N8 CFW/MOD

Készülékek tuningolásával, megváltoztatásával, stb kapcsolatos fórumok
gabipaci
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N8-00
Has thanked: 5 times
Been thanked: 1 time

Re: N8 CFW/MOD

Hozzászólás Szerző: gabipaci »

morpheuss12 írta:
csuri04 írta:Sziasztok!

Felszeretném tenni Mod frissítés:BZS N8 v1.302 fix CFW-t Phonexel.
Death módot használom.
Feltelepítettem1.302 exet, eddig megvagyok. A Phonexet elkezdettem használni a leírtak szerint, hogy fel tudjam flashelni a cuccot, azonban amikor eljutok Firmware updating ablakig ahol bejelölöm a death phone usb flashinget és rákattintok a reurbish-ra hibaüzit ír ki, nem olyat ami az első oldalon a leírásban benne van, hanem firmware updating failed.
Itt elakadtam.
A segítséget előre is kösz.
Minden fájl a helyén van?
Szia!
A problémád a következő, majdnem 99%-ig biztos vagyok benne, nálam is ez volt:
Elindítod a refubrish-al, ahogy eddig, kijön a hibaüzi, ahogy edig, leokézod, de a frissítés hibával azonnal leáll.
Ekkor alul az options fülre kattintasz, előjön egy ablak. ott kiválasztod a piros sort, és delete. Megkérdi, hogy biztosan akarod-e, oké, és az ablakot is leokézod. Ez után nyomsz még egy refubrish-t, és végig fog futni.
Nekem ez van, win7 x64 Ultimate van fent.
Írj, hogy sikerült-e.

BZS! Szomorú vagyok, attól, amit írtál, elég gáz a helyzet Magyarban, de ebbe most ne menjünk bele.
Nem gondolkoztál azon, hogy a Nokiánál jelentkezz a fejlesztőknél??? Ezt most komolyan kérdem. Ez a topik, és az itteni munkád szerintem jó ajánlólevél lenne. Fontold meg!

Szerk: Ja, és ha 64bit-es a rendszered, akkor nem elég feltelepítened az .exe file-t, hanem át is kell másolnod a file-okat az poenix eredeti mappájába, mert nekem nem oda települt, hanem a 64bites program file-ok közé (vagy fordítva, már nem emlékszem.
bzs73
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Sony Z3 Compact
Nem: Férfi
Has thanked: 59 times
Been thanked: 415 times

Hozzászólás Szerző: bzs73 »

gabipaci
Hát tudod mint már írtam nem a szakmám. 38 vagyok, és még annak idején csak szakma volt a cél. Az van pár, mármint szakma, és az mellett bármit megcsinálok, megtanulok gyorsan. Ez a képességem jó, de se érettségi, se más hasonló magasabb iskolai végzettség, csak szakmunkás. Ilyen helyekre papír is kéne szerintem. Nem hiszem hogy minden ilyen jött mentel mint én, szóba állnának, én meg nem az az ember vagyok, aki ilyenért most könyörög, megalázkodik, talpal hogy bekerüljön valahogy. Majd lesz valami. Voltam már így nem 1x. Sajnos nekem valahogy nincs középút. Az mindig kimaradt. Vagy fent, vagy lent.
bsanya5
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N8 Delight 3.4 by Golan7
Has thanked: 11 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: bsanya5 »

bzs73 írta:
gabipaci
Hát tudod mint már írtam nem a szakmám. 38 vagyok, és még annak idején csak szakma volt a cél. Az van pár, mármint szakma, és az mellett bármit megcsinálok, megtanulok gyorsan. Ez a képességem jó, de se érettségi, se más hasonló magasabb iskolai végzettség, csak szakmunkás. Ilyen helyekre papír is kéne szerintem. Nem hiszem hogy minden ilyen jött mentel mint én, szóba állnának, én meg nem az az ember vagyok, aki ilyenért most könyörög, megalázkodik, talpal hogy bekerüljön valahogy. Majd lesz valami. Voltam már így nem 1x. Sajnos nekem valahogy nincs középút. Az mindig kimaradt. Vagy fent, vagy lent.
Szerintem, ha elküldöd a legutolsó CFW-det nekik, az elég szakmai felkészültséget bizonyítana.
Nem Neked kellene új oprendszert írnod, Te csak tökéletesítenéd a megírtakat :D :D :D :up:
A teljesség igénye nélkül: 3210, 3310, 3650, 5110, 6110, 6300, 7110, N70, E51, E52, N8-00
Soltee
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia N9
Has thanked: 12 times
Been thanked: 10 times

Hozzászólás Szerző: Soltee »

Már kitárgyaltuk egyszer, de nem bírom megszokni, hogy az ANNA a bejövő hívás után a háttérbe doja a progit.
Ösztönszerűen ráböknék h kapcsolat bontása, de mire rábökök eltűnik. Az alatta lévő widget viszont megnyílik. De mire azt meg bezárnám, visszazár a képernyő. Tehát kijelző felold widget progi bezár, telefon lezár eltesz.
Bakker de minden hívásnál ez van. Ezt már nem bírom.
Nem lehet vhol beállítani, hogy a híváskezelő olyan legyen mint a régi szoftban? Jobb szeretem ha én bontom a hívást!!!

Egyszerűen nem is értem ezt hogy lehetett így megcsinálni!!!!!! Használok 1 programot és a teló a háttérbe teszi???????????????
Ha a végleges verzióban is így lesz és nincs rá megoldás, emiatt lesz muszáj visszaraknom a PR1.2-t. :(
csuri04
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S4
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: csuri04 »

Sziasztok.

Flasheltem már ezért nem értem, gabipaci megcsináltam amit mondtál a piros sort delete stb.de nem lett úgy sem jó.
Szóval én bzs BZS N8 v1.302 fix CFW szeretném feltenni, ezért letöltöttem majd rákattintottam az exe fájlra ahol bzs leírta töröljük az RM-596 mappát megtettem, majd feltelepítettem a megfelelő helyre 1.302 cfw-t, de ahogy fent is írtam ezt a hibát írja a ki a phonex, probáltam másik phonexel is. ;)
csuri04
1. szint
1. szint

Talán lesz valami, a blade szerint elmondottak szerint nem a "refurbish" hanem a softwer updatera kattintottam, mi a különbség a kettő között?
Bzs73 neked pedig sok szerencsét, és kívánom hogy megtaláld a számításaidat.
gabipaci
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N8-00
Has thanked: 5 times

Hozzászólás Szerző: gabipaci »

csuri04 írta:Sziasztok.

Flasheltem már ezért nem értem, gabipaci megcsináltam amit mondtál a piros sort delete stb.de nem lett úgy sem jó.
Szóval én bzs BZS N8 v1.302 fix CFW szeretném feltenni, ezért letöltöttem majd rákattintottam az exe fájlra ahol bzs leírta töröljük az RM-596 mappát megtettem, majd feltelepítettem a megfelelő helyre 1.302 cfw-t, de ahogy fent is írtam ezt a hibát írja a ki a phonex, probáltam másik phonexel is. ;)
És csak az az egy (legalsó) sor volt piros?
32 (x86) vagy 64 (x64) bites rendszered van-e?
Ha 64, akkor ellenőrizd, hogy a c: program files (x86)/nokia/phoenix/products/ mappában maradéktalanul benne van-e az rm-596 mappa, és abban a file-ok.
Ha nincs, akkor az exe file rossz helyre telepítette. a sima program file mappában hozott létre magának könyvtárat. Onnan másold át a már leírt helyre.
Figyelj arra is, hogy rendszergazdaként futtasd, illetve hogy tűzfal, vírusírtó ne fusson közben. Ha mégsem megy, akkor egy screen-t adj a hibaüziről.
Úgyis meg fogjuk/ják oldani :)
bazy
3. szint
3. szint
Készüléktípus: SGS3+CM11 Snapshot+CM11kernel
Has thanked: 495 times
Been thanked: 163 times

Hozzászólás Szerző: bazy »

csuri04 írta:Talán lesz valami, a blade szerint elmondottak szerint nem a "refurbish" hanem a softwer updatera kattintottam, mi a különbség a kettő között?
Bzs73 neked pedig sok szerencsét, és kívánom hogy megtaláld a számításaidat.
Nos, a refurbish-al teljesen letörli a régi szoftot, és visszaállítja alapértelmezetté a beállításaidat, letörli a progikat a telóról, így mindent vissza kell pakolászni, míg a software update-val csak a frissítéseket teszi fel az előző softhoz képest, a beállításaidat és a progijaidat nem bántja. Abban az esetben azonban nem ajánlott, ha sok változás van a 2 soft között, mert ekkor sok hibát tud produkálni. Nekem például egyszer az egyik BZS-s Annáról akartam a másikra frissíteni így, és ez valamiért kinyírta a hangrögzítőt. :shock:
Nem tudom, erre gondoltál-é? :hmm2:
Eddigi telóim: 3310, 3410, Siemens C62, 3220, E51, N95, N97mini, N8, SGS3
Ha bárki segít itt neked a fórumban egy hozzászólásával,ILLIKmegköszönnöd az idézet gomb körül lévő kis :up: gombbal a jobb felső sarokban a hozzászólásnál! ;)
MEGOSZTÁSOM
csuri04
1. szint
1. szint

Értem....
Köszi, nem is tudom mit csináljak. az Rm-596 mappában benne van minden, na ég egyszer megprobálom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csuri04 2011-07-24 vas. 14:37:48-kor.
bazy
3. szint
3. szint
Készüléktípus: SGS3+CM11 Snapshot+CM11kernel
Has thanked: 495 times
Been thanked: 163 times

Hozzászólás Szerző: bazy »

Bzs
Ja, és el ne felejtsem már, neked meg sok sikert Bzs, kívánom hogy találj egy megfelelő munkát, légy boldog, és persze kösz a már eddigi munkáidat is! :Notworty: :Notworty: :Notworty: :taps1: Te vagy a :king:

Modoknak, bocsi az OFF-ért. :oops: :oops: :oops: :Notworty:
Eddigi telóim: 3310, 3410, Siemens C62, 3220, E51, N95, N97mini, N8, SGS3
Ha bárki segít itt neked a fórumban egy hozzászólásával,ILLIKmegköszönnöd az idézet gomb körül lévő kis :up: gombbal a jobb felső sarokban a hozzászólásnál! ;)
MEGOSZTÁSOM
Válasz küldése

Vissza: “Modding”