Nokia Térképek

GPS-ekkel kapcsolatos témák
istnag
4. szint
4. szint
Készüléktípus: HTC One S JB 4.1.1
Nem: Férfi
Has thanked: 56 times
Been thanked: 72 times

Re: Ovi Térképek (Ovi Maps)

Hozzászólás Szerző: istnag »

kiosz írta:Leformáztam az E meghajtót és már nem tudok térképet rakni fel. Nem jelennek meg csak a hang fájlok letöltésre. Tudna valaki segíteni?
Próbáld meg,hogy elindítod a Térképek alkalmazást és hagyd,hogy felmenjen a netre. Elég egy rövid idő csak,így létrehoz egy fájlt ami után valószínű már működni fog. Én legalábbis egyszer így jártam,nagyon sokat szívtam fele :roll:
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

kiosz írta:Leformáztam az E meghajtót és már nem tudok térképet rakni fel. Nem jelennek meg csak a hang fájlok letöltésre. Tudna valaki segíteni?
Ha leformázod az E meghajtót akkor elöször el kell inditani a progit, hogy létrehozza újra az E-n a cities mappát és a qf fájlt! Ezútán tudsz térképeket újra feltenni!
Todo
5. szint
5. szint

istnag írta:mintha én is ugyanezt írtam volna. Nem értem az emberket,sokan vannak itt olyanok,akik ugyanazt leírják,amit felettük már leírtak,hogy a hsz-eiket növeljék. :hmm2: vagy nem tudom miért,de felesleges az biztos.
Szia istnag!
Egyszerűen gyorsabb voltál és kész, majd a moderátorok törlik a felesleges hozzászolást! Ha gondolod én neked adom az összes hozzászolásomat, mert én azért segítek az embereknek,mert én is sok segítséget kaptam annak idején és hogy tanuljanak! Tehát csak azt szerettem volna veled közölni, hogy engem rohadtul nem érdekel a hozzászolások és a köszönömök száma! :no:
További szép napot! :bye1:

Ui: Az én hozzászolásomból esetleg azt is megtanulhatja a kérdező, hogy mi az a fájl és mappa ami kell hozzá, nemcsak azt, hogy "egy" fájl!!
frici50
1. szint
1. szint
Készüléktípus: nokia 5800
Has thanked: 19 times
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: frici50 »

Sziasztok. A 3.06.11 verziónál az előzményeket szeretném törölni. Kérem, hogy aki tudja a megoldást legyen szíves írja meg. Köszönöm
Todo
5. szint
5. szint

frici50 írta:Sziasztok. A 3.06.11 verziónál az előzményeket szeretném törölni. Kérem, hogy aki tudja a megoldást legyen szíves írja meg. Köszönöm
Az én tudomásom szerint sajnos az elözményeket nem lehet törölni, max. ha letörlöd a progit komplett és újrateszed!
Legalábbis mások is keresték erre a megoldást de hiába!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Todo 2011-07-25 hétf. 20:52:08-kor.
These users thanked the author Todo for the post (total 2):
frici50 (2011-07-25 hétf. 20:48:39) • Z6008 (2011-08-01 hétf. 20:30:47)
Rating: 5.26%
frici50
1. szint
1. szint

Köszönöm Todo a válaszodat.
babose
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5800
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: babose »

frici50 írta:Sziasztok. A 3.06.11 verziónál az előzményeket szeretném törölni. Kérem, hogy aki tudja a megoldást legyen szíves írja meg. Köszönöm
Szia!

menu->alkalmazások->hely->iránypontok
These users thanked the author babose for the post:
frici50 (2011-07-26 kedd 07:24:48)
Rating: 2.63%
frici50
1. szint
1. szint

Köszönöm szépen a válaszodat babose.
vikcsi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E52
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: vikcsi »

Walaki01 írta:
vikcsi írta:
CSináltam a Beállítások menüből egy olyat, hogy "Gyári beállítások". Erre gondoltál? Mert így elfelejtett sok mindent a telefon, de ugyanazzal a hibával száll el. Kezd egy kicsit elegem lenni :D
Nem erre gondoltam, hanem arra, hogy beütöd a telóba: *#7370# . Utána kérni fogja a biztonsági kódot, (ha nem állítottad át, akkor 12345) aztán a telóról az összes telepített dolog, meg a telószámok, képek és videók eltűnnek. Azaz a teló olyan állapotba kerül, mintha most vennéd ki újonan a dobozából. :yes:
Bocs, hogy csak most írok! Így sikerült minden, nagyon köszönöm a segítséget! A telefon ismét olyan gyors lett, hogy nem is emlékeztem, hogy volt valaha ilyen gyors :))))

Még1x kösz, üdv

V
Walaki01
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
Has thanked: 34 times
Been thanked: 130 times

Hozzászólás Szerző: Walaki01 »

vikcsi írta:
Walaki01 írta:
vikcsi írta:
CSináltam a Beállítások menüből egy olyat, hogy "Gyári beállítások". Erre gondoltál? Mert így elfelejtett sok mindent a telefon, de ugyanazzal a hibával száll el. Kezd egy kicsit elegem lenni :D
Nem erre gondoltam, hanem arra, hogy beütöd a telóba: *#7370# . Utána kérni fogja a biztonsági kódot, (ha nem állítottad át, akkor 12345) aztán a telóról az összes telepített dolog, meg a telószámok, képek és videók eltűnnek. Azaz a teló olyan állapotba kerül, mintha most vennéd ki újonan a dobozából. :yes:
Bocs, hogy csak most írok! Így sikerült minden, nagyon köszönöm a segítséget! A telefon ismét olyan gyors lett, hogy nem is emlékeztem, hogy volt valaha ilyen gyors :))))

Még1x kösz, üdv

V
:szivesen:
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
Válasz küldése

Vissza: “GPS és navigációs szoftverek”