Erről kérdezd a Nokiát. Nekem is van sokszor.xelaasod írta:Nekem egy olyan problémám van hogy amit oviról töltenék le mindenhez telepítési hibát ír. Legújabb Bzs cfw van fent. Mi lehet a baj?
Meg kell próbálni újra. Mindig sikerül egyébként.
Üdv.
Erről kérdezd a Nokiát. Nekem is van sokszor.xelaasod írta:Nekem egy olyan problémám van hogy amit oviról töltenék le mindenhez telepítési hibát ír. Legújabb Bzs cfw van fent. Mi lehet a baj?
Nekem idáig ment, de most első próbára egyből telepítési hibát ír, következőleg letölti és utána folyamatosan azt írja hogy telepítés, de nem telepíti, viszont letölteni letölti ergó kézileg feltudom telepíteni.Firka30 írta:Nekem sem megy az oviről való telepítés mióta módosított fw van fent,úgyhogy marad a pc-re történő letöltés...
De nekem igy is megfelel
Ajánlom, vidd be a SIM kártyád a szolgáltatódhoz, és kérdm hogy nézessék meg. Nekem is volt ilyen, még az N95-ösömmel, és ott mondták, hogy kipurcant a kártya.Soltee
Másik telefonba tökéletes. Most is abban kell használnom, sokat beszélek. És hiába teszek az N8-ba másik sim-et ugyan úgy azt írja...bazy írta:Ajánlom, vidd be a SIM kártyád a szolgáltatódhoz, és kérdm hogy nézessék meg. Nekem is volt ilyen, még az N95-ösömmel, és ott mondták, hogy kipurcant a kártya.Soltee
Hmmm...Soltee
Ok. Köszi!bazy írta:Hmmm...SolteeAkkor próbáld meg újratenni a Phoenix-el, ha mégsem segít, akkor valószínű valami hardver baja lett, ("feltételezem" leejtetted, és megsérült a sim foglalat, ha mégsem, akkor nem tom...), nem szoftveres, úgyhogy marad a szervíz. Vagy a Nagy szervizes topikban kérdezd még meg Dr.-Strust-ot, hátha ő tudja, mér van ez, vagy tapasztalt-e már hasonlót.
![]()