N97 Mini Főzőtt/Cooked ROM

Készülékek tuningolásával, megváltoztatásával, stb kapcsolatos fórumok
lordwolf88
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N97 mini CB
Nem: Férfi
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Re: N97 Mini Főzőtt/Cooked ROM

Hozzászólás Szerző: lordwolf88 »

Feltettem, tetszik! ám lenne pár kérdésem: be lehet állítani, hogy a 0-ás gomb nyomvatartásával bekapcsoljon a bluetooth? a beállításokhoz nem lehet színes ikonokat tenni? mert szépek ezek az anna ikonok, de néha nehéz felismerni a sok fehér ikon közül, hogy most melyik mit takar. köszönettel Lord Wolf :)
Siemens A50->Siemens C60->Nokia N-Gage->Nokia 6630->Siemens C35->Nokia 6230->Samsung Monte->Nokia N97 Mini->ZTE Blade->Nokia N97mini
farkas-laci
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Lumia 730 DS
Has thanked: 23 times
Been thanked: 99 times

Hozzászólás Szerző: farkas-laci »

lordwolf88 írta:Feltettem, tetszik! ám lenne pár kérdésem: be lehet állítani, hogy a 0-ás gomb nyomvatartásával bekapcsoljon a bluetooth? a beállításokhoz nem lehet színes ikonokat tenni? mert szépek ezek az anna ikonok, de néha nehéz felismerni a sok fehér ikon közül, hogy most melyik mit takar. köszönettel Lord Wolf :)
Töltsd le az előző oldalon a legelső linket, és azt a NokiaCooker 1.1-gyel főzd bele a rofs2, vagy a rofs3-ba.
ikonok: ilyen ez az Annácska ;) (bonyolult lenne kiszedni belőle, úgyhogy marad) esetleg rakj fel egy másik témát.
These users thanked the author farkas-laci for the post:
kt76 (2011-08-12 pén. 01:38:31)
Rating: 2.63%
lordwolf88
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N97 mini CB
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: lordwolf88 »

farkas-laci írta:
lordwolf88 írta:Feltettem, tetszik! ám lenne pár kérdésem: be lehet állítani, hogy a 0-ás gomb nyomvatartásával bekapcsoljon a bluetooth? a beállításokhoz nem lehet színes ikonokat tenni? mert szépek ezek az anna ikonok, de néha nehéz felismerni a sok fehér ikon közül, hogy most melyik mit takar. köszönettel Lord Wolf :)
Töltsd le az előző oldalon a legelső linket, és azt a NokiaCooker 1.1-gyel főzd bele a rofs2, vagy a rofs3-ba.
ikonok: ilyen ez az Annácska ;) (bonyolult lenne kiszedni belőle, úgyhogy marad) esetleg rakj fel egy másik témát.
Olyan megoldás nincs, hogy a már telepített rom-ban átírok valamit, és akkor működni fog így? ha meg belefőzőm magamnak, és beleteszem még az N8 ikonkészletet, akkor nem fog az valamivel összeakadni? lehet, hogy hülye kérdések, de még kezdő vagyok ebben.
Siemens A50->Siemens C60->Nokia N-Gage->Nokia 6630->Siemens C35->Nokia 6230->Samsung Monte->Nokia N97 Mini->ZTE Blade->Nokia N97mini
ferret
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
Has thanked: 112 times
Been thanked: 350 times

Hozzászólás Szerző: ferret »

lordwolf88 írta:Olyan megoldás nincs, hogy a már telepített rom-ban átírok valamit, és akkor működni fog így?
Utólag is be lehet másolni a fájlokat, x-plore fájlkezelővel. A rompatcherben aktiváld a az open4all patch-et.
Kép Kép
farkas-laci
3. szint
3. szint

ferret írta:
lordwolf88 írta:Olyan megoldás nincs, hogy a már telepített rom-ban átírok valamit, és akkor működni fog így?
Utólag is be lehet másolni a fájlokat, x-plore fájlkezelővel. A rompatcherben aktiváld a az open4all patch-et.
Gondolkodtam, a bluetooth-os modhoz is elég bemásolni a fájlokat a C-re, nem kell külön belefőzni.
kt76 (2011-08-12 pén. 01:38:39)
Jurk
Újonc
Újonc
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: Jurk »

Kedves farkas-laci!

Mint mindig, most is nagyon örültem az újabb főzetednek, amit ezúton is nagyon köszönök! Viszont van egy gondom vele. Az előző firmware-eddel szemben ezen nem működik a telefonkijelző fordításának átállítása a 200159ED.txt átírásos, c/private/10202be9 mappába átmásolós trükkjével: ha csak olvashatóra állítom, nem történik semmi (bármit átírhattam előtte, akkor se), viszont ha nem csak olvashatóra van állítva, egész egyszerűen rebootoláskor törlődik a fájl a c-ről. Volna erre egy ötleted? Sajnos autóban nem túl jó 90°-ban elforgatott kijelzőn nézni, ki hív... Válaszodat nagyon várva üdvözöllek: Gyuri
farkas-laci
3. szint
3. szint

Jurk írta:Kedves farkas-laci!

Mint mindig, most is nagyon örültem az újabb főzetednek, amit ezúton is nagyon köszönök! Viszont van egy gondom vele. Az előző firmware-eddel szemben ezen nem működik a telefonkijelző fordításának átállítása a 200159ED.txt átírásos, c/private/10202be9 mappába átmásolós trükkjével: ha csak olvashatóra állítom, nem történik semmi (bármit átírhattam előtte, akkor se), viszont ha nem csak olvashatóra van állítva, egész egyszerűen rebootoláskor törlődik a fájl a c-ről. Volna erre egy ötleted? Sajnos autóban nem túl jó 90°-ban elforgatott kijelzőn nézni, ki hív... Válaszodat nagyon várva üdvözöllek: Gyuri
A hívás közbeni forgatást, most a Nokia kapcsolta ki. A v30-ban gyárilag nem fordul el. Tedd fel a Tweaks-et, és az application orientation plugin-el állítsd át magadnak fekvőre, vagy automatára a képernyőt.
kt76 (2011-08-12 pén. 01:38:57)
Jurk
Újonc
Újonc
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: Jurk »

A Tweaks fenn van, már próbáltam vele is, de hiába van automatára állítva, mégse működik... Azért köszönöm az infót! Gy.
AlexanderN97mini
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N97mini
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: AlexanderN97mini »

Sziasztok.
Segítségre lenne szükségem azzal kapcsolatban hogy hogyan is tegyem fel a minimre farkas-laci legújabb főzetét Phoenix-xel.
Letölttem a linket, Phoenix is megvan, látja a telót is amin a legújabb szoft van. Viszont sajnos innentől elakadtam... :(
Előre is köszönöm a segítséget. :)
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

AlexanderN97mini írta:Sziasztok.
Segítségre lenne szükségem azzal kapcsolatban hogy hogyan is tegyem fel a minimre farkas-laci legújabb főzetét Phoenix-xel.
Letölttem a linket, Phoenix is megvan, látja a telót is amin a legújabb szoft van. Viszont sajnos innentől elakadtam... :(
Előre is köszönöm a segítséget. :)
Első oldal nézted már? Ugyanúgy kell csinálni, mint ott le van írva, csak a mostani szoftverrel és fözőtt ROM-mal.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Válasz küldése

Vissza: “Modding”