N-Gage szolgáltatás

N-Gage játékokkal foglalkozó témák
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az N-Gage játékok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
luciuscornelius
Moderátor
Moderátor
Has thanked: 12 times
Been thanked: 19 times

Re: N-Gage szolgáltatás

Hozzászólás Szerző: luciuscornelius »

laviaag írta:
DartR írta:Lehet h már kérdezték de most mi baja van a BiNPDA-nak? mért nem crackel? és azt leht látni h mikor fog?
Ők is emberek, lehetnek hétköznapi gondjaik vagy épp csajozhatnak is :cool3: , majd lesz. Biztosan dolgoznak rajta. Minél többet vársz rá, annál jobban örülsz majd neki (vagy épp ellenkezőleg, de inkább ne :D ) és értékeled. Én azt tudom mondani, hogy biztosan lesz... :)

Vagy van egy ilyen esetekre bevált nagyon jó sablonszövegem: "A gazdasági világválság miatt..."
Köztudott, hogy folyamatosan dolgoznak(hiszen ők törték fel a NFS Undercover symbian verzióját is), de az n-gage-el más a helyzet. Most mondanám, hogy a 2009-es felhoztalalnak eddig sikerült alulmúlnia a 2008-ast és ezért kár felkelniük, hogy feltörjék, másrészt tudom, hogy ha itt lenne, akkor úgy is kipróbálnám, de tudván, hogy mely játékokról van szó én már nem szoktam várni, pedig azt gonolom, hogy direkt tartják vissza, mert egy olyan rutinos banda, mint az övék már rég megette reggelire az egészet. :D
laviaag
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N95 8GB
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: laviaag »

luciuscornelius írta:Köztudott, hogy folyamatosan dolgoznak(hiszen ők törték fel a NFS Undercover symbian verzióját is), de az n-gage-el más a helyzet. Most mondanám, hogy a 2009-es felhoztalalnak eddig sikerült alulmúlnia a 2008-ast és ezért kár felkelniük, hogy feltörjék, másrészt tudom, hogy ha itt lenne, akkor úgy is kipróbálnám, de tudván, hogy mely játékokról van szó én már nem szoktam várni, pedig azt gonolom, hogy direkt tartják vissza, mert egy olyan rutinos banda, mint az övék már rég megette reggelire az egészet. :D
Ők szégyellik magukat a játékfejlesztők helyett, hogy ilyen "java szintű" játékokat kell feltörniük és inkább késve adják ki. :roll: Én csak a Worms World Party-t várom és az Age of Empires-t (ami az előzetes képek alapján dettó java :blink: ) Sajnos nagyon leírta magát az N-Gage NextGen, pedig ha nem csal az emlékezetem (márpedig nem csal), akkor annó kiadtak egy E3 demót, ahol demonstrálják, mire képesek a 3D gyorsítós mobilok. Az is csak egy tőrdöfés az ember szívébe. Megnézed és rájössz, hogy gyakorlatilag XBOX (nem a 360) szintű grafika és ehhez képest mit kapsz? Ilyen gagyi már bocsánat a szóért, de sz :censored: rt ... És bocsánat, hogy OFF-olok, de én még mindig jobban bízok más fejlesztőkbe, hátha ők kihasználják a 3D gyorsítós mobilokat (lásd: GlobalRace, CrashBandicoot, Pandemonium, Quake3...).
Többet erővel, mint ésszel, előbb format aztán fűrészelj...
nokiafan1994/forum
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia n73

Hozzászólás Szerző: nokiafan1994/forum »

Heló! honan tudom letölteni ( ingyen) az ngage programot ami például az n82-őn fut.
Előre is köszi
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

nokiafan1994/forum írta:Heló! honan tudom letölteni ( ingyen) az ngage programot ami például az n82-őn fut.
Előre is köszi
Ennek a topiknak az első oldalán van link.
Vagy inét is le tudod tölteni, N82 mellett a letöltésre kantintva tudod letölteni de szerintem mind a két helyen ugyan az a link van, csak ott szét van válogatva telefonok típusára.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
stunts666
3. szint
3. szint
Készüléktípus: HTC Desire 16Gb
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: stunts666 »

Nagyba Block Breakerezek. Gondoltam, hogy egyszer csak elérem a 999 életet erre nem át fodult kettőszázötven valamennyinél. :D Most van 12 életem :D
maggi_1886
4. szint
4. szint
Készüléktípus: ZTE Blade Nokia N82
Has thanked: 4 times
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: maggi_1886 »

stunts666 írta:Nagyba Block Breakerezek. Gondoltam, hogy egyszer csak elérem a 999 életet erre nem át fodult kettőszázötven valamennyinél. :D Most van 12 életem :D

szívás. de miert pont 250nél :?2: :D
Samsung Galalxy SII vk.6.4 final
Nokia N82 Black 2Gb Micro Sd
stunts666
3. szint
3. szint
Készüléktípus: HTC Desire 16Gb
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: stunts666 »

maggi_1886 írta:
stunts666 írta:Nagyba Block Breakerezek. Gondoltam, hogy egyszer csak elérem a 999 életet erre nem át fodult kettőszázötven valamennyinél. :D Most van 12 életem :D

szívás. de miert pont 250nél :?2: :D
Lehet hogy éppen az lett volna a 257 életem ami az első lett. :D
256 az informatikai számokhoz tartozik :D Miért nem 512 vagy 1024??? :D
pilu01
1. szint
1. szint
Készüléktípus: E71-Spica-SGS

Hozzászólás Szerző: pilu01 »

Hackeltem az N85-öt feltettem a gyári alapprogramot, majd a golf Binpda verzát, de töltésnél Kern-EXEC3 hibaüzenettel kilép!
Mi lehet a megoldás?
E71-Spica-SGS
Kép
laci64
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Galaxy S2
Has thanked: 52 times
Been thanked: 808 times

Hozzászólás Szerző: laci64 »

pilu01 írta:Hackeltem az N85-öt feltettem a gyári alapprogramot, majd a golf Binpda verzát, de töltésnél Kern-EXEC3 hibaüzenettel kilép!
Mi lehet a megoldás?
Ezzel a játékkal sokaknak van ugyan ilyen problémája. Néz másik játékot. :D
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
MrAngelo
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
Has thanked: 52 times
Been thanked: 86 times

Hozzászólás Szerző: MrAngelo »

pilu01 írta:Hackeltem az N85-öt feltettem a gyári alapprogramot, majd a golf Binpda verzát, de töltésnél Kern-EXEC3 hibaüzenettel kilép!
Mi lehet a megoldás?
Igen, sajnos vagy nem jól lett feltörve a golf vagy már eleve hibásan lett megírva. (sajnos a mai N-Gage felhozatalt nézve simán el tudom hinni, hogy az eredeti játék is ilyen) :weird:
Válasz küldése

Vissza: “N-Gage játékok”