Samsung Galaxy S - trükkök, modding, romolás

Samsung márkájú készülékek témái
Tequila
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Galaxy S
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Samsung Galaxy S - trükkök, modding, romolás

Hozzászólás Szerző: Tequila »

axlfsi írta:
Limahl írta:axlfsi

pontosan
Koszonom!

Kozben latom, hogy irtad is: "Ne tévesszen meg benneteket hogy már most is Gallery3D nevü .apk van a készülékben, kicsit összekeverte a samsung
Ami a zip-ben található, az meg sima Gallery.apk és lám csodát ez a 3D-s"

... na proba! :)

Neked sikerült? Én bemásoltam root exel, de újra inditás után semmi nem történt és az eredeti is ottmaradt :-)
Lehet elcsesztem valamit
Samsung Galaxy S Bezke 5.0
Limahl
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
Has thanked: 264 times
Been thanked: 1859 times

Hozzászólás Szerző: Limahl »

Tequila írta:
axlfsi írta:
Limahl írta:axlfsi

pontosan
Koszonom!

Kozben latom, hogy irtad is: "Ne tévesszen meg benneteket hogy már most is Gallery3D nevü .apk van a készülékben, kicsit összekeverte a samsung
Ami a zip-ben található, az meg sima Gallery.apk és lám csodát ez a 3D-s"

... na proba! :)

Neked sikerült? Én bemásoltam root exel, de újra inditás után semmi nem történt és az eredeti is ottmaradt :-)
Lehet elcsesztem valamit
nálam megy ,különben fel sem töltöttem volna, és én is csak bemásoltam pedig aztán ujrainditottam , ennyi

közben megnéztem és nekem is maradt a másik is ,,de megy.rottexplorer-ben bemásolás elött olvasásrol állitsd át irásra ( fellül a kapcsolo mount r/w-röl mount r/o-ra)
Samsung galaxy s7 edge
axlfsi
2. szint
2. szint
Készüléktípus: SGS
Has thanked: 5 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: axlfsi »

Erdekes dolgot vettem eszre a minap reggel;
Az este, meg lefekves elott, laptopomon dolgoztam s kozben a telefon USB-rol toltott. Miutan befejeztem es keszultem lefekveshez, a telefon 99%-nal jart feltoltesben, de lehuztam es ugy gondoltam, hogy par perc alatt feltoltom azt az 1%-ot halozati toltorol, majd utana lehuzom (illetve, repulogep modba is teszem; igy alig szokott merulni, csak 1-2%-ot 6-7 ora alatt, mig alszom). De, miutan feltettem a halozati toltore, elaludtam.
Reggel lehuzom, majd nagyon neztem! 23%(!). Ugye, a kicsike par perc alatt feltoltott 100%-ra es onnan mar csak merul, visszatolteni soha nem fog, amig le nem valasztod a toltot es vissza nem dugod ujra. Nagyon durva ez a merules, de egyertelmu(?), hogy valami a halozatot (internetet) hasznalo alkalmazas, ami igy leszivja (ha abbol indulok ki, hogy repulogep modban nem merul, szinte semmit).

Kép

A fenti kep alapjan, csak annyit latni, hogy miutan felugrott a toltottsegi szint 100%-ra, a "system" process felugrott es zabalta a procit, gyakorlatilag 100%-on, mig reggel le nem huztam a toltorol es dugtam gyorsan vissza, hogy amig keszulodom a munkaba, legalabb valamit visszatoltson...

Szerintetek, azt, hogy lehetne kideriteni, hogy konkretan, mi volt az az alkalmazas, ami igy leszivta az akkut? (ez a system igy onmagaban, nyilvan nem tul nagy segitseg es nem tudom, merre induljak el...).

Koszonom!
Bezke 4.2 XXJVP KERNEL: TEGRAK build 24 -> OC: valtozo (1-1.2Ghz)
" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "
tnorbi
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei Mate 9
Nem: Férfi
Has thanked: 493 times
Been thanked: 507 times

Hozzászólás Szerző: tnorbi »

axlfsi írta:Erdekes dolgot vettem eszre a minap reggel;
Az este, meg lefekves elott, laptopomon dolgoztam s kozben a telefon USB-rol toltott. Miutan befejeztem es keszultem lefekveshez, a telefon 99%-nal jart feltoltesben, de lehuztam es ugy gondoltam, hogy par perc alatt feltoltom azt az 1%-ot halozati toltorol, majd utana lehuzom (illetve, repulogep modba is teszem; igy alig szokott merulni, csak 1-2%-ot 6-7 ora alatt, mig alszom). De, miutan feltettem a halozati toltore, elaludtam.
Reggel lehuzom, majd nagyon neztem! 23%(!). Ugye, a kicsike par perc alatt feltoltott 100%-ra es onnan mar csak merul, visszatolteni soha nem fog, amig le nem valasztod a toltot es vissza nem dugod ujra. Nagyon durva ez a merules, de egyertelmu(?), hogy valami a halozatot (internetet) hasznalo alkalmazas, ami igy leszivja (ha abbol indulok ki, hogy repulogep modban nem merul, szinte semmit).

Kép

A fenti kep alapjan, csak annyit latni, hogy miutan felugrott a toltottsegi szint 100%-ra, a "system" process felugrott es zabalta a procit, gyakorlatilag 100%-on, mig reggel le nem huztam a toltorol es dugtam gyorsan vissza, hogy amig keszulodom a munkaba, legalabb valamit visszatoltson...

Szerintetek, azt, hogy lehetne kideriteni, hogy konkretan, mi volt az az alkalmazas, ami igy leszivta az akkut? (ez a system igy onmagaban, nyilvan nem tul nagy segitseg es nem tudom, merre induljak el...).

Koszonom!
Nem tudom, hogy használsz e quick office-t de nálam egyszer az csinálta ez... "Beragadt" de semmi se jelezte, aztán amikor letöröltem helyreállt...
istnag
4. szint
4. szint
Készüléktípus: HTC One S JB 4.1.1
Has thanked: 56 times
Been thanked: 72 times

Hozzászólás Szerző: istnag »

axlfsi írta:

Koszonom!
Szia,
Van egy app a Watchdog Taskmanager, ez jelez,ha valamelyik process a "normálistól" eltérően használja a CPU-t. Be lehet állítani rajt,hogy a system processeket is figyelje. nekem már segített egyszer. ;) Linket most sajna nem tudok dobni,de gondolom nem okoz gondot a beszerzése :)
https://market.android.com/details?id=c ... t.watchdog
axlfsi
2. szint
2. szint

istnag írta:
axlfsi írta:

Koszonom!

Szia,
Van egy app a Watchdog Taskmanager, ez jelez,ha valamelyik process a "normálistól" eltérően használja a CPU-t. Be lehet állítani rajt,hogy a system processeket is figyelje. nekem már segített egyszer. ;) Linket most sajna nem tudok dobni,de gondolom nem okoz gondot a beszerzése :)
Koszi, ismeros, meg fogom talalni es kiprobalom! ;)
tnorbi írta: Nem tudom, hogy használsz e quick office-t de nálam egyszer az csinálta ez... "Beragadt" de semmi se jelezte, aztán amikor letöröltem helyreállt...
Hmm, igazabol van fent, de talan meg egyszer sem hasznaltam (inditottam el). Nem tudom, igazabol elkepzelni sem tudom, hogy mi koze ilyen szinten hozza, hogy pont akkor megy fel a CPU% 100-ra, miutan befejezodott a toltes :?
tnorbi
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei Mate 9
Has thanked: 493 times
Been thanked: 507 times

Hozzászólás Szerző: tnorbi »

axlfsi írta:
istnag írta:
axlfsi írta:

Koszonom!

Szia,
Koszi, ismeros, meg fogom talalni es kiprobalom! ;)
tnorbi írta: Nem tudom, hogy használsz e quick office-t de nálam egyszer az csinálta ez... "Beragadt" de semmi se jelezte, aztán amikor letöröltem helyreállt...
Hmm, igazabol van fent, de talan meg egyszer sem hasznaltam (inditottam el). Nem tudom, igazabol elkepzelni sem tudom, hogy mi koze ilyen szinten hozza, hogy pont akkor megy fel a CPU% 100-ra, miutan befejezodott a toltes :?

Előtte usbn töltötted... lehet, hogy ahhoz van köze... :wacko: Alapból nem vágom, hogy miért akad be valami, nevetséges...

Ha találsz "ócsót" a watchdogból azt megoszthatnád :pirul:
axlfsi
2. szint
2. szint

tnorbi írta:
Előtte usbn töltötted... lehet, hogy ahhoz van köze... :wacko: Alapból nem vágom, hogy miért akad be valami, nevetséges...

Ha találsz "ócsót" a watchdogból azt megoszthatnád :pirul:
Talaltam. Ide vajon linkelhetem? (blackdroid forumrol van).
bokenzoli
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S3 mini
Has thanked: 81 times
Been thanked: 25 times

Hozzászólás Szerző: bokenzoli »

istnag írta:
axlfsi írta:

Koszonom!
Szia,
Szia.Esetleg van valami amit érdemes külön beállitani,vagy alapból ahogy megy, az jó?

köszi
Nokia 5800,Samsung i8910HD, Nokia X6,Sonyericsson X10,Nokia N8,Samsung Galaxy S,Xpreria ARC,Galaxy S3 Mini
Limahl
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
Has thanked: 264 times
Been thanked: 1859 times

Hozzászólás Szerző: Limahl »

ehez mit szoltok?

http://www.youtube.com/watch?v=a8LTS-Jp ... r_embedded

Nem tűnik fake-nek :whaaa: igaz nem tudok angolul annyira hogy kiprobáljam de van.

http://www.addictivetips.com/mobile/ins ... y-s-i9000/
Samsung galaxy s7 edge
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”