Erdekes dolgot vettem eszre a minap reggel;
Az este, meg lefekves elott, laptopomon dolgoztam s kozben
a telefon USB-rol toltott. Miutan befejeztem es keszultem lefekveshez, a telefon 99%-nal jart feltoltesben, de lehuztam es ugy gondoltam, hogy par perc alatt feltoltom azt az 1%-ot halozati toltorol, majd utana lehuzom (illetve, repulogep modba is teszem; igy alig szokott merulni, csak 1-2%-ot 6-7 ora alatt, mig alszom). De, miutan
feltettem a halozati toltore, elaludtam.
Reggel lehuzom, majd nagyon neztem!
23%(!). Ugye, a kicsike par perc alatt feltoltott 100%-ra es onnan mar csak merul, visszatolteni soha nem fog, amig le nem valasztod a toltot es vissza nem dugod ujra. Nagyon durva ez a merules, de egyertelmu(?), hogy valami a halozatot (internetet) hasznalo alkalmazas, ami igy leszivja (ha abbol indulok ki, hogy repulogep modban nem merul, szinte semmit).
A fenti kep alapjan, csak annyit latni, hogy miutan felugrott a toltottsegi szint 100%-ra, a "
system" process felugrott es zabalta a procit, gyakorlatilag 100%-on, mig reggel le nem huztam a toltorol es dugtam gyorsan vissza, hogy amig keszulodom a munkaba, legalabb valamit visszatoltson...
Szerintetek, azt, hogy lehetne kideriteni, hogy konkretan, mi volt az az alkalmazas, ami igy leszivta az akkut? (ez a system igy onmagaban, nyilvan nem tul nagy segitseg es nem tudom, merre induljak el...).
Koszonom!