N8 CFW/MOD

Készülékek tuningolásával, megváltoztatásával, stb kapcsolatos fórumok
Salmi
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: N808 + N9 + Mate 10 Pro
Nem: Férfi
Has thanked: 68 times
Been thanked: 135 times
Kapcsolat:

Re: N8 CFW/MOD

Hozzászólás Szerző: Salmi »

bzs73 írta:Jobb lett volna elsőre, vagy másodikra ezt elérni, de hát nem vagyok programozó, kicsit lassabban megy így minden.
No para, majd a Belle-ből csak egyet, de tökéleteset fogsz kiadni :taps1: . Addig már annyi rutinod lesz :yes: .

U.i.: kérem ne írogassatok kérdéseket a szoftverek megjelenését illetően! :roll:
Zekanyd
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N8
Has thanked: 10 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Zekanyd »

Tölthető :) Hurrrrrá :) Köcce
bzs73
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Sony Z3 Compact
Has thanked: 59 times
Been thanked: 415 times

Hozzászólás Szerző: bzs73 »

Tölthető a v2.0b5 (Változások fentebb)

Majd kérném a visszajelzéseket, pl a hívó azonosításról, hogy sikerült e- teljesen megoldanom.
Java dolgok szerintem az előző verzióba megoldottak, bár visszajelzések nem voltak ez ügyben. Én nem vagyok nagy javás, tehát csak pár játék és progi kipróbálása volt.
Web dologgal úgyszintén nem tudom mi a helyzet. Volt valami görgetési dolog, de ott még x7 fájlok voltak, aztán a b4 verzióba visszakerültek a kínai fájlok, most meg egy
arab verzióból bányásztam ki az angolt, és az került be.
Billentyűzet szerintem jó lett. Névjegyzéknél, és mindenhol osztott, nem ugrik fel az egész ablak.
Magyarosításra már azt mondom, hogy 98%.

Más. Extrém Ui van alkalmazva, ezért kicsit jobban melegszik a teló, de ez már a v1.302fix-nél is így volt.
Gond nincs belőle, ez természetes, hisz gyorsabban dolgozik minden. Negatív visszajelzés nem érkezett, és én se tapasztaltam semmi gondot ez ügyben.
Mint már írtam ha más gyártók felső kategóriás készülék tesztjeit megnézitek, ott is van mindenhol nem kis melegedés.
Ezt csak azért írtam, mert már páran jelezték, hogy mintha kicsit jobban melegedne a teló.
These users thanked the author bzs73 for the post:
bsanya5 (2011-07-15 pén. 22:46:01)
Rating: 2.63%
golan7
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Note2 LTE+HUAWEI IDEOS S7 Slim
Has thanked: 141 times
Been thanked: 138 times

Hozzászólás Szerző: golan7 »

Elég a Rofs2-cserélni?
Samsung Galaxy Note II LTE (T-mobil) DN3 Rom
Megosztásom
Mielőtt valamit megkérdeznél használd a keresőt és nézd meg az első oldalt és ha van, a GY.I.K. oldalt!!!
bzs73
3. szint
3. szint

golan7 írta:Elég a Rofs2-cserélni?
Mindent cserélni kell.!!!
Változott a rofs2-3, és core is, de szokjuk már meg hogy töröljük az egész RM-596 mappát!
Nem fogom minfdig be jelentgetni hogy mi változott. Így a biztonságos, ha ezt megszokjuk.
Miből tart. Töröljük a mappát, aztán az exe pillanatok alatt oda teszi az újat.
Látod? Hiába csinálom, (exe fájl) minél könnyebre, páran akkor is variálnak, és minél bonyolultabban akarják csinálni. :mrgreen:

Ilyen kérdés után gondolkodok el, hogy megéri azon dolgozni hogy minél könnyebb legyen?
Ezzel most tényleg meg döbbentettél. Tudnám hogy minek csinálok ilyen exe könnyítést,
de remélem a többség nem bonyolítja túl.

Akik meg bonyolítanak azok csomagolják ki valahova, aztán másolják be valamelyik fájlt.
Írják felül, aztán mikor valami nem megy, nyugodtan írjanak ide, hogy ez nincs, az nem megy. :whaaa:
lasza0414
1. szint
1. szint
Készüléktípus: n8-00
Has thanked: 5 times
Been thanked: 10 times

Hozzászólás Szerző: lasza0414 »

Na felraktam, beállítgattam. Az előző is nagyon nagyon jól sikerült, de ez visz mindent. :) GRATULÁLOK, nagyon jó lett, egyenlőre semmi hibát nem találok. :Notworty: :Notworty:
golan7
3. szint
3. szint

bzs73 írta:
golan7 írta:Elég a Rofs2-cserélni?
Mindent cserélni kell.!!!
Változott a rofs2-3, és core is, de szokjuk már meg hogy töröljük az egész RM-596 mappát!
Nem fogom minfdig be jelentgetni hogy mi változott. Így a biztonságos, ha ezt megszokjuk.
Miből tart. Töröljük a mappát, aztán az exe pillanatok alatt oda teszi az újat.
Látod? Hiába csinálom, (exe fájl) minél könnyebre, páran akkor is variálnak, és minél bonyolultabban akarják csinálni. :mrgreen:

Ilyen kérdés után gondolkodok el, hogy megéri azon dolgozni hogy minél könnyebb legyen?
Ezzel most tényleg meg döbbentettél. Tudnám hogy minek csinálok ilyen exe könnyítést,
de remélem a többség nem bonyolítja túl.

Akik meg bonyolítanak azok csomagolják ki valahova, aztán másolják be valamelyik fájlt.
Írják felül, aztán mikor valami nem megy, nyugodtan írjanak ide, hogy ez nincs, az nem megy. :whaaa:
Azért kérdeztem, mert a rofs2-ben egykét apróságot megszoktam változtatni!(Pl.: zenelejátszó keresés, egykét progit belerakok, stb. csak apróságok!)
Ezért nem szoktam egyszerre a helyére tenni!
Megosztásom
Mielőtt valamit megkérdeznél használd a keresőt és nézd meg az első oldalt és ha van, a GY.I.K. oldalt!!!
feroooo
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy S4 4.4.2 HUN
Has thanked: 57 times
Been thanked: 31 times

Hozzászólás Szerző: feroooo »

betűtipust lehet majd változtatni az 5b-nél?
bzs73
3. szint
3. szint

feroooo írta:betűtipust lehet majd változtatni az 5b-nél?
Én nem tudom. Én csak ha muszáj volt cserélni, akkor cseréltem. Most megy ttpod,ovi, minden, így nem próbáltam.
golan7
Átírtam az első oldalon a bejegyzést, Golan7 CFw Megosztásra. Úgy is van látom több dolgod, így aki a te dolgaidat kedveli, az onnan töltögethet.
Leírást,txt-t csatolhatsz ott is a dolgaidhoz, és persze ha pl cfw-t adsz ki, itt is kiírhatod a leírást.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bzs73 2011-07-15 pén. 18:07:20-kor.
golan7
3. szint
3. szint

Már mindent megpróbáltam, kitakarítottam a phoenix rm mappáját és oda telepítettem a Bzs rom-t, de a hangutasítások nem jók nálam!
Vagy ötször flash-eltem újra és nem megy! :angry:

Akkor jó ha jbaktask-al elindítom a vcommandmanager-t!
Mi lehet a hiba nálam?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára golan7 2011-07-15 pén. 18:16:28-kor.
Megosztásom
Válasz küldése

Vissza: “Modding”