az vissza is fogaxlfsi írta:Mondjuk, elegge szopat ez a kalibralas is; ha eleri a 100%-ot, azonnal lehuzom es nyomnam a kalibralast, de abban a pillanatban visszaesik 98%-ra

az vissza is fogaxlfsi írta:Mondjuk, elegge szopat ez a kalibralas is; ha eleri a 100%-ot, azonnal lehuzom es nyomnam a kalibralast, de abban a pillanatban visszaesik 98%-ra
scabby írta:sziasztok,tegyuk fel hogy ujra tennem a romot ,akkor le kell szedni a darkcore2.9-et? (egyaltalan hogy kell kiszedni ?) idegesit,hogy a telo nem tudja melyik netkapcsolatot hasznalja allandoan vacilal a 3G illetve a wifi kozott ,pedig be van allitva,hogy a wifi legyen az elsodleges
kleingy írta:Nem lehet, hogy itt is az baj, hogy úgy van beállítva a Wi-Fi, hogy képernyő kikapcsolására automatikusan kapcsolódjon le???
scabby írta:parszor ujrainditottam ,most a 3g lekapcsolt megy a wifi.... ,ha engedem lekapcsolni a kepernyot akkor visszesik a jelerosseg 1 vonalra de aztan helyrejon....
szerintem nem a wifivel van baj hanem ez atelo nehezen kapcsol at 3g-rol wifire....
akkor jelentkezik a problema ha olyan helyre erkezem ahol van wifi ....
U.I azert vki irhatna hogy hol mit kapcsoljak ki/be
scabby írta:parszor ujrainditottam ,most a 3g lekapcsolt megy a wifi.... ,ha engedem lekapcsolni a kepernyot akkor visszesik a jelerosseg 1 vonalra de aztan helyrejon....
szerintem nem a wifivel van baj hanem ez atelo nehezen kapcsol at 3g-rol wifire....
tnorbi írta:scabby írta:parszor ujrainditottam ,most a 3g lekapcsolt megy a wifi.... ,ha engedem lekapcsolni a kepernyot akkor visszesik a jelerosseg 1 vonalra de aztan helyrejon....
Tegyél fel GB-et, ott ki lehet kapcsolni az adathálót... Ekkor csak a wifi megy... De widgettel is megoldhatod, hogy csak az egyik menjen... Azt meg nem értem, hogy miért baj ha az elérhetőt használja...
Limahl írta:tnorbi írta:scabby írta:parszor ujrainditottam ,most a 3g lekapcsolt megy a wifi.... ,ha engedem lekapcsolni a kepernyot akkor visszesik a jelerosseg 1 vonalra de aztan helyrejon....
Tegyél fel GB-et, ott ki lehet kapcsolni az adathálót... Ekkor csak a wifi megy... De widgettel is megoldhatod, hogy csak az egyik menjen... Azt meg nem értem, hogy miért baj ha az elérhetőt használja...
az a baja neki hogy hol ezt hol azt használja ,mármint 3g meg wifi, de gondolom azért mászik vissza 3g-re mert nem látja épp a wifit.