N.O.V.A. 2 HD v1.0.3 szépen fut 2.3-as romon, többen is írták! nekem még a "795 MB"-os SD letöltésével gondok vannak, de talán holnapra sikerül letöltenem

Naneeetomi937 írta:Hátha valaki még nem látta hungariandroid-on.![]()
N.O.V.A. 2 HD v1.0.3 szépen fut 2.3-as romon, többen is írták! nekem még a "795 MB"-os SD letöltésével gondok vannak, de talán holnapra sikerül letöltenem
és itt meg is találodfonix232 írta:A chainfire egy driver-emulátor, ami átalakítja a különböző shader, stb hívásokat, így a Tegrára, Hummingbirdre tervezett játékok elfutnak Qualcomm processzorokon (és ez fordítva is igaz).
Azt írják 600Mhz-en próbálták és szépen fut. én holnapig biztos, hogy nem tudom kipróbálni, a sz@r netem miatt. chainfir-ről nem írtak szóval szerintem az nem kell, am annak van valami haszna? ezen a telefonon?Szoszo94 írta:Naneeetomi937 írta:Hátha valaki még nem látta hungariandroid-on.![]()
N.O.V.A. 2 HD v1.0.3 szépen fut 2.3-as romon, többen is írták! nekem még a "795 MB"-os SD letöltésével gondok vannak, de talán holnapra sikerül letöltenemén már ezeregy verziót próbáltam, a legjobb eredmény amit elértem az az, hogy negyed óra alatt sikerült behozni a menüt, aztán ennyi
amúgy oc kell? vagy az a chainfire vagy micsoda?
dobsz pü-ben egy linket az apk-ról ha szépen megkérlek?
a tegras játékoknál igen nem is kicsi , de fentebb irtam mindent.tomi937 írta:Azt írják 600Mhz-en próbálták és szépen fut. én holnapig biztos, hogy nem tudom kipróbálni, a sz@r netem miatt. chainfir-ről nem írtak szóval szerintem az nem kell, am annak van valami haszna? ezen a telefonon?Szoszo94 írta:Naneeetomi937 írta:Hátha valaki még nem látta hungariandroid-on.![]()
N.O.V.A. 2 HD v1.0.3 szépen fut 2.3-as romon, többen is írták! nekem még a "795 MB"-os SD letöltésével gondok vannak, de talán holnapra sikerül letöltenemén már ezeregy verziót próbáltam, a legjobb eredmény amit elértem az az, hogy negyed óra alatt sikerült behozni a menüt, aztán ennyi
amúgy oc kell? vagy az a chainfire vagy micsoda?
dobsz pü-ben egy linket az apk-ról ha szépen megkérlek?
értem,Limahl írta: a tegras játékoknál igen nem is kicsi , de fentebb irtam mindent.
Tudom hogy mi ez, csak a nevére nem emlékeztem pontosanfonix232 írta:A chainfire egy driver-emulátor, ami átalakítja a különböző shader, stb hívásokat, így a Tegrára, Hummingbirdre tervezett játékok elfutnak Qualcomm processzorokon (és ez fordítva is igaz).
Szoszo94 írta:Ilyenről még nem hallottam, nem kizárt, hogy egyedül Neked van ilyen problémád. Eredeti rendszer volt rajt? Mikori vétel? Melyik szolgáltatónál vetted?bdani94 írta:Zte Bladem Szervizbe került..nem tudom h gyakori-e a hiba de a kijelzö közepén egy igen széles vonalba eltünt a kijelzö... valaki járt esetleg rajtam kivül igy? Vagy csak az én Bladem egyedül ilyen?