N82, N95, N95 8GB v31 szoftver Hackelése
-
- Újonc
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: N82, N95, N95 8GB v31 szoftver Hackelése
Akinek sikerült, hogy csinálta? Leírná pontosan.... sokunknak nem sikeredik....... :S
-
- Újonc
- Készüléktípus: N95
Nekem most már sikerült próbálgatni kell jó sokszor.
A youtube-on találtam egy ilyen videót, hátha segít: http://www.youtube.com/watch?v=5w5vukQd3Cg
A youtube-on találtam egy ilyen videót, hátha segít: http://www.youtube.com/watch?v=5w5vukQd3Cg
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N95 8GB
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Megnéztem mit hova tett a HelloOX 1.03 úgy hogy a telefonba telepítettem.
A ROMPatcher-t a kártyára tette, viszont a HelloOX és a Modo a telefonba került.
Nem tudom mást tett e még fel ami nem látszik, de kerülhetett volna esetleg a kártyára.
Ha jól tudom a HelloOX-et talán le lehet szedni. Ugye jól tudom.
A Modo feladata az ugye csak egy fájlkezelő? Ha van X-plone-m, akkor azzal minden el tudok intézni? Tehát esetleg le is lehet szedni? Ha nem, akkor hogyan lehetne áttenni?
Lehet valami még ami most így, hogy a telefonba telepítettem, ezért feleslegesen van ott.
És még egy: Ha jól tudom N95 8GB-nál a Z meghajtó tartalmazza a rendszer, a C a személyes beállításokat (tehát ami megvan a C-n az onnan fut és nem a Z-ről). Az E a memóriakártya.
A kérdésem: Mi a D és mi a teljesen üres Y meghajtó?
A segítséget előre is köszönöm.
Zoli
A ROMPatcher-t a kártyára tette, viszont a HelloOX és a Modo a telefonba került.
Nem tudom mást tett e még fel ami nem látszik, de kerülhetett volna esetleg a kártyára.
Ha jól tudom a HelloOX-et talán le lehet szedni. Ugye jól tudom.
A Modo feladata az ugye csak egy fájlkezelő? Ha van X-plone-m, akkor azzal minden el tudok intézni? Tehát esetleg le is lehet szedni? Ha nem, akkor hogyan lehetne áttenni?
Lehet valami még ami most így, hogy a telefonba telepítettem, ezért feleslegesen van ott.
És még egy: Ha jól tudom N95 8GB-nál a Z meghajtó tartalmazza a rendszer, a C a személyes beállításokat (tehát ami megvan a C-n az onnan fut és nem a Z-ről). Az E a memóriakártya.
A kérdésem: Mi a D és mi a teljesen üres Y meghajtó?
A segítséget előre is köszönöm.
Zoli
-
- Újonc
milyen programot használ a videóban?
megvan a progi, de azt irja hogy vmi alkalmazás hiányzik.
Alkalmazás hozzáférés nincs megadva --ezt írja ki
amikor telepítem, amúgy sikerült a progival a file.
az http://www.opda.net.cn-et elbuktam,mert nem tudom h mi volt a jelszóm meg felhasználónevem, és nem enged regelni újra azzal az Imei számmal.....
megvan a progi, de azt irja hogy vmi alkalmazás hiányzik.
Alkalmazás hozzáférés nincs megadva --ezt írja ki
amikor telepítem, amúgy sikerült a progival a file.
az http://www.opda.net.cn-et elbuktam,mert nem tudom h mi volt a jelszóm meg felhasználónevem, és nem enged regelni újra azzal az Imei számmal.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Jackooh 2009-04-04 szomb. 15:09:55-kor.
-
- Újonc
Hello Mindenki!
Kis segítség kéne! Van egy sima n95öm, a 20as szoft-ot frissítettem 31esre. Előtte (20as szoft) meg volt hackkelve. Akkor most miket kéne vele csinálnom? Nem tiszta ez az egész! Ami a régi szofttal ment, az újjal nem, pl: témák!
Előre kösz a segítséget!
Kis segítség kéne! Van egy sima n95öm, a 20as szoft-ot frissítettem 31esre. Előtte (20as szoft) meg volt hackkelve. Akkor most miket kéne vele csinálnom? Nem tiszta ez az egész! Ami a régi szofttal ment, az újjal nem, pl: témák!
Előre kösz a segítséget!
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Nem: Férfi
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 348 times
Itt a leírás--> http://www.smartnews.hu/2009/02/helloox ... es-fp2-re/Kapor329 írta:Hello Mindenki!
Előre kösz a segítséget!
Fontos, hogy az 1-03-as hellooxot telepítsd, mert meghülyül a teló.
HA megvan, akkor ugyanazt az installserver.exe-t másold be a C/sys/bin-be, amit eddig is használtál.
A hellooxot még szignózni kell, de utána már semmit. Itt van a leírás, hogy hogyan kell beszerezni a helloox szignózásához szükséges fájlokat--> http://nokiaprogramok.hu/modules.php?na ... load=16147
A témák telepítéséhez elég ha be van állítva az alkalmazáskezelőben így-> szoftvertelepítés:mind és online tan.el.:ki
-
- Újonc
- Készüléktípus: n81
n81es 21es szoftverét h. a píbe kell feltörni?!
vkinek megvan vagy tudja rendessen?
vkinek megvan vagy tudja rendessen?
-
- Újonc
Biztos hülye vagyok, de még most sem tiszta! Fel kell raknom a helloox 1.03at! Ez után mit kéne csinálnom? bemásolni az installserver.exe-t? aztán jöhet a signo? ennyi lenne? Jah és be van állítva az alkalmazáskezelőbe minden, mégsem kóser!ferret írta:Itt a leírás--> http://www.smartnews.hu/2009/02/helloox ... es-fp2-re/Kapor329 írta:Hello Mindenki!
Előre kösz a segítséget!
Fontos, hogy az 1-03-as hellooxot telepítsd, mert meghülyül a teló.
HA megvan, akkor ugyanazt az installserver.exe-t másold be a C/sys/bin-be, amit eddig is használtál.
A hellooxot még szignózni kell, de utána már semmit. Itt van a leírás, hogy hogyan kell beszerezni a helloox szignózásához szükséges fájlokat--> http://nokiaprogramok.hu/modules.php?na ... load=16147
A témák telepítéséhez elég ha be van állítva az alkalmazáskezelőben így-> szoftvertelepítés:mind és online tan.el.:ki
Kösz!
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N95 8GB
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Sziasztok!
Lenne egy problémám.
N95 8GB-os készülékem van 31.0.015-ös SW-vel. HelloOX 1.03-mal van heckelve (igaz a telefonba telepítettem), és a "e:/private/10202dce" könyvtárban szerettem volna turkálni, minvel nekem is induálskor mindig szeretne telepíteni.
Viszont az X-plore (minden ki van pipálva) az "e:/private/" könyvtárat szürkével jelzi és üresnek.
Könytárat fájlt nem is enged benne létrehozni.
Mi lehet a hiba?
Előre is köszi.
Zoli
Ui:
Most nézem a MODO látja a fájlokat.
Akkor 2 kérdésem lenne:
1. Az X-plore-ban hogy tudom elérni ezt a könyvtárat?
2. Ha nem volt formázás, stb.,akkor hogyan tudom kitalálni melyik okozza a bajt, mert gondolom ebben az esetben nem egészséges ha mindent törlök, mert akkor meg majd valami más nem fog indulni, vagy nem lehet leszedni, stb...
Köszi előre.
Zoli
Lenne egy problémám.
N95 8GB-os készülékem van 31.0.015-ös SW-vel. HelloOX 1.03-mal van heckelve (igaz a telefonba telepítettem), és a "e:/private/10202dce" könyvtárban szerettem volna turkálni, minvel nekem is induálskor mindig szeretne telepíteni.
Viszont az X-plore (minden ki van pipálva) az "e:/private/" könyvtárat szürkével jelzi és üresnek.
Könytárat fájlt nem is enged benne létrehozni.
Mi lehet a hiba?
Előre is köszi.
Zoli
Ui:
Most nézem a MODO látja a fájlokat.
Akkor 2 kérdésem lenne:
1. Az X-plore-ban hogy tudom elérni ezt a könyvtárat?
2. Ha nem volt formázás, stb.,akkor hogyan tudom kitalálni melyik okozza a bajt, mert gondolom ebben az esetben nem egészséges ha mindent törlök, mert akkor meg majd valami más nem fog indulni, vagy nem lehet leszedni, stb...
Köszi előre.
Zoli
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára alfaw 2009-04-08 szer. 08:52:58-kor.