Minden olyan téma, ami Android operációs rendszert futtató készülékekről szól.
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Szoszo94 írta:Szintén Blade-es, CM7 tegnapi nightly, pont hogy a CM romok valók a játékokra, itt lehet a legtöbbet kihozni a 3D-ből.
Amúgy melyik verziókat próbáltad dionaea? Csak kíváncsiságból
maga a sebességel nincs gondom csak a komolyabb játékok pixelhibásak pl gangstar2, (nem HTC átírás miatt) NFS viszont játszható.
hiro írta:A Fast 5 ből kaphatok linket olyat amit nemkell wifivel letölteni sd fájlokat.
Felejtsd el, egy verziót találtam ami eljutott a menüig kb negyed óra töltés után, aztán se kép se hang...ha valami komolyabb játékkal akarsz játszani, akkor ajánlom a Modern Combat Sandstorm-ot v 3.2.2(nem akad), NOVA-t v 3.5.0(ez se), autósból a NFS Shift (előbb lett kitárgyalva) vagy Asphalt 5, mászkálósból pl Assassin's Creed v 3.4.6, Eternal Legacy v 1.0.7, Pocket Legends v 1.5, aztán van egy motoros is FMX Riders v 1.0, repülősből HAWX v 3.4.3, Winds of Steel v 1.12, focisból pl PES2011 v 1.0.1
elég lesz ennyi?
Akkor azt az apk file-t, sd file tudnál küldeni mert nálam az a baj mindig akkar wifivel tölteni de mindig errort ad ki letöltéskor. AZ AVATAR HD fut bladen hibátlanul chainfire 3d segítségével!!!!!!!
hiro írta:A Fast 5 ből kaphatok linket olyat amit nemkell wifivel letölteni sd fájlokat.
Felejtsd el, egy verziót találtam ami eljutott a menüig kb negyed óra töltés után, aztán se kép se hang...ha valami komolyabb játékkal akarsz játszani, akkor ajánlom a Modern Combat Sandstorm-ot v 3.2.2(nem akad), NOVA-t v 3.5.0(ez se), autósból a NFS Shift (előbb lett kitárgyalva) vagy Asphalt 5, mászkálósból pl Assassin's Creed v 3.4.6, Eternal Legacy v 1.0.7, Pocket Legends v 1.5, aztán van egy motoros is FMX Riders v 1.0, repülősből HAWX v 3.4.3, Winds of Steel v 1.12, focisból pl PES2011 v 1.0.1
elég lesz ennyi?
köszi Szoszo94 megtaláltam azt az autóst amit kerestem a gtracing. Az volt a baj hogy akárhányszor néztem mindig azt írta market hogy nem kompatibilis a telómmal de mivel hogy írtad hogy meg blade-en igy reménykedtem hogy megy ace-en és ez volt amit kerestem ,
Eddigi saját telefonok:3210,R320,R380,6210,7650,3660,6630,E70,5800,Iphone 3g,N97 32gb black, Omnia 2, Galaxy Ace, samsung omniaHD
jelenlegi: Huawei s7slim& Nokia N8-00
elég lesz ennyi?
Akkor azt az apk file-t, sd file tudnál küldeni mert nálam az a baj mindig akkar wifivel tölteni de mindig errort ad ki letöltéskor. AZ AVATAR HD fut bladen hibátlanul chainfire 3d segítségével!!!!!!!
Milyen rendszer van most a mobilon? Build.prop átírást elvégezted? Vagy még eredeti rendszer van rajta? Esetleg rootolva van? Ezek az infók kellenének, mert ha valami nem klappol, akkor hiába küldök én apk-kat
Milyen rendszer van most a mobilon? Build.prop átírást elvégezted? Vagy még eredeti rendszer van rajta? Esetleg rootolva van? Ezek az infók kellenének, mert ha valami nem klappol, akkor hiába küldök én apk-kat
Rootolva van, átvan patricionálva 136-os systemre, build.prop átírva, és gsf és cm romokat használok! Ugyhogy jöhet.
PÜ-ben elküldöm majd az apk-k linkjét, viszont a több giga játékfájlokat nem fogom most mobilról feltöltögetni (ugyanis balatonon nyaralok és beletelne egy kis időbe mire azt feltölteném).
Szerk.: majd a mobilod típusát írd be a vezérlőpultban, hogy a fórumozók láthassák, sokszor jól jön ha tudjuk kinek milyen mobilja van, ez főleg igaz akkor, mikor játékokat kér valaki
Hello! Vki nemtud vmit a 9mm-ről? Kiváncsi lennék rá, hogy milyen, mert berjövős:P Esetleg nemtudtok valami tycoon féle játékról, amibe nemkell valós pénzt költeni? Előre is köszi!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Heyman192 2011-08-27 szomb. 23:50:35-kor.
Hali ! Az Order & Chaos című játékkal l enne problémám . Mégpedig az hogy letöltöttem az apk filet felrakom akkor telepít kb 700 megát, aztán kiírja hogy a letöltés kész touch OK and start, rámegyek aztán cheking license majd invaild license és onnantòl meg kiíeja hogy vegyem meg pénzért. Szóval ennyi lenne , remélem tudtok segíteni nekem . Előre is köszi :-) ( a telefon egy sgs2 full gyári állapotban)
Telefonok: Oneplus One 64gb :-) & Nokia n900 & xperia mini & samsung omnia 2 & xperia x8ak /legtöbb darabokban /
Tabletek: Nexus 7 16gb 2012 + Nexus 7 16gb 2012