"Hasznos" Android játékok!
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
- dionaea
- 1. szint
- Készüléktípus: S7 slim +Nokia N8
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 1 time
Re: "Hasznos" Android játékok!
Moco nak hála találtam egy verziót ami fut köszönöm neki:D
Eddigi saját telefonok:3210,R320,R380,6210,7650,3660,6630,E70,5800,Iphone 3g,N97 32gb black, Omnia 2, Galaxy Ace, samsung omniaHD
jelenlegi: Huawei s7slim& Nokia N8-00
-
- Újonc
- Készüléktípus: LG Optimus G
- Nem: Férfi
- Been thanked: 0
Sziasztok!
Van valakinek infója a 9mm címü Gameloft alkotásról,ill. hogy mikor lesz elérhetõ SGS-re?
A Gameloft oldalán nincs róla semmi hír,de már játszanék vele.
Van valakinek infója a 9mm címü Gameloft alkotásról,ill. hogy mikor lesz elérhetõ SGS-re?
A Gameloft oldalán nincs róla semmi hír,de már játszanék vele.
- tomi937
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S2
- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 8 times
Nekem bladem van de hátha segít 1.0.56 wifis letöltős működik 2.3.5-ös cm7-en ami mellesleg nem a játékokról híres sok játék hibás rajt, de ez tökéletes.dionaea írta:köszönöm ez volt a gond bakker ezeket a marhákat az átlag user honnan tudná.emery1975 írta:Mit találsz helyette kicsomagoláskor? Mert van amikor "csak" át kell nevezni a kiterjesztést (rar-ról apk-ra). Mostanában, divat ez a hülyeség.....dionaea írta: és van az állitólagos apk amit ha kicsomagolok akkor nem találok benne apk-t
Persze, csak akkor működik ez a módszer, ha kicsomagoláskor META-INF, res,...stb. mappák fogadnak.
Mindenesetre nem megy 3 verzióval próbáltam betöltéskor megáll és kilép.
köszönöm a segitséget

szerk: most vettem észre erről le késtem, így felesleges törölhető!
-
- 2. szint
- Készüléktípus: THL W200
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 44 times
Szintén Blade-es, CM7 tegnapi nightly, pont hogy a CM romok valók a játékokra, itt lehet a legtöbbet kihozni a 3D-ből.
Amúgy melyik verziókat próbáltad dionaea? Csak kíváncsiságból

-
- 2. szint
Gyári 2.1, gyári 2.2, főzött froyo (nagyon sok, felsorolni sem bírom), cm, ginger stir fry (kiszivárgott kernelű 2.3) ezeken mind futott, ezért gondoltam, hogy nem a rendszer a gondSegal írta:Nem az Ace-el van a baj hanem a 2.3.x. Android verziót nem szereti. Lefogadom hogy Blade-en Froyo-val (2.2.) futott nálad is.Szoszo94 írta:Nem tudom, hogy miért nem szereti az Ace, nekem a Blade idáig az összes verziót vitte, amit próbáltam. Jelenleg az 1.0.67-es verzió van fönn, próbáld meg azt, hátha működik.Segal írta: szerintem nem is fog eszméletlen menyiségű panaszkodás van Marketen is az NFS-nél. Van még kismillió autós játék válassz egy másikat.

- dionaea
- 1. szint
- Készüléktípus: S7 slim +Nokia N8
- Been thanked: 1 time
Rom ból nem pakolgattam fel semmilyet a kies álltal felajánlott 2.3.3 van fent KP6 rom.Szoszo94 írta:Szintén Blade-es, CM7 tegnapi nightly, pont hogy a CM romok valók a játékokra, itt lehet a legtöbbet kihozni a 3D-ből.
Játékból meg szinte az összeset amit találtam de végül 1.062 ami elindlt és fut rendesen.
Viszont írtam hogy kerestem autós játékot és arra emlékszem még hogy lehetett nézetett változtatni hogy géptetői nézet utastérből illetve a kocsi mögül lássuk a pályát illetve vissza lehetett nézni a futott versenyt.
Eddigi saját telefonok:3210,R320,R380,6210,7650,3660,6630,E70,5800,Iphone 3g,N97 32gb black, Omnia 2, Galaxy Ace, samsung omniaHD
Helló
ZTE Blade-n melyik játékok futnak? Legjokbban a Fast 5 érdekell? A splinter Cell Conviction?
ZTE Blade-n melyik játékok futnak? Legjokbban a Fast 5 érdekell? A splinter Cell Conviction?
- Limahl
- 6. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
- Has thanked: 264 times
- Been thanked: 1859 times
probáld ki,mert ugye,nem mindegy hogy mien android van fent,stb. egyszerübb ha kiprobálod.hiro írta:Helló
Samsung galaxy s7 edge
A Fast 5 ből kaphatok linket olyat amit nemkell wifivel letölteni sd fájlokat.
-
- 2. szint
Felejtsd el, egy verziót találtam ami eljutott a menüig kb negyed óra töltés után, aztán se kép se hang...ha valami komolyabb játékkal akarsz játszani, akkor ajánlom a Modern Combat Sandstorm-ot v 3.2.2(nem akad), NOVA-t v 3.5.0(ez se), autósból a NFS Shift (előbb lett kitárgyalva) vagy Asphalt 5, mászkálósból pl Assassin's Creed v 3.4.6, Eternal Legacy v 1.0.7, Pocket Legends v 1.5, aztán van egy motoros is FMX Riders v 1.0, repülősből HAWX v 3.4.3, Winds of Steel v 1.12, focisból pl PES2011 v 1.0.1hiro írta:A Fast 5 ből kaphatok linket olyat amit nemkell wifivel letölteni sd fájlokat.
elég lesz ennyi?