N8 CFW/MOD

Készülékek tuningolásával, megváltoztatásával, stb kapcsolatos fórumok
feroooo
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy S4 4.4.2 HUN
Nem: Férfi
Has thanked: 57 times
Been thanked: 31 times

Re: N8 CFW/MOD

Hozzászólás Szerző: feroooo »

symbian7610 írta:
feroooo írta:A 2.0-s cfw-ben a videónál nincs folyamatos autófókusz!Vissza lehetne ezt tenni?
Tedd fel a HX-Patcher-t, letöltések közt ott van, azzal talán megy az Af-is! :yes: Csak egy tipp, nem biztos, hogy jó! :hmm2:
Jó lett!Köszi! :taps2:[/quote]

Ez érdekes nekem nem jelenik meg a beállítás menüben a Kamera videó módban......Neked igen??[/quote]

Feltelepittem a C-re a HX-patchert,újrainditottam és ott volt! :smartass:
feroooo
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy S4 4.4.2 HUN
Has thanked: 57 times
Been thanked: 31 times

Hozzászólás Szerző: feroooo »

feroooo írta:
symbian7610 írta:
feroooo írta:A 2.0-s cfw-ben a videónál nincs folyamatos autófókusz!Vissza lehetne ezt tenni?
Tedd fel a HX-Patcher-t, letöltések közt ott van, azzal talán megy az Af-is! :yes: Csak egy tipp, nem biztos, hogy jó! :hmm2:
Jó lett!Köszi! :taps2:

Ez érdekes nekem nem jelenik meg a beállítás menüben a Kamera videó módban......Neked igen??[/quote]

Feltelepittem a C-re a HX-patchert,elinditottam és bepipáltam az Auto focust a programban,újrainditottam a telefont és ott volt a beállitásoknál a Folyamatos képéllesség állitás! :smartass:[/quote]
symbian7610
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia 808 PureView
Has thanked: 68 times
Been thanked: 39 times

Hozzászólás Szerző: symbian7610 »

Feltelepittem a C-re a HX-patchert,elinditottam és bepipáltam az Auto focust a programban,újrainditottam a telefont és ott volt a beállitásoknál a Folyamatos képéllesség állitás! :smartass:[/quote][/quote]

Köszi, nem ott kerestem ahol kellett . :oops: bénáztam.
Nokia 808 PureView FP 2
Kingston microSD XC 64GB Class 10.
bithalver
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N8
Has thanked: 11 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: bithalver »

Uj N8 tulajkent egybol BZS N8 v1.302-vel kezdtem (nem eloszor hasznaltam phoenix-et es tarsait): tetszik, reszemrol is koszonettel. BZS, nyitnod kellene legalabb egy paypal szamlat, beletenni az elso post-ba, hogy az altalad generalt cucc donationware (ingyenes, de elfogadsz fizetseget): en tutira megdobnalak nemi aproval es talan nem lennek egyedul.

Egy kerdesem volna: fogalmam nincs, hogy a modositott cucc kovetkezmenye, vagy nem: ha beallitom a Mail alkalmazast, akarhogy is korlatozom a Syncronization-t, mindenkepp allandoan a net-en akar lenni: wifi-nel is zavaro (eszi az akkumulatort), de 3G-n az igazi problema: forgalmat general. Nem lehet kezi szinkronba tenni a Mail-t ? (ertem ezalatt, hogy ne legyen automatikus szinkron soha). Tutira a Mail a problema: toroltem az account-ot, es voila, nincs automatikus csatlakozas.
If you can't halve a bit, you do not know everything !
Please vorfige me for rgammar miskates; ingiliz not is ym tanive ganluage.

Telefonok: 6110, 6150, 6210, 6310i, 9210, 9500, E90, N97, N8
rotweiler23
Újonc
Újonc
Been thanked: 5 times

Hozzászólás Szerző: rotweiler23 »

Soltee írta:Már kitárgyaltuk egyszer, de nem bírom megszokni, hogy az ANNA a bejövő hívás után a háttérbe doja a progit.
Ösztönszerűen ráböknék h kapcsolat bontása, de mire rábökök eltűnik. Az alatta lévő widget viszont megnyílik. De mire azt meg bezárnám, visszazár a képernyő. Tehát kijelző felold widget progi bezár, telefon lezár eltesz.
Bakker de minden hívásnál ez van. Ezt már nem bírom.
Nem lehet vhol beállítani, hogy a híváskezelő olyan legyen mint a régi szoftban? Jobb szeretem ha én bontom a hívást!!!

Egyszerűen nem is értem ezt hogy lehetett így megcsinálni!!!!!! Használok 1 programot és a teló a háttérbe teszi???????????????
Ha a végleges verzióban is így lesz és nincs rá megoldás, emiatt lesz muszáj visszaraknom a PR1.2-t. :(
Hát, ez az ízlések és pofonok kategória. Nekem ez tetszik legjobban az egészben, hogy amikor megszakad a vonal, nem fagy oda a hívásképernyő még 10 másodpercre, miközben hiába nyomkodom a nem reagáló gombokat, hanem szépen kikapcsol a háttérben, nekem meg működik a telefon... Amíg a hívás él, addig meg nem rakja a háttérbe, tehát szerintem végre úgy működik, ahogy kellett volna eddig is.
Mire használtad a nem működő képernyőt a vonal megszakítása után? Engem baromira idegesített :)
akidobos
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia N8-00 DG
Has thanked: 35 times
Been thanked: 21 times

Hozzászólás Szerző: akidobos »

bithalver írta:Uj N8 tulajkent egybol BZS N8 v1.302-vel kezdtem (nem eloszor hasznaltam phoenix-et es tarsait): tetszik, reszemrol is koszonettel. BZS, nyitnod kellene legalabb egy paypal szamlat, beletenni az elso post-ba, hogy az altalad generalt cucc donationware (ingyenes, de elfogadsz fizetseget): en tutira megdobnalak nemi aproval es talan nem lennek egyedul.

Egy kerdesem volna: fogalmam nincs, hogy a modositott cucc kovetkezmenye, vagy nem: ha beallitom a Mail alkalmazast, akarhogy is korlatozom a Syncronization-t, mindenkepp allandoan a net-en akar lenni: wifi-nel is zavaro (eszi az akkumulatort), de 3G-n az igazi problema: forgalmat general. Nem lehet kezi szinkronba tenni a Mail-t ? (ertem ezalatt, hogy ne legyen automatikus szinkron soha). Tutira a Mail a problema: toroltem az account-ot, es voila, nincs automatikus csatlakozas.
Mail->beállítások->adott fiók->automatikus letöltés->Letöltési napok-nál vedd ki a pipákat, így az eredmény az "Egyik sem" lesz. így nem mászik fel a netre, csak mikor Te akarod.
These users thanked the author akidobos for the post:
bithalver (2011-07-24 vas. 23:52:20)
Rating: 2.63%
Nokia N8 RM-596 Pro Edition RC V7.1 111.040.0904. By Taylor http://www.smartphonepro.hu
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

akidobos írta:
bithalver írta:Uj N8 tulajkent egybol BZS N8 v1.302-vel kezdtem (nem eloszor hasznaltam phoenix-et es tarsait): tetszik, reszemrol is koszonettel. BZS, nyitnod kellene legalabb egy paypal szamlat, beletenni az elso post-ba, hogy az altalad generalt cucc donationware (ingyenes, de elfogadsz fizetseget): en tutira megdobnalak nemi aproval es talan nem lennek egyedul.

Mail->beállítások->adott fiók->automatikus letöltés->Letöltési napok-nál vedd ki a pipákat, így az eredmény az "Egyik sem" lesz. így nem mászik fel a netre, csak mikor Te akarod.
Esetleg a mail beállitásokról itt is olvashatsz néhány hasznos dolgot:
viewtopic.php?f=136&t=3122#31
These users thanked the author Todo for the post:
bithalver (2011-07-24 vas. 23:52:15)
Rating: 2.63%
bithalver
Újonc
Újonc
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: bithalver »

akidobos írta:Mail->beállítások->adott fiók->automatikus letöltés->Letöltési napok-nál vedd ki a pipákat, így az eredmény az "Egyik sem" lesz. így nem mászik fel a netre, csak mikor Te akarod.
Az otlet jo, en is igy kezdtem, a problema: igy is folyamatosan a net-en log a telefon. Amint torlom a Mail-bol a mailbox-ot, megszunik a problema.

Mi a kovetkezo otlet ? :whistle:
If you can't halve a bit, you do not know everything !
Please vorfige me for rgammar miskates; ingiliz not is ym tanive ganluage.

Telefonok: 6110, 6150, 6210, 6310i, 9210, 9500, E90, N97, N8
Georgexy
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia N78 - N8 DG Taylor Belle
Has thanked: 32 times
Been thanked: 62 times

Hozzászólás Szerző: Georgexy »

bithalver írta:
akidobos írta:Mail->beállítások->adott fiók->automatikus letöltés->Letöltési napok-nál vedd ki a pipákat, így az eredmény az "Egyik sem" lesz. így nem mászik fel a netre, csak mikor Te akarod.
Az otlet jo, en is igy kezdtem, a problema: igy is folyamatosan a net-en log a telefon. Amint torlom a Mail-bol a mailbox-ot, megszunik a problema.

Mi a kovetkezo otlet ? :whistle:
Kapcsolatbeállításoknál állítsd be úgy, hogy csak wifi-t használjon.
Én mondjuk kapásból törlöm mindig a VODÁS hozzáférési pontot mert én csak wifit használok.

W-lan váltás- csak ismert Wlanok
Adathasználat. saj. országban - Csak Wlan
Adathasználat külföldön - csak Wlan

A célok-nál vannak a hozzáfésési pontok. ott tudod törölni ha akarod.

Illetve a mail fiók beállításoknál állítsd be csak az általad kívánt hozzáférési pontot.
Ha az a wi-fi akkor azt
Ha te mégis mobilnetet használsz csak akkor viszont gőzöm sincs.
Én is a szinkornizálás beállításaira gondolnék elősször.

Üdv.
Telefonok:
Nokia 1610, 1611, 2110, 3110, Siemens C25, C35, M35, Nokia 7110, Siemens S35, Siemens ME45, Nokia 3110 Classic, 6210, 6230, 6230i, 6600, 6020, 6080, LG L600v, Nokia N70, 2730 Classic, N78, N8
Megosztásom: http://www.mediafire.com/?h4jms2yi7i5on
zozo1224
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Taylor Belle V7 Rom
Has thanked: 9 times
Been thanked: 12 times

Hozzászólás Szerző: zozo1224 »

Szia Bzs. !

Letelt a nyaralásom és örömmel látom hogy alkottál PR. 2.0-t is már pedig még meg sem jelent... :up:
Gyorsan frissítettem is és minden tökéletesen műxik ! Egy kérdésem lenne csak !
Mivel nem raktad bele a saját "Anna" ikonos témádat, (hisz minek) ami az 1.3 fix.-ben is benne volt, így azt szeretném megkérdezni hogy feltöltötted-e valahová ? Szeretném letölteni ha igen mert az nagyon tuti téma ! Jók az ikonok, színek, és ami a legfontosabb, (!) hívásoknál átlátszó a kis csík amiben a telószám van és NORMÁLISAN LÁTSZIK A HÍVÓHOZ RENDELT KÉP !!!

Válaszodat köszi !
Zoli
Válasz küldése

Vissza: “Modding”