Nokia E52

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
Barnus60
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia e52
Nem: Férfi
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia E52

Hozzászólás Szerző: Barnus60 »

nagy.renato írta:
Barnus60 írta: valaki segítene hogy a freemailhez miket kell még beírni? mert idáig nekem is ez a gond volt ésmost legalább már létrehozza így de most meg nem tölti be a leveleket gondolom rosszul van beállítva valami... köszönöm a segítséget
üdv
Barnus
[freemail] súgó

Köszöntem ;)
GEPESZ66
1. szint
1. szint
Készüléktípus: NOKIA E52
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: GEPESZ66 »

Mekkora helyet foglal el az Opera böngésző (nem a Mini)e telefonon?
Eddig csak a Skype-t raktam fel a telefonra, s 36MB a szabad helyem a telefonon.
gombocartur
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E-52-1

Hozzászólás Szerző: gombocartur »

Hello, új vagyok itt. Az elmúlt két hetem ráment a fórum teljes elolvasására.Sok hasznos dolgot tudtam meg, két kérdésem azonban lenne hozzátok:
-hogyan lehet a Névjegyzék keresőjének betűtipusát váltani (kisbetű/nagybetű)?
-Egy új témát feltelepítve (Gold) nem minden ikon változott meg a telefonon, néhány szines maradt. Ezeket hogyan lehetne manuálisan, esetleg külső programmal kicserélni a téma ikonjaival? Egyébként januártól van meg a telóm, SEMMI hibája nincs, független, 054 003, fekete, kiegészítettem a tudását néhány progival. Nem dicsekvés... :yes:
aszilagyi1
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N8-00

Hozzászólás Szerző: aszilagyi1 »

Segitsetek A telómon 071.004 szoft van mert a nokia most cserélte le 1 uj készülékre és lényegében hackelni szeretném mert amik voltak rajta progik mindent szignózni kellene.De a Xstevedore program se megyen fel.igy a programokat nem tudom szignózni és a auto cert hack se tudom fel rakni rá.

Vki segitsen.Előre is köszi
Barnus60
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia e52

Hozzászólás Szerző: Barnus60 »

A bejövő emailek már okésak. most nem tudok küldeni mailt és az elküldöttekben sincs semmi... freemailos fiók + tonline net.
valami ötlet?
GEPESZ66
1. szint
1. szint

Barnus60 írta:A bejövő emailek már okésak. most nem tudok küldeni mailt és az elküldöttekben sincs semmi... freemailos fiók + tonline net.
valami ötlet?
Fel kell hívni az ügyfélszolgálatot, hogy hozzanak létre egy t-online fiókot, ami ingyenes.Ez lesz a kimenő levelek kiszolgálója.Nálam is ez volt a probléma, így oldódott meg.
peestike
Újonc
Újonc
Has thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: peestike »

sziasztok! most ismerkedem 1 tmobilos e52-vel, eddig tetszik. gps-t még mindig csak a sima ovi-t javasoljátok használni?
GEPESZ66
1. szint
1. szint

Tegnap feltelepítettem az Ovi Store-ról az Opera Mini-t.A telefon letöltötte a programot,s feltelepítette.Nem kérdezett rá, hogy a telefonra, vagy a kártyára akarom telepíteni.Miért nem kérdez rá, esetleg hol kell ezt beállítani?
Azt a mappát sem találom, ahova letöltéskor az Opera Mini telepítőfájlja mentésre került.Hova menti a telefon e letöltött fájlokat?
A telefonom szolgáltatófüggő.Nem találom a szoftverfrissítés menüpontot.Hol van a menüben?
peestike
Újonc
Újonc
Has thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: peestike »

sziasztok! alap képernyőn, amikor a számokat pötyögöm híváshoz fehér háttérben, majdnem fehérek a számok, alig látszik. gondolom téma függő a dolog. hogy tudom vagy a számok színét, vagy a háttér színét változtatni? lehet ezt téma szerkesztő nélkül? a sys kiterjesztésű témákat ovi-ból rakom memóriakártyára, a kártyán ezek hová kerülnek? hogy lehet ezeket a témákat törölni? bocs a sok klérdésért egyszerre! csak még új nekem a nokia rendszere. köszönöm! üdv.
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

peestike:
1. Nem lehet változtatni.
2. Az alkalmazáskezelőben tudod törölni.
3. Pc-vel is le tudod tölteni.
These users thanked the author potter55 for the post:
peestike (2011-08-20 szomb. 16:36:05)
Rating: 2.63%
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”