N97 Mini Főzőtt/Cooked ROM

Készülékek tuningolásával, megváltoztatásával, stb kapcsolatos fórumok
farkas-laci
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Lumia 730 DS
Nem: Férfi
Has thanked: 23 times
Been thanked: 99 times

Re: N97 Mini Főzőtt/Cooked ROM

Hozzászólás Szerző: farkas-laci »

Basslovers írta:
hercsi írta:Hello!
Azzal szeretnék zaklatni valakit :szia: ,hogy fel szeretném rakni a ttpod-ot ezt:http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=42899
magát a programot sikerül is de a " Patch4Runt"-t nem mert azt írja beépített összetevő :duhos2: . Úgy emlékszem hogy ez már volt nekem fenn még amikor a 12-es szoft volt és akkor minden működött de most valahogy nem műkszik, próbáltam hogy aktiváltam az Install Server RP+ v1.4,és az Open4All RP+ ot de azzal se megy fel :duhos2: . Akinek sikerült feltenni legyen szíves megosztani velem :pislog: mert jó kis program és szeretném használni.
előre is köszi :Notworty:
Sajnos nekem is ugyanez a problémám... Beépített összetevő miatt semelyik TTPOD nem települ fel, pedig a gyári 30-as és 11-es szoftverekkel ment.

Nem tud valaki erre egy megoldást? Nekem kell az a lejátszó! :sad:
Esetleg szedd szét SisContent-el és másold X-plore-ral a C-re a mappákat.
SZERK:
Így működik rendesen. Bocs, valamiért tényleg a Z-n már szerepelnek ezek a fájlok, azért morog beépített összetevő miatt.
These users thanked the author farkas-laci for the post:
Basslovers (2011-08-17 szer. 15:43:18)
Rating: 2.63%
Basslovers
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 620 + Nokia E7
Has thanked: 22 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: Basslovers »

farkas-laci írta: Esetleg szedd szét SisContent-el és másold X-plore-ral a C-re a mappákat.
SZERK:
Így működik rendesen. Bocs, valamiért tényleg a Z-n már szerepelnek ezek a fájlok, azért morog beépített összetevő miatt.
Húúú, az nagyon jó lenne! :)
Egy rövid leírást tudnál adni, csak pár szóban, hogyan hogyan tudnám megcsinálni? Mert még soha nem volt dolgom siscontent-el, és nem értem.
farkas-laci
3. szint
3. szint

Basslovers írta:
farkas-laci írta: Esetleg szedd szét SisContent-el és másold X-plore-ral a C-re a mappákat.
SZERK:
Húúú, az nagyon jó lenne! :)
Egy rövid leírást tudnál adni, csak pár szóban, hogyan hogyan tudnám megcsinálni? Mert még soha nem volt dolgom siscontent-el, és nem értem.
Itt vannak a fájlok:

Kód: Egész kijelölése

http://www.filesonic.com/file/1691248334/2_Patch4run_TTPod.zip
X-plore-ral, vagy bármelyik másik fájlkezelővel ami kezeli a C rejtett könyvtárait, másold be. Utána már indulni fog a TTPod.
These users thanked the author farkas-laci for the post (total 3):
Basslovers (2011-08-17 szer. 15:43:02) • hercsi (2011-08-19 pén. 20:34:30) • ottoa3 (2011-09-18 vas. 21:35:41)
Rating: 7.89%
Basslovers
1. szint
1. szint

farkas-laci írta:Itt vannak a fájlok:

http://www.filesonic.com/file/1691248334/2_Patch4run_TTPod.zip
X-plore-ral, vagy bármelyik másik fájlkezelővel ami kezeli a C rejtett könyvtárait, másold be. Utána már indulni fog a TTPod.
Szuper! Tökéletesen megy! :lol3: Köszönöm szépen!!!! :yeah:

Egy kérdés:
Az új és a régi PR2-es főzött romod között mi a különbség? Én nem vettem semmi eltérést észre a leírásban, kivéve a +10 patchet.
farkas-laci
3. szint
3. szint

Re:

Basslovers írta:
Szuper! Tökéletesen megy! :lol3: Köszönöm szépen!!!! :yeah:

Egy kérdés:
Az új és a régi PR2-es főzött romod között mi a különbség? Én nem vettem semmi eltérést észre a leírásban, kivéve a +10 patchet.
Szivesen.

S^3 alfanumerikus billentyűzet és S^3 virtuális qwerty
Automatikus billzár ideje állítható
Java alkalmazásoknak minden engedélyt meg lehet adni
hívás indításakor, valamint befejezésekor rezzenik egyet a telefon, ha az aktuális profilban engedélyezve van a rezgés
és ha akarod Anna vagy N8 ikonos is
These users thanked the author farkas-laci for the post:
Basslovers (2011-08-18 csüt. 01:36:11)
Rating: 2.63%
Basslovers
1. szint
1. szint

Re: Re:

farkas-laci írta:Szivesen.

S^3 alfanumerikus billentyűzet és S^3 virtuális qwerty
Automatikus billzár ideje állítható
Java alkalmazásoknak minden engedélyt meg lehet adni
hívás indításakor, valamint befejezésekor rezzenik egyet a telefon, ha az aktuális profilban engedélyezve van a rezgés
és ha akarod Anna vagy N8 ikonos is
Köszönöm, hogy leírtad! És elnézést a vakságomért, ezek szerint én voltam figyelmetlen...
lordwolf88
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N97 mini CB
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: lordwolf88 »

M i lehet a baj, ha nem tudom bekapcsolni a fényérzékelőt :blink: ??? feltettem a TweakS nevű progit, bekapcsoltam vele, de még így sem működik :cry: :cry2: tudna valaki segíteni?? jah még anyi, hogy farkas laci féle 30-as szoft van fent N8 ikonos verzióban.
Siemens A50->Siemens C60->Nokia N-Gage->Nokia 6630->Siemens C35->Nokia 6230->Samsung Monte->Nokia N97 Mini->ZTE Blade->Nokia N97mini
bats
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N97 mini
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: bats »

farkas-laci írta:
potter55 írta: Első oldalon mi van írva? Csak JAF-fal lehet feltenni. :)
Ez így nem teljesen igaz...
farkas-laci írta: A félreértéseket elkerülve: amit utoljára csináltam, már Phoenixszel is fel lehet rakni, mert módosítottam a CORE fájlt is úgy, hogy nem jelez hibát a Phoenix.
Tehát JAF-fal, Phoenix-szel egyaránt feltehető. (én Phoenix-szel raktam fel)
Annyi a különbség, hogy a Phoenix átírja a produkt kódot 0585097-re, a JAF viszont nem bántja a produkt kódot.

Helló!
A véleményedet/tanácsodat szeretném kérni, hogy a JAF-ot vagy a Phoenix-et ajánlod inkább sw telepítésre? Igazából van még 1-2 hónap garanciám (gondoltam ha nem jönne össze bevihetném szervizbe, bár nem erre gyúrok :lol3: ), ezért kérdezem, viszont frissítésem meg nincs -sanda gyanúm, h nem is lesz-, mivel T függő vagyok..
A másik: ezt az általad készített ROM-ot elég rárakni (RM-555 N97 mini v30.0.004 CFW #2) a minimre vagy előtte keresnem kell és fel kell raknom egy alap v30-as szoftvert (és ha igen akkor melyiket,mert értelemszerűen az én product kódomra való nincs 0596970...pl a CB 0585097 jó lenne, és ha igen melyiket, miért van belőle kettő NAVIFIRM-ben, ezt sajna nem értem ) , mert jelen pillanatban még csak a (gyári T-s) v11-es van rajta..
Nagyon tetszik a munkád, gratulálok (és irigykedem..)! .. Már csak a saját készülékemen szeretném működés közben látni, élvezni minden előnyét :Notworty:
farkas-laci
3. szint
3. szint

bats írta: Helló!
A véleményedet/tanácsodat szeretném kérni, hogy a JAF-ot vagy a Phoenix-et ajánlod inkább sw telepítésre? Igazából van még 1-2 hónap garanciám (gondoltam ha nem jönne össze bevihetném szervizbe, bár nem erre gyúrok :lol3: ), ezért kérdezem, viszont frissítésem meg nincs -sanda gyanúm, h nem is lesz-, mivel T függő vagyok..
A másik: ezt az általad készített ROM-ot elég rárakni (RM-555 N97 mini v30.0.004 CFW #2) a minimre vagy előtte keresnem kell és fel kell raknom egy alap v30-as szoftvert (és ha igen akkor melyiket,mert értelemszerűen az én product kódomra való nincs 0596970...pl a CB 0585097 jó lenne, és ha igen melyiket, miért van belőle kettő NAVIFIRM-ben, ezt sajna nem értem ) , mert jelen pillanatban még csak a (gyári T-s) v11-es van rajta..
Nagyon tetszik a munkád, gratulálok (és irigykedem..)! .. Már csak a saját készülékemen szeretném működés közben látni, élvezni minden előnyét :Notworty:
Ha T-s vagy, akkor a JAF-ot ajánlom, mivel nem nyúl a produkt kódhoz.
Másik: nyugodtan tedd fel egyből a 30-as főzőttet, nem lesz semmi baja. Amit letöltesz, az kész fw, nem kell hozzá semmi, csak fel kell flashelni.
Ha akarod, privátban el tudom küldeni a gyári T-s v12-est, de szerintem ez a v30-as sokkal jobb
Köszönöm.
bats
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N97 mini
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: bats »

farkas-laci írta:
bats írta: Helló!
Ha T-s vagy, akkor a JAF-ot ajánlom, mivel nem nyúl a produkt kódhoz.
Másik: nyugodtan tedd fel egyből a 30-as főzőttet, nem lesz semmi baja. Amit letöltesz, az kész fw, nem kell hozzá semmi, csak fel kell flashelni.
Ha akarod, privátban el tudom küldeni a gyári T-s v12-est, de szerintem ez a v30-as sokkal jobb
Köszönöm.

Nagyon szépen köszönöm! Én is inkább a v30 mellett teszem le a voksomat, de azért köszönöm :) .. noha nem láttam még a v12-est, de ez a 30-as lényegesen jobbnak tűnik, ami a legfontosabb nekem benne az a gyorsaság, ami igazán ráférne a minimre, akkor...biz én most neki is állok :)
majd írok h hogy ment és mik a tapasztalataim, igaz így is nagyon szeretem a telefonom és még nem akarok megválni tőle -nem mintha beleférne a költségvetésembe egy új N8..- :)
:yeah:
Válasz küldése

Vissza: “Modding”