N8 CFW/MOD
-
- Újonc
- Készüléktípus: N8
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 3 times
Re: N8 CFW/MOD
Sziasztok!
Eddig csak csendes megfigyelője voltam az itt haladó dolgoknak, de most este rászántam magam, és felraktam BZS új kreálmányát.
Először is: le a kalappal! Ahhoz képest, hogy leaked firmware és c7/x7 tákolmány, ahhoz képest baromi durva!
Egy olyan dolog van, ami sajna nem akar nálam egyáltalán menni, az pedig az OVI.s szolgáltatások, mint áruház, ovisync, stb...
Névjegyeket akartam szinkronizálni ovisync-el, de csak annyit ir, hogy "Kész. Megkezdheti az OVI használatát...", és kilép. Amikor az elején felugrott az állandó Ovi bejelentkezés, ott ha arra mentem, hogy bejelentkezés, akkor csak tölt, wifire megy, de semmilyen adatot nem kér el, csak kilép. Az imént kipróbáltam a "majd később" módszert, de igy is szivat.
Mivel az OVI bejelentkezés nem megy, ezért nekem pl Store se tölt be, csak tölt végtelen ideig (és közben rá se próbál a wifire).
Vagy én csinálok valamit rosszul?
Eddig csak csendes megfigyelője voltam az itt haladó dolgoknak, de most este rászántam magam, és felraktam BZS új kreálmányát.
Először is: le a kalappal! Ahhoz képest, hogy leaked firmware és c7/x7 tákolmány, ahhoz képest baromi durva!
Egy olyan dolog van, ami sajna nem akar nálam egyáltalán menni, az pedig az OVI.s szolgáltatások, mint áruház, ovisync, stb...
Névjegyeket akartam szinkronizálni ovisync-el, de csak annyit ir, hogy "Kész. Megkezdheti az OVI használatát...", és kilép. Amikor az elején felugrott az állandó Ovi bejelentkezés, ott ha arra mentem, hogy bejelentkezés, akkor csak tölt, wifire megy, de semmilyen adatot nem kér el, csak kilép. Az imént kipróbáltam a "majd később" módszert, de igy is szivat.
Mivel az OVI bejelentkezés nem megy, ezért nekem pl Store se tölt be, csak tölt végtelen ideig (és közben rá se próbál a wifire).
"Tick-tick-tick... That's the sound of your life running out."
- Georgexy
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia N78 - N8 DG Taylor Belle
- Nem: Férfi
- Has thanked: 32 times
- Been thanked: 62 times
Sn00PiG írta:Sziasztok!
Nos én az első alkalommal mivel még nincs wi-fi beállítva továbbléptetem.
OVI suit-al visszaállítom a névjegyzéket és üzeneteket, majd feltelepítem a QT-t amit innen a letöltésekből le tudsz szedni. (én c-re szoktam rakni.)
Ezután az OVI Store legújabb változáatát is fölrakom, mert az nekem sem megy. (szintén megtalálható itt a letöltések között, de ha nem akkor valaki biztos feltölti neked ha kéred.)
Ha ez meg van és megadtad a wi-fi kódját is, ha van akkor a következő újraindításkor már én is a már van fiókomra nyomok.
Tölt kicsit az igaz, de tovább is lép.
Próbáld meg ezt a sorrendet. Hátha akkor jó lesz.
Üdv.
ui: Én minden általam használt programot felraktam a telefonra egy mapába. Így nem kell soha összekötnöm a géppel ha újratelepítettem hanem a telefonról tudom telepíteni az összeset. Sokkal gyorsabb és mindig kéznél van.
- Rating: 2.63%
Telefonok:
Nokia 1610, 1611, 2110, 3110, Siemens C25, C35, M35, Nokia 7110, Siemens S35, Siemens ME45, Nokia 3110 Classic, 6210, 6230, 6230i, 6600, 6020, 6080, LG L600v, Nokia N70, 2730 Classic, N78, N8
Megosztásom: http://www.mediafire.com/?h4jms2yi7i5on
Nokia 1610, 1611, 2110, 3110, Siemens C25, C35, M35, Nokia 7110, Siemens S35, Siemens ME45, Nokia 3110 Classic, 6210, 6230, 6230i, 6600, 6020, 6080, LG L600v, Nokia N70, 2730 Classic, N78, N8
-
- 1. szint
- Készüléktípus: n8-00
- Been thanked: 10 times
Na délutántól használom az új Béta 4-et. Nagyon nagyon jó, eddig hibát nem találtam benne. Az ovit sikerült megoldanom hogy ne hozza ki minden újraindításnál, illetve megoldotta magának a teló, felkínálta az ovi store a frissítést, letöltöttem, és innentől nem hozza ki már.
Minden okés rajta. Gratulálok BZS eddigi legjobb szerintem

Minden okés rajta. Gratulálok BZS eddigi legjobb szerintem

-
- 1. szint
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
nagyo jó az új cfw. Egy kis hibát találtam csak video lejátszasnál külön van egy play és pause gomb , de az utóbbi nem működik a playel lehet megállítani is.
- Georgexy
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia N78 - N8 DG Taylor Belle
- Has thanked: 32 times
- Been thanked: 62 times
Úgy vettem észre, hogy ttpod-nak kelleni fog a külön font mert jelenleg csak kockákat látok sok helyen. Holnap kipróbálom de ha esetleg valaki megnézi előbb, akkor majd jelez, hogy megy-e úgy.
egyébként a videólejátszó pause gombján kívül még nem találtam nagyobb hibát én sem.
Üdv.
egyébként a videólejátszó pause gombján kívül még nem találtam nagyobb hibát én sem.
Üdv.
Telefonok:
- feroooo
- 3. szint
- Készüléktípus: Galaxy S4 4.4.2 HUN
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 31 times
Nálam az a gond,hogy betűtipust nem tudok változtatni!A régi módszer szerint próbáltam de nem megy.
Ez szerint:"A megfelelő betűtípust bemásolod az e:\ vagy f:\resource\fonts mappába (ha nincs akkor neked kell létre hozni tárolóhely módban
/Menü->Beállitások->Kapcsolatok->USB->Tárolóhely-alapértelmezett/,számítógépen!)
A betűtipust 4 példányban egyenként és másolás után átnevezed őket így: nosnr60.ttf, nssb60.ttf, nstsb60.ttf, s60zdigi.ttf
Restart!"
Ez szerint:"A megfelelő betűtípust bemásolod az e:\ vagy f:\resource\fonts mappába (ha nincs akkor neked kell létre hozni tárolóhely módban
/Menü->Beállitások->Kapcsolatok->USB->Tárolóhely-alapértelmezett/,számítógépen!)
A betűtipust 4 példányban egyenként és másolás után átnevezed őket így: nosnr60.ttf, nssb60.ttf, nstsb60.ttf, s60zdigi.ttf
Restart!"
- qkac111
- 1. szint
- Készüléktípus: SGS2-XXLQ6-XWLPG
- Has thanked: 15 times
- Been thanked: 8 times
Kipróbáltam, ha létrehozod a Resource/Fonts mappát és belerakod a szükséges 4 fájlt működik TTPod is rendesen.Georgexy írta:Úgy vettem észre, hogy ttpod-nak kelleni fog a külön font mert jelenleg csak kockákat látok sok helyen. Holnap kipróbálom de ha esetleg valaki megnézi előbb, akkor majd jelez, hogy megy-e úgy.
Ezt is kipróbáltam, valóban nem megy, rakhatod a Resource mappát ahová csak akarod.feroooo írta:Nálam az a gond,hogy betűtipust nem tudok változtatni!
Erre talán majd BZS tud valami megoldást, bár nekem ez a betűtípus is bejön.
6610 -> 6600 -> 7610 -> 6680 -> N80 -> N95 -> N95-8GB -> N8
SGS2 / --VK--XWLPG-V5.1.3-Jkay-Segal mod3_Siyah 4.0.1+_LQ6 Modem_JkayDS14.1
SGS2 / --VK--XWLPG-V5.1.3-Jkay-Segal mod3_Siyah 4.0.1+_LQ6 Modem_JkayDS14.1
-
- Újonc
- Készüléktípus: N8
- Been thanked: 3 times
Na sikerült megoldanom az Ovi bejelentkezési gondomat. Leírom a megoldásom, hátha érdekes lesz valakinek: Refurbish utáni első indításnál nyomtam egy "majd később" gombot, majd miután megvolt a boot ismét be Ovisync, de még mindig nem ment. Bementem az áruházba, ami felkínálta rögtön a frissítést, de nem kértem, így bejutottam a Store-ba, bejelentkeztem, és a kilépés után már ment az Ovisync is. Áruház updatet is leszedtem később, az is megy.
BZS, tényleg, nem is tudom mit mondjak... CSODÁLATOS! Fürge mint állat, mindent azonnal csinál, a programok azonnal bezárulnak ha a multitaskingban bezárom őket, de ha kifagy valami, akkor is a hosszú (8mp) menügomb megoldja.
Az álló QWERTY-n csak ámulok bámulok, baromi pontos, és marhára nem tud érdekelni, hogy ablakban jelenik meg splitscreen helyett, tökéletesen használható így is!
Az új e-mail kliens baromi jól néz ki, főleg hogy az olvasott és olvasatlan leveleket más színnel jelöli még a widgetben is!
A böngésző is javult szerintem, bár ez a flashlite nagyon belassítja, flash nélkül gyönyörűen töltenek be az oldalak! A kinetikus görgetés tényleg néha furcsa benne, de még mindig ott az Opera, ha nagyon kell.
Bevallom, hogy mivel eddig nem is próbáltam BZS féle romot, ezért a mapparendezés és ikonozás is baromira bejött, szépen rendszerezve minden! Így is kell ezt!
Még most felrámolom rá a programjaimat és játékokat, és meglátjuk úgy milyen fürge marad. Jelentek, ha megvagyok:)
BZS, tényleg, nem is tudom mit mondjak... CSODÁLATOS! Fürge mint állat, mindent azonnal csinál, a programok azonnal bezárulnak ha a multitaskingban bezárom őket, de ha kifagy valami, akkor is a hosszú (8mp) menügomb megoldja.
Az álló QWERTY-n csak ámulok bámulok, baromi pontos, és marhára nem tud érdekelni, hogy ablakban jelenik meg splitscreen helyett, tökéletesen használható így is!
Az új e-mail kliens baromi jól néz ki, főleg hogy az olvasott és olvasatlan leveleket más színnel jelöli még a widgetben is!
A böngésző is javult szerintem, bár ez a flashlite nagyon belassítja, flash nélkül gyönyörűen töltenek be az oldalak! A kinetikus görgetés tényleg néha furcsa benne, de még mindig ott az Opera, ha nagyon kell.
Bevallom, hogy mivel eddig nem is próbáltam BZS féle romot, ezért a mapparendezés és ikonozás is baromira bejött, szépen rendszerezve minden! Így is kell ezt!
Még most felrámolom rá a programjaimat és játékokat, és meglátjuk úgy milyen fürge marad. Jelentek, ha megvagyok:)
"Tick-tick-tick... That's the sound of your life running out."
- bazy
- 3. szint
- Készüléktípus: SGS3+CM11 Snapshot+CM11kernel
- Has thanked: 495 times
- Been thanked: 163 times
Nnnaaa, én sem bírtam megállni, és feltettem!
Úgy látszik, mégsem vok olyan türelmes!
De szerintem megérte, tényleg gyorsabb, jobb stb...
Én annyi hibát vettem pluszban észre így elsőre, hogy nem mukodik a hangrögzítő...
mintha elindulna, aztán egyből ki is lép...
Ezt leszámítva a már észlelt hibákon kívül mást így elsőre nem vettem észre... ahhoz képest hogy Bétának lett szánva szerintem nagyon jó!
Köszi BZS!

Ezt leszámítva a már észlelt hibákon kívül mást így elsőre nem vettem észre... ahhoz képest hogy Bétának lett szánva szerintem nagyon jó!

Eddigi telóim: 3310, 3410, Siemens C62, 3220, E51, N95, N97mini, N8, SGS3
Ha bárki segít itt neked a fórumban egy hozzászólásával,ILLIKmegköszönnöd az idézet gomb körül lévő kis
gombbal a jobb felső sarokban a hozzászólásnál! 
MEGOSZTÁSOM
Ha bárki segít itt neked a fórumban egy hozzászólásával,ILLIKmegköszönnöd az idézet gomb körül lévő kis

MEGOSZTÁSOM
-
- 1. szint
- Készüléktípus: n8-00
- Been thanked: 10 times
bazy írta:Nnnaaa, én sem bírtam megállni, és feltettem!Úgy látszik, mégsem vok olyan türelmes!
De szerintem megérte, tényleg gyorsabb, jobb stb...
Én annyi hibát vettem pluszban észre így elsőre, hogy nem mukodik a hangrögzítő...
![]()
mintha elindulna, aztán egyből ki is lép...
![]()
Ezt leszámítva a már észlelt hibákon kívül mást így elsőre nem vettem észre... ahhoz képest hogy Bétának lett szánva szerintem nagyon jó!Köszi BZS!
![]()
![]()
Nálam mükszik a hangrögzítő, most próbáltam. Próbáld meg újraindítani, vagy ha még nem pakoltál vissza sok mindent akkor újrahúzni a szoftot.
- Rating: 2.63%