Minden olyan téma, ami Android operációs rendszert futtató készülékekről szól.
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
jokerkiller írta:Hali ! Az Order & Chaos című játékkal l enne problémám . Mégpedig az hogy letöltöttem az apk filet felrakom akkor telepít kb 700 megát, aztán kiírja hogy a letöltés kész touch OK and start, rámegyek aztán cheking license majd invaild license és onnantòl meg kiíeja hogy vegyem meg pénzért. Szóval ennyi lenne , remélem tudtok segíteni nekem . Előre is köszi :-) ( a telefon egy sgs2 full gyári állapotban)
jokerkiller írta:Hali ! Az Order & Chaos című játékkal l enne problémám . Mégpedig az hogy letöltöttem az apk filet felrakom akkor telepít kb 700 megát, aztán kiírja hogy a letöltés kész touch OK and start, rámegyek aztán cheking license majd invaild license és onnantòl meg kiíeja hogy vegyem meg pénzért. Szóval ennyi lenne , remélem tudtok segíteni nekem . Előre is köszi :-) ( a telefon egy sgs2 full gyári állapotban)
gondolom nem megvetröl beszélsz?
valoszinü nem jo a törés keress másikat ha van.
Vagy próbáld meg letöltés után a repülőmódot indításkor. Általába beválik.
gondolom nem megvetröl beszélsz?
valoszinü nem jo a törés keress másikat ha van.
Vagy próbáld meg letöltés után a repülőmódot indításkor. Általába beválik.
Köszi a nagyon gyors választ ! azt hiszem hogy akkor leszedek egy másik oldalról egy apk file-t és leszefem újból . A repülőgépes üzemmódos tanácsodat nem egészen érzem, mert ha azt benyomom akkor is ugyanúgy vizsgálja a license file-t :-(
Na de a lényeg hogy köszi még egyszer ! :-) ;-)
Telefonok: Oneplus One 64gb :-) & Nokia n900 & xperia mini & samsung omnia 2 & xperia x8ak /legtöbb darabokban /
Tabletek: Nexus 7 16gb 2012 + Nexus 7 16gb 2012