Nokia Térképek
-
- Újonc
- Készüléktípus: N79
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia n85
- Nem: Férfi
Re: Ovi Térképek (Ovi Maps)
Sziasztok!
Vettem egy nokia N85-öt kb 2 hete. Feltelepítettem rá az ovi maps-ot és Magyarország térképet.
Működik is rendesen de amikor bekapcsolom az autós navigációt "autóval ide" ezt írja ki: Az üzletbe való belépéshez online kapcsolat szükséges. Csatlakozik most?
Ha csatlakozok minden tökéletesen működik csak ugye zabálja a lóvémat...
nem lehet ezt úgy megoldani, hogy net nélül is működjön az autós navigáció?
Olvasd el kettővel feljebb Walaki01 hozzászólását.
Vettem egy nokia N85-öt kb 2 hete. Feltelepítettem rá az ovi maps-ot és Magyarország térképet.
Működik is rendesen de amikor bekapcsolom az autós navigációt "autóval ide" ezt írja ki: Az üzletbe való belépéshez online kapcsolat szükséges. Csatlakozik most?
Ha csatlakozok minden tökéletesen működik csak ugye zabálja a lóvémat...
nem lehet ezt úgy megoldani, hogy net nélül is működjön az autós navigáció?
Olvasd el kettővel feljebb Walaki01 hozzászólását.

-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia c7-00
Sziasztok!
Olyan problémám volna, hogy most frissitették a telefonom szoftverét(nokia c7-00) T-mobile-ban, és azóta nem tervez meg nekem semmilyen útvonalat ami magyarországon kivül esik azt irja, hogy utvonal nem található. mi lehet az oka? kérlek segitsetek
Olyan problémám volna, hogy most frissitették a telefonom szoftverét(nokia c7-00) T-mobile-ban, és azóta nem tervez meg nekem semmilyen útvonalat ami magyarországon kivül esik azt irja, hogy utvonal nem található. mi lehet az oka? kérlek segitsetek
- nsee
- 4. szint
- Készüléktípus: Huawei M20 - LG G4
- Has thanked: 75 times
- Been thanked: 80 times
Szia! Ha csak Magyarország térkép van fent akkor ír ilyet.edem0108 írta:Sziasztok!
Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia c7-00
sajnos én is erre gondoltam, de a frissités előtt jo volt nem magyarországi cim is. azt megtudom valahogy nézni hogy milyen ország van fenn? amugy hogy tudom felrakni a legfrissebb europa térképet, adnátok egy linket?
előre is köszi
előre is köszi
-
- 4. szint
- Készüléktípus: HTC One S JB 4.1.1
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 72 times
Ovi Suit-al rá tudod rakni a térképek résznél..edem0108 írta:sajnos én is erre gondoltam, de a frissités előtt jo volt nem magyarországi cim is. azt megtudom valahogy nézni hogy milyen ország van fenn? amugy hogy tudom felrakni a legfrissebb europa térképet, adnátok egy linket?
előre is köszi

-
- Újonc
- Készüléktípus: E52
CSináltam a Beállítások menüből egy olyat, hogy "Gyári beállítások". Erre gondoltál? Mert így elfelejtett sok mindent a telefon, de ugyanazzal a hibával száll el. Kezd egy kicsit elegem lenniWalaki01 írta:Akkor szerintem, kéne a telón egy resetet csinálni, mert nagy eséllyel, valami programütközés okozza a hibát. Viszont a reset előtt csinálj egy biztonsági mentést a teló tartalmáról! (telószámok, képek videók, üzenetek stb) Mert ezek eltűnnek, a készülékről. A beállításokat ne mentsd, mert ha visszatöltöd őket, nagy eséllyel ugyanazt a hibát fogja produkálni.vikcsi írta:
Eddig próbáltam OVI-val, közvetlenül, egyik sem ment. Most próbáltam PC Suite-tal, sajnos azzal is ugyanez a helyzetUgyanott elszáll "Frissítési hiba"-ra hivatkozva
((

- Walaki01
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 130 times
Nem erre gondoltam, hanem arra, hogy beütöd a telóba: *#7370# . Utána kérni fogja a biztonsági kódot, (ha nem állítottad át, akkor 12345) aztán a telóról az összes telepített dolog, meg a telószámok, képek és videók eltűnnek. Azaz a teló olyan állapotba kerül, mintha most vennéd ki újonan a dobozából.vikcsi írta:
CSináltam a Beállítások menüből egy olyat, hogy "Gyári beállítások". Erre gondoltál? Mert így elfelejtett sok mindent a telefon, de ugyanazzal a hibával száll el. Kezd egy kicsit elegem lenni

Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5800
- Been thanked: 1 time
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni abban, hogy:
Lefrissítettem az ovi map-set egy 5800-n, és azóta mindig földútra akar vinni, pedig a földút nincs engedélyezve benn.
(Sőt amit ajánl földút, az általában hosszabb, és lassabb is mint a rendes út.)
Ötlet?
Előre is köszi:
babose
Tudna valaki segíteni abban, hogy:
Lefrissítettem az ovi map-set egy 5800-n, és azóta mindig földútra akar vinni, pedig a földút nincs engedélyezve benn.
(Sőt amit ajánl földút, az általában hosszabb, és lassabb is mint a rendes út.)
Ötlet?
Előre is köszi:
babose
- Doky586
- 3. szint
- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 47 times
Sziasztok.
Találkoztam két érdekességgel.
1.
PC-n az OVI suite 3.1 telepítve. Különböző telefont csatlakoztatva különböző térképeket kínál fel. Pl. Magyarországra:
E51+gyári OVImap: ~40 MB
E51+hackelt OVImap3.01: 62MB + 5MB hang
C7+OVImap3.06: 79MB + 5MB hang
Egy napon volt tesztelve. Vajon miért nem egyforma méretűek a térképek?
Vajon a http://maps.nokia.com/ megyiknek a részletességét mutatja?
Egy Garmin térkép mindig egyforma méretű, fügetlenül attól hogy nüvi-re vagy csx-re töltöm fel.
2.
Ezen kívül pedig az egyik PC-n az OVIsuite3.1 térképek része három oszlopra tagolódik:
baloldalon a földrészek, középen az országok, jobb oldalon a nagyobb országok részei láthatók. Így a normális. de
A másik PC-n ugyancsak az OVIsuite3.1, de ezen nincs jobboldalt aláosztás és a nagyobb országok csak egyben tölthetők le. Mitől van ez ? Mi ez a kicseszés?
Találkoztam két érdekességgel.
1.
PC-n az OVI suite 3.1 telepítve. Különböző telefont csatlakoztatva különböző térképeket kínál fel. Pl. Magyarországra:
E51+gyári OVImap: ~40 MB
E51+hackelt OVImap3.01: 62MB + 5MB hang
C7+OVImap3.06: 79MB + 5MB hang
Egy napon volt tesztelve. Vajon miért nem egyforma méretűek a térképek?
Vajon a http://maps.nokia.com/ megyiknek a részletességét mutatja?
Egy Garmin térkép mindig egyforma méretű, fügetlenül attól hogy nüvi-re vagy csx-re töltöm fel.
2.
Ezen kívül pedig az egyik PC-n az OVIsuite3.1 térképek része három oszlopra tagolódik:
baloldalon a földrészek, középen az országok, jobb oldalon a nagyobb országok részei láthatók. Így a normális. de
A másik PC-n ugyancsak az OVIsuite3.1, de ezen nincs jobboldalt aláosztás és a nagyobb országok csak egyben tölthetők le. Mitől van ez ? Mi ez a kicseszés?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Doky586 2011-07-24 vas. 09:51:47-kor.