N82, N95, N95 8GB v31 szoftver Hackelése
-
- Újonc
- Készüléktípus: n95
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: N82, N95, N95 8GB v31 szoftver Hackelése
Sziasztok!
1-2napja vettem egy N95-öst és még nem nagyon értek hozzá.
A problémám az lenne ,hogy frissitéssel nem tünt el a telefonomrol az O2 inditokép,se a menü nem lett normális.
ha azt szeretném,hogy ezek eltünjenek mit tegyek?jah és a magyar nyelv sem jönne rosszul...
válaszokat elöre is kösz..
bye
A problémám az lenne ,hogy frissitéssel nem tünt el a telefonomrol az O2 inditokép,se a menü nem lett normális.
ha azt szeretném,hogy ezek eltünjenek mit tegyek?jah és a magyar nyelv sem jönne rosszul...
bye
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Szia!tha írta:Sziasztok!
bye
Egyszerű szoftverfrissítés topic első oldalát olvasd el, ott minden info megvan
-
- Újonc
- Készüléktípus: n95
Szia!
Egyszerű szoftverfrissítés topic első oldalát olvasd el, ott minden info megvan [/quote]
Okés az megvolt.de lehet valamit nem jol csináltam mert az O2-s marhaságok nem tüntek el a telorol..jah meg a nyelv sem lett magyar..
Egyszerű szoftverfrissítés topic első oldalát olvasd el, ott minden info megvan [/quote]
Okés az megvolt.de lehet valamit nem jol csináltam mert az O2-s marhaságok nem tüntek el a telorol..jah meg a nyelv sem lett magyar..
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Okés az megvolt.de lehet valamit nem jol csináltam mert az O2-s marhaságok nem tüntek el a telorol..jah meg a nyelv sem lett magyar..[/quote]tha írta:Szia!
Egyszerű szoftverfrissítés topic első oldalát olvasd el, ott minden info megvan
Átírtad a product code-ot?
-
- Újonc
- Készüléktípus: N95
a kínai oldal már nem így néz kiAndy1210 írta:ÚJ MÓDSZER
Hackelés menete az összes FP1-es FP2-es telón és 5800-n
1. Töltsd le a HellOX1.02.zip-et!2. Szignózd a csomagban található .sis fájlokat!Kód: Egész kijelölése
http://www.uploadjockey.com/download/wjxr66f0/HellOX1.02.zip
Szignózás:
2a.2b. Kattints a 2. zöld feliratra!Kód: Egész kijelölése
http://s60.vgooo.com:801/index.htm
2c. Add meg az adatokat a képen látható módon!
2d. Most add meg a telefonod IMEI kódját. A telóba pötyögd be hogy *#06# és azt a kódot kell beírnod
2e. Okézd le a felugró ablakot, amiben azt írja hogy 1 nap míg aktiválnak
2f. Másnap jelentkezz be az oldalra2g. Töltsd fel a szignózandó fájlokat - Tallózással válaszd ki a fájlt majd kattints a kék gombra!Kód: Egész kijelölése
http://s60.vgooo.com:801/index.htm
2h. Feltöltéskor egy Tips nevű ablakocskát látsz.
2i. Ha feltöltötted, már töltheted is le Ehhez csak kattints a fájl nevére.
3. Telepítsd a MapDrives-t majd indítsd el!
4. Telepítsd a HellOX1.02-t majd indítsd el!
Ezzel készen is vagy [/color]
N95 8GB Hack v31-re frissítés előtt
Megjelent a legújabb szoftver a Nokia N95 8GB-re (31.0.015). Hogy lesz hackelt a teló, ez itt a kérdés Ha már frissítettük a szoftvert, akkor ugorjunk az N82, N95, N95 8GB Hack v31-re frissítés után-ra , de ha még nem, akkor örülhetünk és kövessük az utasításokat:
1. lépés: töltsd le a mellékelt v31_N95_8GB_Hack.zip-et!
2. lépés: telepítsd a BINPDA Sec Platform hack-et (SECMAN)
3. lépés: indítsd el a progit, Opciók->Turn Plat. Security OFF (Done)
4. lépés: telepítsd az AActiveFile_1.40.186_S60_3_1-manufacturer-t (valószínűleg X-Plore-t is használhatnánk, de inkább ne kockáztassunk telónk hackelhetőségét és kövessük az eredeti utasításokat.)
5. lépés: másold fel az installserver.exe-t (szigorúan a mellékelt módosított fájlt!) a telóra, az E:\ gyökerébe hogy könnyen átmásolhasd.
6. lépés: AktiveFile-al hozzd létre ezt a mappastruktúrát:
Y:\
|
SYS\
|
BIN\
Tehát Y:\SYS\BIN\
7. lépés: másold be ide az installserver.exe-t!
8. lépés: Frissítsd a telódat NSU-val a szokásos módon (Előtte mentsd le ami kell,stb stb.)
9. lépés: Amint elindult a telód, telepítheted megint a SECMAN-t, és kikapcsolhatod vele a védelmet a Turn Plat. Security OFF lehetőséggel, majd a CapsOFF-hoz szükséges fájlt pedig berakhatod a szokásos C:\SYS\BIN-be
Letöltés: N82, N95, N95 8GB Hack v31-re frissítés után
A következő hackelési mód azoknak szól akik már frissítettek v31-re de nem csinálták meg előtte a 20. oldalon leírt dolgokat, tehát jelenleg hackelhetetlen a telójuk.
Előszöris töltsd le ezt a packot: 1. Szignózd és telepítsd a MapDrives v1.00 DiskAdmin Unsigned.sis -t
2. Telepítsd a Jbak TaskMan 1.00-t
3. Másold a MapDrives.txt -t az E:\ gyökerébe
4. Másold az installserver.exe-t ide: E:/Hack/sys/bin/installserver.exe (A packban 2-t találsz, N95 8GB-re és N82-re is a 9.2-est használd, de persze előtte nevezd át installserver.exe-re, tehát a végéről töröld ki hogy 9.2(9.3)
5. Indítsd el a JBak Taskman-t és navigálj ide: (Menü->Eszközök -> Alk. indítás [#] -> MapDrives -> A MapDrivesen menü -> Programszabályok -> pipáld be ezt: "Autóstart"-> OK)
6. Indítsd újra a telefont
7. Töröld le a MapDrives-t, majd telepítsd a MapDrive_JBakTM_EMU_Y-t (N82, N95-8GB)
Egyéb telókon a MapDrive_JBakTM_EMU_H-t telepítsd! ...indítsd el.
8. Telepítsd a Modo-t, majd az InstallserverONLY9.2.zip-ben található (installserver.exe)-t másold ide - Y:/sys/bin/ (ha a H-s progit raktad fel akkor értelemszerűen ide kellene másolni: H:/sys/bin/ )[/size]
egy kis segítséget kérnék a használatához
köszi
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Talán ez jó lesz neked:Opda-s .cer és .key fájlok beszerzése szignózáshozisti1993 írta: a kínai oldal már nem így néz ki
köszi
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
-
- Újonc
- Készüléktípus: N95
nekem így sem megypotter55 írta:Talán ez jó lesz neked:Opda-s .cer és .key fájlok beszerzése szignózáshozisti1993 írta: a kínai oldal már nem így néz ki
köszi
valaki nem tudja hogy az uj kinézetü oldalon hogy lehet rgisztralni??
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N95 8GB
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Ha úgy döntök, hogy felteszem a HelloX-et, akkor egy esetlegesen kijövő újabb FW esetén hogy működik a frissítés?
Előtte le kell formázni a telót, hogy eltűnjön a hack, vagy csak simán rá lehet telepíteni?
Ha csak simán, akkor a hack megmarad?
A HelloX verziók csak a támogatott készülékekben térnek el (pl. 1-2 plusz file van benne, hogy egy másik készülékre a másikat tegye fel), vagy a hack módszer is változik.
Más esetleges későbbi hack cuccal összeakadhat ?
Ui.: Fel volt telepítve a az X-plore 1.30. Most leszedtem a "X-plore v1.22 Valid until 31-12-2039.rar"-t.
Feltettem az 1.15-öt, majd leszedtem , és utána feltettem az 1.22-est úgy ahogy írja. Sikerült is. Viszont induláskor így mindig azt írja, hogy lejárt és vagy frissítek, vagy kilép.
Mi lehet a baj?
A "X-plore v1.22.S60v3.All files.sisx" jogokra hivatkozva sem nem települ.
Köszi
Zoli
Előtte le kell formázni a telót, hogy eltűnjön a hack, vagy csak simán rá lehet telepíteni?
Ha csak simán, akkor a hack megmarad?
A HelloX verziók csak a támogatott készülékekben térnek el (pl. 1-2 plusz file van benne, hogy egy másik készülékre a másikat tegye fel), vagy a hack módszer is változik.
Más esetleges későbbi hack cuccal összeakadhat ?
Ui.: Fel volt telepítve a az X-plore 1.30. Most leszedtem a "X-plore v1.22 Valid until 31-12-2039.rar"-t.
Feltettem az 1.15-öt, majd leszedtem , és utána feltettem az 1.22-est úgy ahogy írja. Sikerült is. Viszont induláskor így mindig azt írja, hogy lejárt és vagy frissítek, vagy kilép.
Mi lehet a baj?
A "X-plore v1.22.S60v3.All files.sisx" jogokra hivatkozva sem nem települ.
Köszi
Zoli
-
- Újonc
Hello!
Lehetséges jelenleg az új szoft szignózása? A kína oldal nekem már 1 hetet nem jön be. Tud rá vki megoldást?
Köszi!
Lehetséges jelenleg az új szoft szignózása? A kína oldal nekem már 1 hetet nem jön be. Tud rá vki megoldást?
Köszi!
- plunk
- Kiemelt 4. szint
- Készüléktípus: Sony Z3c [Lollipop]
- Been thanked: 2 times
Ugye az OPDA-t próbálod eléreni? Semmilyen böngészővel sem megy?Jackooh írta:Hello!
Köszi!
Szignózási segédlet
Phoenix Internal Service Software 2009.17.0.38220
Otthon sose frissíts a jelenleginél kisebb szoftververzióra!
Phoenix Internal Service Software 2009.17.0.38220
Otthon sose frissíts a jelenleginél kisebb szoftververzióra!