bithalver írta:Hej BZs ! Sok sikert a germanoknal !
Az ajanlatom meg all, adj egy paypal account-ot / szamlaszamot, es kuldok nemi aprot a munkadert cserebe; ugyanerre biztatok mindenkit, aki hasznalja a munkad es megteheti, hogy adjon.
Az első oldalon klikk az Adomány feliratra s máris megteheted
Nokia 808 PureView FP 2
Kingston microSD XC 64GB Class 10.
bithalver írta:Hej BZs ! Sok sikert a germanoknal !
Az ajanlatom meg all, adj egy paypal account-ot / szamlaszamot, es kuldok nemi aprot a munkadert cserebe; ugyanerre biztatok mindenkit, aki hasznalja a munkad es megteheti, hogy adjon.
Az első oldalon klikk az Adomány feliratra s máris megteheted
symbian7610 írta:Az első oldalon klikk az Adomány feliratra s máris megteheted
Eh, elkerulte a figyelmem. Olyba tunik, mukodik .
Holgyek/Urak ! Mindenkit biztatok: tamogasd bzs-t ! Ha van paypal acount-od es akar csak 1000 forintod, ne feledd, mi minden kaptunk (jo SW, gyors reagalas).
These users thanked the author bithalver for the post:
Ez itt nem egy adománygyűjtögető topik, aki akarta eddig is észrevette, hogy hogyan lehet ezt megtenni. A jövőben nem akarok itt ezzel kapcsolatos hozzászólásokat olvasni. Maradjatok a topik témájánál.
arról szeretnék érdeklődni hogy felpakoltam a bzs féle szoftot minden faszányos csak nincs elég hely rajta és már alig van rajta alkalmazás még is 1 giga szabad helyem van szerintem beragadt a szemét vagy nemtudom :S hard resettel próbálkotam de ugyan úgy maradt meg minden :Svalami otlet?
marley írta:arról szeretnék érdeklődni hogy felpakoltam a bzs féle szoftot minden faszányos csak nincs elég hely rajta és már alig van rajta alkalmazás még is 1 giga szabad helyem van szerintem beragadt a szemét vagy nemtudom :S hard resettel próbálkotam de ugyan úgy maradt meg minden :Svalami otlet?
Takarítsd ki a E-t, a cfw ehhez nem nyúl!!
Ezt kézzel kell megcsinálni!(Flash előtt rendszer mappákat törölni és nézd meg a képeket, videókat)
Samsung Galaxy Note II LTE (T-mobil) DN3 Rom Megosztásom Mielőtt valamit megkérdeznél használd a keresőt és nézd meg az első oldalt és ha van, a GY.I.K. oldalt!!!
A hard reset nem nyúl az E: meghajtóhoz!i Fájlkezelőből le tudod formázni - ilyenkor persze minden adat törlődik! De lehet, hogy csak sok videó/zene foglalja a helyet. Esetleg letöltötted az egész világ térképét .
These users thanked the author Salmi for the post (total 2):
én is rászántam magam és feltettem a v2.0b8 CFW
minden ok tetszik
de nem tetszik az Anna ikon és szeretnék egy default témát használni ezt akarnám
de nem cseréli le az ikonokat
valahogy nem lehet vissza varázsolni a régi ikonokat?
Salmi írta:A hard reset nem nyúl az E: meghajtóhoz!i Fájlkezelőből le tudod formázni - ilyenkor persze minden adat törlődik! De lehet, hogy csak sok videó/zene foglalja a helyet. Esetleg letöltötted az egész világ térképét .
1 gigányi zene és 2 gigányi kép van 3 giga lóg a levegőbe kb és ha leformázom gondolom az alkalmazások torlődnek nem?