Nokia C7-00
-
- 1. szint
- Készüléktípus: C7
- Has thanked: 27 times
- Been thanked: 0
Re: Nokia C7-00
NaviFirm Plus 1.2 nektek sem működik? Hogy tudom így letölteni az euro3/ t mobile szoftot? (inkább t mobilost!)
-
- 4. szint
- Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
- Nem: Férfi
- Has thanked: 183 times
- Been thanked: 211 times
Ugy látom ez http://www.smartphonepro.hu/node/140 ROM ba van akkor itt csak akkor tűnik el ha ujra rakod egy piszkálatlan szoftverrel!tibby írta:Hello! Ez esetben ha garanciára visszavinném a telefont, akkor megmarad a garancia, nem látják, hogy hackelt?
sityu írta:Tegnap este sikeresen kiokosítottam Annácskát!
Mindenevő lett a kedves, most már nem kell a signozással görcsölni!
Az okosítás pofonegyszerű, köszönet érte Taylor-nak az érthető leírásért, valamint a módosított szoftért!
Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Kösz Taylor mester!!
http://www.smartphonepro.hu/node/140
Ha ezt feltelepted a telodra akkor az hackelt és az garancia megvonnással jár!, de ha kitörlöd a C:/ sys/bin/installserver.exe fájlt akkor már nem hackelt és semmi gond, de egy hard reset is leviszi az egészet! Kivéve ha ROM ba van, mert akkor az nem törlődik! Csak az udas hack tűnik el hard reset kor!!!
- Rating: 2.63%
-
- 4. szint
- Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
- Has thanked: 183 times
- Been thanked: 211 times
Próbáld a legujabbat az 1.3 ast és ha ugy se megy akkor most sehogy nem tudod leszedni, esetleg van a nokianak hivatalos szoftver letoltoje probáld azzal! ha ugyse jo akkor most nem müködik!tibby írta:NaviFirm Plus 1.2 nektek sem működik? Hogy tudom így letölteni az euro3/ t mobile szoftot? (inkább t mobilost!)
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 925 + Samsung 5610
- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 4 times
Kipróbáltam, hogy az Navifirm 1.3+ nem működik, viszont a régi 1.1-es igen. Érdekes!nokiae668 írta:Próbáld a legujabbat az 1.3 ast és ha ugy se megy akkor most sehogy nem tudod leszedni, esetleg van a nokianak hivatalos szoftver letoltoje probáld azzal! ha ugyse jo akkor most nem müködik!tibby írta:NaviFirm Plus 1.2 nektek sem működik? Hogy tudom így letölteni az euro3/ t mobile szoftot? (inkább t mobilost!)
NOKIA 3210>3410>3510>Siemens CF62>6020>6233>E 52>c7>Lumia 710>Lumia 720> Lumia 925 és Samsung 5610
- Doky586
- 3. szint
- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 47 times
Hát ez nagyon bosszantó !!!!!!!!!!!!marcus86 írta:A fekete telenoros C7-emre most töltöm Annát FOTA-n, igazán gyorsak voltak
Nekem független telóra nem készült el még mindig az OTA frissítés, míg a szolgáltatósra már van...
- laziga
- 1. szint
- Készüléktípus: 720
- Has thanked: 18 times
- Been thanked: 7 times
Todo írta:laziga írta:Hali de mi a fene az a 24.1 ami megjelent a navifirmbe?
És a 22.14 ben 2 azonos nevü van abból melyiket a 17 vagy a 16 kell nekem vajon honnan tudni?
A 24.1 es egy más régiós verzió! Annál nincs olyan productos ami tartalmazná a magyar nyelvet! Lehetőleg ne tedd fel, mert akkor visszafelé már nem lehet feltenni a 22.14-es annát!
Arra gondolsz, hogy egy bizonyos szinhez, (pédául euro3 charcoal black) 2 ugyanolyan productos szoft van?
Valamilyen modon az E meghajtóhoz van köze, mert az elsőnél M005.21emmc.fpsx a másodiknál pedig M005.16 emmc.fpsx fájl tartalmazza az E meghajtó gyári tartalmát! Én a másodikat tettem fel! Választásod szerint bármelyiket felteheted!
Köszi én a17-est de ma felrakom a 16-ost mert nagyon lassú lett a teló mármint van amikor nagyon gyors de van hogy már azt hiszem lefagyott de mégse.
- sityu
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C7
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 3 times
A garancia érvényesítés attól függ, hogy mi a hibája a telódnak.nokiae668 írta:Ugy látom ez http://www.smartphonepro.hu/node/140 ROM ba van akkor itt csak akkor tűnik el ha ujra rakod egy piszkálatlan szoftverrel!tibby írta:Hello! Ez esetben ha garanciára visszavinném a telefont, akkor megmarad a garancia, nem látják, hogy hackelt?
sityu írta:Tegnap este sikeresen kiokosítottam Annácskát!
Mindenevő lett a kedves, most már nem kell a signozással görcsölni!
Az okosítás pofonegyszerű, köszönet érte Taylor-nak az érthető leírásért, valamint a módosított szoftért!
Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Kösz Taylor mester!!
http://www.smartphonepro.hu/node/140
Ha ezt feltelepted a telodra akkor az hackelt és az garancia megvonnással jár!, de ha kitörlöd a C:/ sys/bin/installserver.exe fájlt akkor már nem hackelt és semmi gond, de egy hard reset is leviszi az egészet! Kivéve ha ROM ba van, mert akkor az nem törlődik! Csak az udas hack tűnik el hard reset kor!!!
Ha olyan a hiba, hogy be sem tudod kapcsolni, akkor a szervízben sem fogják tudni bekapcsolni,így nem derűl ki, hogy meghackelted. Amennyiben más jellegü a hiba, akkor Phoenix-el visszateszed a piszkálatlan szoftot, és úgy viszed szervízbe!
-
- 1. szint
- Készüléktípus: C7
- Has thanked: 27 times
- Been thanked: 0
Ha tegyük fel ovi suittal tenném fel az ANNát, akkor megmaradna a hack, illetve a feltelepített programok?
nokiae668 írta:Próbáld a legujabbat az 1.3 ast és ha ugy se megy akkor most sehogy nem tudod leszedni, esetleg van a nokianak hivatalos szoftver letoltoje probáld azzal! ha ugyse jo akkor most nem müködik!tibby írta:NaviFirm Plus 1.2 nektek sem működik? Hogy tudom így letölteni az euro3/ t mobile szoftot? (inkább t mobilost!)
- sityu
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C7
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 3 times
Ovin kerssztűl frissítve megmaradnak a programok és a beállítások a telódon!tibby írta:Ha tegyük fel ovi suittal tenném fel az ANNát, akkor megmaradna a hack, illetve a feltelepített programok?nokiae668 írta:Próbáld a legujabbat az 1.3 ast és ha ugy se megy akkor most sehogy nem tudod leszedni, esetleg van a nokianak hivatalos szoftver letoltoje probáld azzal! ha ugyse jo akkor most nem müködik!tibby írta:NaviFirm Plus 1.2 nektek sem működik? Hogy tudom így letölteni az euro3/ t mobile szoftot? (inkább t mobilost!)
(van egy biztonsági mentés lehetőség az OVI Suite-ban, használd azt mentésre!)
Hacket csak Phoenix-el tudsz feltenni!
Jelenleg nem lehet letölteni a szoftot, mert a szerver zárva, várj egy kicsit, és csináld meg a Phoenixel, vagy frissítsd OVI-n a telódat és utána hackeld meg Phoenixel!