3.1.1.80 Egyszer már felajánlotta, aztán frissítés közben hibát írt, aztán nem mukodott a Maps, újrahúztam a telót, most mukodik, de a frissítést nem ajánlja fel újra...
Akkor szerintem töröld le a cities mappát és a qf fájlt, indítsd el a progit, hogy létrehozza ezeket és ezekután töltsd fel rá a már friss térképet!
Sajnos ez nem jött be, még mindig csak a 82,3megásat engedi telepíteni... Pedig úgy csináltam, ahogy írtad: cities mappa és qf file törlése, Maps elindít, csatlakozás géphez ovihoz, frissített térképek érhetőek el, telepít, és még mindig csak ezt a 82,3 megásat engedi...
Eddigi telóim: 3310, 3410, Siemens C62, 3220, E51, N95, N97mini, N8,SGS3 Ha bárki segít itt neked a fórumban egy hozzászólásával,ILLIKmegköszönnöd az idézet gomb körül lévő kis gombbal a jobb felső sarokban a hozzászólásnál! MEGOSZTÁSOM
Sajnos ez nem jött be, még mindig csak a 82,3megásat engedi telepíteni... Pedig úgy csináltam, ahogy írtad: cities mappa és qf file törlése, Maps elindít, csatlakozás géphez ovihoz, frissített térképek érhetőek el, telepít, és még mindig csak ezt a 82,3 megásat engedi...
Szia!
A telefonomon lévő map verzió a következő: 0.2.43.117 ez a legfrisebb!
Ez a térkép 82,3 MB Amikor frissitesz akkor az ovi a térképállományt és a hozzátartozó hangutasításokat is frissiti!
Tehát a 82,3MB-hoz hozzájön még a magyar nő,magyar férfi,magyar utcanevekkel és az alapértelmezett angol nő és férfi és már meg is van az általad keresett 102 MB-os frissítés!
Todo írta:
Szia!
A telefonomon lévő map verzió a következő: 0.2.43.117 ez a legfrisebb!
Ez a térkép 82,3 MB Amikor frissitesz akkor az ovi a térképállományt és a hozzátartozó hangutasításokat is frissiti!
Tehát a 82,3MB-hoz hozzájön még a magyar nő,magyar férfi,magyar utcanevekkel és az alapértelmezett angol nő és férfi és már meg is van az általad keresett 102 MB-os frissítés!
Jááááj, de láma vok! Nálam is annyi a verziószám, most néztem! Akkor minden rendben, köszi! Furcsálltam is, hogy "nem frissült", közben meg egy-két kisebb utca is rákerült a környékünkről! Csak sehogy sem értettem, hogy jön ki a 102Mb! Számolás sosem volt a erősségem! Köszi még egyszer!
Eddigi telóim: 3310, 3410, Siemens C62, 3220, E51, N95, N97mini, N8,SGS3 Ha bárki segít itt neked a fórumban egy hozzászólásával,ILLIKmegköszönnöd az idézet gomb körül lévő kis gombbal a jobb felső sarokban a hozzászólásnál! MEGOSZTÁSOM
Sziasztok!
A 3.08 as programban van lehetőség névjegyet is megadni uticélnak. Kérdezem aki már próbálta, hogy milyen adatokat kell bevinni, mert nekem mindig azt írja, hogy nincs találat, pedig többnél is be van írva a cím. Vagy a formátumban van a hiba?
Köszönettel!
Működik az, csak fordítva. Nem a Térképek-ben kell névjegyet keresni, hanem a névjegyzékben címet. Belemész egy névhez, amelyikhez van cím elmentve. Ott megjelenik egy "keresés a térképen" választási lehetőség. Arra kattintva megkeresi és megjeleníti a cím alapján a térképen a helyet. (már ha megtalálja) Ezt a helyet pedig hozzá tudod rendelni a névhez. Vagyis ennél a névnél legközelebb már nem a "keresés a térképen", hanem "megjelenítés a térképen" lesz. Ha erre kattintasz, akkor megjelenik a térképen, ott katt a fekete hátterű fejlécre, majd zöld zászló (navigálás).
(Kár, hogy olyan botrányosan sz@r az útvonaltervezése ennek a proginak, különben egész jó lenne...)
6_2_3_0_i írta:Működik az, csak fordítva. Nem a Térképek-ben kell névjegyet keresni, hanem a névjegyzékben címet. Belemész egy névhez, amelyikhez van cím elmentve. Ott megjelenik egy "keresés a térképen" választási lehetőség. Arra kattintva megkeresi és megjeleníti a cím alapján a térképen a helyet. (már ha megtalálja) Ezt a helyet pedig hozzá tudod rendelni a névhez. Vagyis ennél a névnél legközelebb már nem a "keresés a térképen", hanem "megjelenítés a térképen" lesz. Ha erre kattintasz, akkor megjelenik a térképen, ott katt a fekete hátterű fejlécre, majd zöld zászló (navigálás).
(Kár, hogy olyan botrányosan sz@r az útvonaltervezése ennek a proginak, különben egész jó lenne...)
Igy igaz! Viszont ez a lehetőség már a 3.06-os verzióban is benne van nem csak a 3.08-ban!
Nokia E63-at használok, most 3.01-es verziójú Maps van fent a telón, a hónap végén külföldre utazok, és előtte szeretném frissíteni azt az aktuális verzióra (3.06 ha jól tudom), de sajnos a teló nincs a kompatibilis készülékek közt a Nokia oldalán (annak ellenére hogy a gyakorlatilag ugyanilyen E71 benne van, na jó abban van GPS vevő).
Térképeket és hangutasításokat már frissítettem, most szeretném magát a szoftvert. Van ötletetek? Ha más telefonhoz valót töltök le a telepítő megáll mondván hogy az enyém nem kompatibilis.