Szia!morpheuss12 írta:Minden fájl a helyén van?csuri04 írta:Sziasztok!
Felszeretném tenni Mod frissítés:BZS N8 v1.302 fix CFW-t Phonexel.
Death módot használom.
Feltelepítettem1.302 exet, eddig megvagyok. A Phonexet elkezdettem használni a leírtak szerint, hogy fel tudjam flashelni a cuccot, azonban amikor eljutok Firmware updating ablakig ahol bejelölöm a death phone usb flashinget és rákattintok a reurbish-ra hibaüzit ír ki, nem olyat ami az első oldalon a leírásban benne van, hanem firmware updating failed.
Itt elakadtam.
A segítséget előre is kösz.
A problémád a következő, majdnem 99%-ig biztos vagyok benne, nálam is ez volt:
Elindítod a refubrish-al, ahogy eddig, kijön a hibaüzi, ahogy edig, leokézod, de a frissítés hibával azonnal leáll.
Ekkor alul az options fülre kattintasz, előjön egy ablak. ott kiválasztod a piros sort, és delete. Megkérdi, hogy biztosan akarod-e, oké, és az ablakot is leokézod. Ez után nyomsz még egy refubrish-t, és végig fog futni.
Nekem ez van, win7 x64 Ultimate van fent.
Írj, hogy sikerült-e.
BZS! Szomorú vagyok, attól, amit írtál, elég gáz a helyzet Magyarban, de ebbe most ne menjünk bele.
Nem gondolkoztál azon, hogy a Nokiánál jelentkezz a fejlesztőknél??? Ezt most komolyan kérdem. Ez a topik, és az itteni munkád szerintem jó ajánlólevél lenne. Fontold meg!
Szerk: Ja, és ha 64bit-es a rendszered, akkor nem elég feltelepítened az .exe file-t, hanem át is kell másolnod a file-okat az poenix eredeti mappájába, mert nekem nem oda települt, hanem a 64bites program file-ok közé (vagy fordítva, már nem emlékszem.