(a nyito post-bol ideztem az 1.302-es CFW listabol)bzs73 írta: -Sms saját mappa eltávolítva
A kerdes: visszakapcsolhato-e ? En szerettem ...
(a nyito post-bol ideztem az 1.302-es CFW listabol)bzs73 írta: -Sms saját mappa eltávolítva
Fiók létrehozásánál nem fogadod el a szerződést és akkor lesz olyan, hogy 'Csak kézi szinkr.'bithalver írta:
Egy kerdesem volna: fogalmam nincs, hogy a modositott cucc kovetkezmenye, vagy nem: ha beallitom a Mail alkalmazast, akarhogy is korlatozom a Syncronization-t, mindenkepp allandoan a net-en akar lenni: wifi-nel is zavaro (eszi az akkumulatort), de 3G-n az igazi problema: forgalmat general. Nem lehet kezi szinkronba tenni a Mail-t ? (ertem ezalatt, hogy ne legyen automatikus szinkron soha). Tutira a Mail a problema: toroltem az account-ot, es voila, nincs automatikus csatlakozas.
Keress vissza! Valahol van egy link a visszaállításához!bithalver írta:(a nyito post-bol ideztem az 1.302-es CFW listabol)bzs73 írta: -Sms saját mappa eltávolítva
Mert ha a másik oldalon bontották is a kapcsolatot, de én is kinyomtam, akkor ha lezárt képernyőnél kaptam a hívást, egyszerre vissza is zárt, de itt amíg a háttérbe rakja, addig nem zár vissza a teló. Én meg tenném vissza a tokba, vagy zsebbe, vagy mind1 hova de ha hozzáérek a kijelzőhöz, amit nem nehéz, mindig elindul vmi rajta....rotweiler23 írta:
Hát, ez az ízlések és pofonok kategória. Nekem ez tetszik legjobban az egészben, hogy amikor megszakad a vonal, nem fagy oda a hívásképernyő még 10 másodpercre, miközben hiába nyomkodom a nem reagáló gombokat, hanem szépen kikapcsol a háttérben, nekem meg működik a telefon... Amíg a hívás él, addig meg nem rakja a háttérbe, tehát szerintem végre úgy működik, ahogy kellett volna eddig is.
Mire használtad a nem működő képernyőt a vonal megszakítása után? Engem baromira idegesített
itt megtalálod ,az első hozzá szólás az!bithalver írta:(a nyito post-bol ideztem az 1.302-es CFW listabol)bzs73 írta: -Sms saját mappa eltávolítva
Neked es golan7 polgartarsnak is koszonettelsymbian7610 írta:itt megtalálod ,az első hozzá szólás az!bithalver írta: -Sms saját mappa ... visszakapcsolhato-e ?
viewtopic.php?f=82&t=2885&start=2940
Ha PÜ-t írsz és választ vársz, nem árt nem letiltani a PÜ-fogadást...bithalver írta:Neked es golan7 polgartarsnak is koszonettel, megvan, feltettem, reboot utan latszik. Jippi !
![]()
Apro megjegyzes az utokornak: Data Transfer-rel hoztam at az SMS-eimet N97-rol, siman berakta a Sajat Mappaba, ami ugyebar nem latszott; visszakapcsoltam, es most mar latszik a sok regi SMS.
Igaz, nem a BZS által módosított, hanem az alap Purity Black By IND190: http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=41227 Remélem erre gondoltálzozo1224 írta:Szia Bzs. !
Letelt a nyaralásom és örömmel látom hogy alkottál PR. 2.0-t is már pedig még meg sem jelent...![]()
Gyorsan frissítettem is és minden tökéletesen műxik ! Egy kérdésem lenne csak !
Mivel nem raktad bele a saját "Anna" ikonos témádat, (hisz minek) ami az 1.3 fix.-ben is benne volt, így azt szeretném megkérdezni hogy feltöltötted-e valahová ? Szeretném letölteni ha igen mert az nagyon tuti téma ! Jók az ikonok, színek, és ami a legfontosabb, (!) hívásoknál átlátszó a kis csík amiben a telószám van és NORMÁLISAN LÁTSZIK A HÍVÓHOZ RENDELT KÉP !!!
Válaszodat köszi !
Zoli