubbles végigjátszása,melyben egy golyót úgy kell irányítani a döntögetések segítségével,hogy az mindig a villogással feltüntetett buborékot pukkassza ki.Ha lehet,próbálja ki,aki csak tudja,de vigyázat,agressziót okozhat.
A Zenékkel kapcsolatban a zene lejátszójával meg vagyok elégedve,equlizer-t is tartalmaz,aminek nagyon örültem.A beépített Stereo hangszórók is gyönyörűen szólnak,ráadásul marha hangosan,bár inkább Logitech X-230-ra van kötve,meg fejhalgatóra.De ha átjön gizdulni a haverom a Nokia C7-ével,legalább ezzel lenyűgöző benyomást tudok kelteni.A videó lejátszó is tökéletes.A YouTube-ról leszedett videókat HD felbontásban képes sugározni,persze ez néha kicsit memória igényes.
Viszont ami a legvisszataszítóbb,leggusztustalanabb,legbosszantóbb tulajdonsága ennek a telefonnak,hogy egy bizonyos idő után egy egyszerű Java alapú alkalmazás telepítése akár több percet is igénybe vehet,a letörléséről meg nem is beszélve!Van,hogy a szemetek hetekig fönt vannak,mert nem tudom rászánni magamat,hogy órákon át törölgessek.De nemrég mégis megtettem,de a telepítések sebessége mintsem változott.
Tegnap leszedtem a világ legszarabb,legkisebb mobilos játékait.A SpruceMan nevű játák csupán 10KB,de ennek is a telepítése 2 percig tartott.Hát mi ez már??!Úgy szokta,hogy az is sokáig tart,amíg azzal van elfoglalva,hogy előkészítse a programot a telepítésre,és aztán meg megkérdezi,hogy biztos telepítem-e,mert lehet,hogy nem biztonságos stb...És ezután számítom a 2 percet,ezzel együtt 3 lenne.Van a telepítő csík,ami a telepítés státuszát jelzi,ez pillanatok alatt felugrik 9/10-re,majd az áll egy percet,és utána szép lassan elindul pixelenként haladva.Amíg ki nem írja,hogy a telepítés befejeződött.Ezután meg arra kell várni 5 percet,hogy a program indítója megjelenjen az Alkalmazások mappában.És biztos mondanátok,hogy ez azért van,mert megtömtem a memóriát,de nem!Csak 3GB van elfoglalva,és még annyit hozzáfűznék,hogy a bekapcsolás azzal jár,hogy fehéren világít 5 percet,aztán kéri a PIN-t.Aztán megint 5 perc,mire bejön a menü,megint 5 perc,mire reagál a gombokra,és megint 5 perc,mire betölti a főmenüt.
De tudom,hogy ez egyéni probléma,mert a keresztapámnak ugyanilyen telefonja van,és nála nincs ilyen,holott neki jobban le van foglalva a memória,mert 2500 képe van a galériában.Szóval,ha valaki tudna ez ügyben segíteni,azt megköszönném!!!
További szép napot!
ferret
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
Has thanked: 112 times
Been thanked: 348 times

Hozzászólás Szerző: ferret »

TS Gangsta írta:Sziasztok!
Én egy 14 éves fiú vagyok,és van szerencsém e telefon 8GB-os változatának birtoklására...
Az számít a legkevésbé, hogy a 8 gb memóriaegység mennyire telt. Inkább az számít, hogy a C mennyire telt és mennyi szemét van rajta, ami az évek alatt a sok install-uninstall miatt felhalmozódott. Gondolom még sosem volt formázva, így ajánlanék egy full resetet. Először a 8 gigát, majd a telót. Olyan állapotba kerül, mint amikor kihozták a boltból. Minden törlődik, ami a felhasználó által rákerült.
Kép Kép
Walaki01
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
Has thanked: 34 times
Been thanked: 130 times

Hozzászólás Szerző: Walaki01 »

ferret írta:
Én egy 14 éves fiú vagyok,és van szerencsém e telefon 8GB-os változatának birtoklására...
Az számít a legkevésbé, hogy a 8 gb memóriaegység mennyire telt. Inkább az számít, hogy a C mennyire telt és mennyi szemét van rajta, ami az évek alatt a sok install-uninstall miatt felhalmozódott. Gondolom még sosem volt formázva, így ajánlanék egy full resetet. Először a 8 gigát, majd a telót. Olyan állapotba kerül, mint amikor kihozták a boltból. Minden törlődik, ami a felhasználó által rákerült.
Persze előtte ajánlott a telószámokat, a szükséges képeket, videókat, SMS-eket lementeni a telóról, a Pc-re, mert minden eltűnik.
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
TS Gangsta
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N95 8GB

Hozzászólás Szerző: TS Gangsta »

Sziasztok!
Leformáztam az egészet,de alig törölt le valamit.
Direkt csináltam biztonsági mentéseket,de fölösleges volt,mert a mass memory-n lévő játékokat törölte csak le,pont amiből nem tudtam biztonsági mentést csinálni.4 óráig tartott,amíg ez itt baszakodott magával.Aztán ráadásul a bekapcsolásnál valamit folyton telepíteni akar,ami nem viccelek,de 3 órát vesz igénybe,aztán kiírja,hogy a telepítés nem fejezhető be.Az alkalmazások telepítése ugyanolyan szar lassú.Semmit nem törölt le,csak a mass memory-s játékokat.Az alap memórián még meg is hagyta őket.Ja meg persze a sok hacket is kitörölte.Az egész egy kupac szar most,bár eddig is az volt,de most még jobban az,pedig sikerülnie kellett volna.Legszívesebben a földhöz vágnám,vagy jó messzire eldobnám.Mostmár tényleg nem tudom,hogy mit csináljak vele.
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

Leformáztam az egészet,de alig törölt le valamit.
Direkt csináltam biztonsági mentéseket,de fölösleges volt,mert a mass memory-n lévő játékokat törölte csak le,pont amiből nem tudtam biztonsági mentést csinálni.4 óráig tartott,amíg ez itt baszakodott magával.Aztán ráadásul a bekapcsolásnál valamit folyton telepíteni akar,ami nem viccelek,de 3 órát vesz igénybe,aztán kiírja,hogy a telepítés nem fejezhető be.Az alkalmazások telepítése ugyanolyan szar lassú.Semmit nem törölt le,csak a mass memory-s játékokat.Az alap memórián még meg is hagyta őket.Ja meg persze a sok hacket is kitörölte.Az egész egy kupac szar most,bár eddig is az volt,de most még jobban az,pedig sikerülnie kellett volna.Legszívesebben a földhöz vágnám,vagy jó messzire eldobnám.Mostmár tényleg nem tudom,hogy mit csináljak vele.
Ha jól tudom akkor N95 8GB- nál a hard reset a következő: kikapcsolt állapotban: *+zöld+3+bekapcsológomb nyomva tartása bekapcsoláskor. Ezt próbáltad?
Válasz küldése

Vissza: “Szervíz”