Nokia Térképek

GPS-ekkel kapcsolatos témák
Taknyoshal
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N79
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Ovi Térképek (Ovi Maps)

Hozzászólás Szerző: Taknyoshal »

Köszönöm szépen. :)
ludi3
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia n85
Nem: Férfi

Hozzászólás Szerző: ludi3 »

Sziasztok!
Vettem egy nokia N85-öt kb 2 hete. Feltelepítettem rá az ovi maps-ot és Magyarország térképet.
Működik is rendesen de amikor bekapcsolom az autós navigációt "autóval ide" ezt írja ki: Az üzletbe való belépéshez online kapcsolat szükséges. Csatlakozik most?
Ha csatlakozok minden tökéletesen működik csak ugye zabálja a lóvémat...
nem lehet ezt úgy megoldani, hogy net nélül is működjön az autós navigáció?

Olvasd el kettővel feljebb Walaki01 hozzászólását. :blink:
edem0108
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia c7-00

Hozzászólás Szerző: edem0108 »

Sziasztok!

Olyan problémám volna, hogy most frissitették a telefonom szoftverét(nokia c7-00) T-mobile-ban, és azóta nem tervez meg nekem semmilyen útvonalat ami magyarországon kivül esik azt irja, hogy utvonal nem található. mi lehet az oka? kérlek segitsetek
nsee
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Huawei M20 - LG G4
Has thanked: 75 times
Been thanked: 80 times

Hozzászólás Szerző: nsee »

edem0108 írta:Sziasztok!

Olyan problémám volna, hogy most frissitették a telefonom szoftverét(nokia c7-00) T-mobile-ban, és azóta nem tervez meg nekem semmilyen útvonalat ami magyarországon kivül esik azt irja, hogy utvonal nem található. mi lehet az oka? kérlek segitsetek
Szia! Ha csak Magyarország térkép van fent akkor ír ilyet.
Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
edem0108
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia c7-00

Hozzászólás Szerző: edem0108 »

sajnos én is erre gondoltam, de a frissités előtt jo volt nem magyarországi cim is. azt megtudom valahogy nézni hogy milyen ország van fenn? amugy hogy tudom felrakni a legfrissebb europa térképet, adnátok egy linket?

előre is köszi
istnag
4. szint
4. szint
Készüléktípus: HTC One S JB 4.1.1
Has thanked: 56 times
Been thanked: 72 times

Hozzászólás Szerző: istnag »

edem0108 írta:sajnos én is erre gondoltam, de a frissités előtt jo volt nem magyarországi cim is. azt megtudom valahogy nézni hogy milyen ország van fenn? amugy hogy tudom felrakni a legfrissebb europa térképet, adnátok egy linket?

előre is köszi
Ovi Suit-al rá tudod rakni a térképek résznél.. ;)
vikcsi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E52

Hozzászólás Szerző: vikcsi »

Walaki01 írta:
vikcsi írta:
Eddig próbáltam OVI-val, közvetlenül, egyik sem ment. Most próbáltam PC Suite-tal, sajnos azzal is ugyanez a helyzet :( Ugyanott elszáll "Frissítési hiba"-ra hivatkozva :(((
Akkor szerintem, kéne a telón egy resetet csinálni, mert nagy eséllyel, valami programütközés okozza a hibát. Viszont a reset előtt csinálj egy biztonsági mentést a teló tartalmáról! (telószámok, képek videók, üzenetek stb) Mert ezek eltűnnek, a készülékről. A beállításokat ne mentsd, mert ha visszatöltöd őket, nagy eséllyel ugyanazt a hibát fogja produkálni.
CSináltam a Beállítások menüből egy olyat, hogy "Gyári beállítások". Erre gondoltál? Mert így elfelejtett sok mindent a telefon, de ugyanazzal a hibával száll el. Kezd egy kicsit elegem lenni :D
Walaki01
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
Has thanked: 34 times
Been thanked: 130 times

Hozzászólás Szerző: Walaki01 »

vikcsi írta:
CSináltam a Beállítások menüből egy olyat, hogy "Gyári beállítások". Erre gondoltál? Mert így elfelejtett sok mindent a telefon, de ugyanazzal a hibával száll el. Kezd egy kicsit elegem lenni :D
Nem erre gondoltam, hanem arra, hogy beütöd a telóba: *#7370# . Utána kérni fogja a biztonsági kódot, (ha nem állítottad át, akkor 12345) aztán a telóról az összes telepített dolog, meg a telószámok, képek és videók eltűnnek. Azaz a teló olyan állapotba kerül, mintha most vennéd ki újonan a dobozából. :yes:
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
babose
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5800
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: babose »

Sziasztok!

Tudna valaki segíteni abban, hogy:
Lefrissítettem az ovi map-set egy 5800-n, és azóta mindig földútra akar vinni, pedig a földút nincs engedélyezve benn.
(Sőt amit ajánl földút, az általában hosszabb, és lassabb is mint a rendes út.)

Ötlet?

Előre is köszi:
babose
Doky586
3. szint
3. szint
Has thanked: 19 times
Been thanked: 47 times

Hozzászólás Szerző: Doky586 »

Sziasztok.
Találkoztam két érdekességgel.
1.
PC-n az OVI suite 3.1 telepítve. Különböző telefont csatlakoztatva különböző térképeket kínál fel. Pl. Magyarországra:
E51+gyári OVImap: ~40 MB
E51+hackelt OVImap3.01: 62MB + 5MB hang
C7+OVImap3.06: 79MB + 5MB hang
Egy napon volt tesztelve. Vajon miért nem egyforma méretűek a térképek?
Vajon a http://maps.nokia.com/ megyiknek a részletességét mutatja?
Egy Garmin térkép mindig egyforma méretű, fügetlenül attól hogy nüvi-re vagy csx-re töltöm fel.
2.
Ezen kívül pedig az egyik PC-n az OVIsuite3.1 térképek része három oszlopra tagolódik:
baloldalon a földrészek, középen az országok, jobb oldalon a nagyobb országok részei láthatók. Így a normális. de
A másik PC-n ugyancsak az OVIsuite3.1, de ezen nincs jobboldalt aláosztás és a nagyobb országok csak egyben tölthetők le. Mitől van ez ? Mi ez a kicseszés?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Doky586 2011-07-24 vas. 09:51:47-kor.
Válasz küldése

Vissza: “GPS és navigációs szoftverek”