LaLi_87 írta:Hetfon jon meg csak a kábel amit rendeltem hozzá akkor tudok majd kezdeni vele valamit
220.34.37
20-10-2008
RM-244
Nokia E51 (260.02)
Ha lessz kábel tedd meg az előzőekben leírtakat, és tedd fel valamelyik sw -t. Szólj ha kell segítség.
Hát segitség az nagyon kellesz mivel sose csinaltam még gondolom kell hozzá a phoenix program, a navifirm es enyi? probalok találgatni youtuben videot hogyan is kell csinalni de nem nagyon találok
LaLi_87 írta:
Hát segitség az nagyon kellesz mivel sose csinaltam még gondolom kell hozzá a phoenix program, a navifirm es enyi? probalok találgatni youtuben videot hogyan is kell csinalni de nem nagyon találok
Itt minden le van írva. Meg ennek a topiknak az első oldalán is.
Ha Phoenix-szel fogod felrakni, akkor a topikjában rakd fel kérdéseidet, mert az odatartozik.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
LaLi_87 írta:Hetfon jon meg csak a kábel amit rendeltem hozzá akkor tudok majd kezdeni vele valamit
220.34.37
20-10-2008
RM-244
Nokia E51 (260.02)
Ha lessz kábel tedd meg az előzőekben leírtakat, és tedd fel valamelyik sw -t. Szólj ha kell segítség.
Szedd le addig a Phoenix -et, navifirmet, telepítsd. Szedd le a megfelelő sw -t. és várd a kábelt.
Arról tud valaki monani, hogy az mitöl lehet, hogy 2 hete kint voltam ausztriában és elötte nap reggel vettem le a töltöröl a telefont és kint délután már le is merült, vagyis max 1,5 napig birta ugy hogy nem is hivtam rajta senkit, azelött 3 napig elment 1 feltöltéssel.
Semmit nem állitottam és nem raktam rá uj programot sem, mitöl van az hogy azota még 2 napot sem bir ki?Van valami program amivel meg lehet nézni, hogy valami használja e a telefont ami meriti az akksit?Mert régebben volt a GPS-nek a beállitásainál, hogy a serverhez akart kapcsolodni és emiattt merült, de egy jó fél éve már nem tettem a telefonra uj programot és a beállitásokon sem változtattam.Csak annyi történt, hogy kint az A1 hálozatot használta a vodafone helyett.
Vagy egyszerüen kezdi megadni magát az akksi? 2 éves teó, csak kicsit furcsa hogy pont egy külföldi utnál kezdi el teljesen hirtelen és nem fokozatosan csökken a készenléti idö .
remélem tud valaki ebben segiteni .
ja és hamár itt vagyok azt miért csinálja (megvétel ota), hogy kikapcsolás után ujra be kell állitanom a dátumot és az orát és a bekapcsolás után egy A betu jelenik meg mintha már lenyomtam volna azt a billt, és van ugy hogy lezárt bill mellett is nézem a kijelzöt és egy 2es látszik rajt.
Szoftverfrissités megoldaná a gondom, de gondolom ahhoz mindent le kéne szeddni a telefonrol és a telefonjegyzéket is ujrakéne tenni.A nem eredeti progik utánna mennének rajta?Nem vagyok otthon a témában, jó lenne ha valaki összefoglalná nekem hogy milyen szükséges progik és lépések kellenek, hogy mindenem ugyan igy meglegyen csak uj szoftverrel.
Nem kizárt, hogy az akksi haldoklik azt, hogy mi fut a háttérben megtudod nézni : http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=20920 ezzel a programmal.
Melyik szotver van rajta, mert lehet , hogy tényleg nem ártana frissíteni?! Itt le van írva, és össze van foglalva, hogy milyen programok s mik kellenek a szoftver frissítéshez érdemes figyelmesen végig olvasni viewtopic.php?f=64&t=40
Csinálsz egy biztonsági mentést: névjegyzék, SMS -ek másról nem mert utánna bekavar az új sima sw- vel, a memória kártyát és érdemes formatálni mielőtt az üres ( újra rakott ) telefonba berakod.
LaLi_87 írta:Na most navifirmen melyik EURO3 verziot toltsem le? mind3-ba benne van a magyar, cz, sk, nyelv csak valami szám valtozik pl. (0566680) Grey Steel
Az a product kód. Az különbözteti meg, hogy ilyen nyelvek vannak benne, milyen szinű telefonhoz való stb.
A telefonodnak megfelelő színűt töltsd le.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
LaLi_87 írta:Na most navifirmen melyik EURO3 verziot toltsem le? mind3-ba benne van a magyar, cz, sk, nyelv csak valami szám valtozik pl. (0566680) Grey Steel
Az a product kód. Az különbözteti meg, hogy ilyen nyelvek vannak benne, milyen szinű telefonhoz való stb.
A telefonodnak megfelelő színűt töltsd le.
ilyenem van, ez grey steel vagy white steel?
Már kész is vagyok sikerult
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LaLi_87 2011-07-18 hétf. 12:42:36-kor.