Miután a "kis sz*rt" se olvassa el senki, minek lenne a dobozban. Akit meg érdekel, elolvassa a telefonján, mert rajta van pdf-ben, és pdf olvasó is van a telón... Legalábbis, ha gyári állapotút vettél, rajta a volt az OVISuite-tal együtt az E meghajtón...tomeed írta:Köszönöm a választ, a használati utasítást nem olvastam, mert amint kivettem a dobozból és láttam,hogy már ezen is spórol a nokia, hogy pár oldalas kis szart dob a dobozba, inkább nem minősítem
Nokia C7-00
- sanyci
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia 700
- Nem: Férfi
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 34 times
Re: Nokia C7-00
Nokia 3110>5110>6110>6210>6600>7610>6630>N70>E61>E50>E90>E51>E71>E52>5800XM>C7>700
Ericsson GA318>T39m (T39m még megvan!)
Samsung Galaxy Spica>HTC Desire (Az Android még nem nőtt fel a feladathoz)
Ericsson GA318>T39m (T39m még megvan!)
Samsung Galaxy Spica>HTC Desire (Az Android még nem nőtt fel a feladathoz)
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 1020
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 2 times
sziasztok!
miota megvettem a telot, feloldo csuszka kicsit nehezen jar. eloszor azt hittem bekopik majd, s jo lesz, de nem lett jobb. egyik ismerosom is vett egy ugyan ilyen telefont, es az ove nagyon konnyen megy, szoval az tunik jonak.
lehet h por van benne? vagy valami egyeb lehet az oka? szervizbe nem szivesen vinnem, mert szuksegem van ra, ok pdeig ki tudja meddig tartanak ott.
miota megvettem a telot, feloldo csuszka kicsit nehezen jar. eloszor azt hittem bekopik majd, s jo lesz, de nem lett jobb. egyik ismerosom is vett egy ugyan ilyen telefont, es az ove nagyon konnyen megy, szoval az tunik jonak.
lehet h por van benne? vagy valami egyeb lehet az oka? szervizbe nem szivesen vinnem, mert szuksegem van ra, ok pdeig ki tudja meddig tartanak ott.
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Próbáld meg hátha egy kis levegő spray segít! Lehet,hogy csak alászorult valami kis szösz!dbcooper írta:sziasztok!
- Rating: 2.63%
- Doky586
- 3. szint
- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 47 times
lehetne kicsit konkrétabban az útvonalat? nem találomsanyci írta:Akit meg érdekel, elolvassa a telefonján, mert rajta van pdf-ben, és pdf olvasó is van a telón... Legalábbis, ha gyári állapotút vettél, rajta a volt az OVISuite-tal együtt az E meghajtón...
-
- Újonc
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 0
hy all.
az itt és most progi müködik vkinek? helyadatok nem állnak rendelkezésre, mindig ezt irja, meg h jelenleg nem elérhetö a szolgáltatás.
az itt és most progi müködik vkinek? helyadatok nem állnak rendelkezésre, mindig ezt irja, meg h jelenleg nem elérhetö a szolgáltatás.
-
- 5. szint
Nálam tökéletesen müködik!ordas23 írta:hy all.
- lucio05
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N8 Green
- Has thanked: 0
Végoigcsináltam mindent a leirás szerint mégse tudok feltenni semmit tabusítványhibára hivatkozva.... hát megőrülök komolyan mondomTodo írta:Mióta Taylor megcsinálta ezt használom és kifogástalanul müködik! Szerintem nyugodtan vállald be!lucio05 írta:Létezik olyan kamaramod h 8mp es beállitásnál ne 4.3at hanem 16:9et használjon ateló? n8nál van ilyen de itt nem találtam a letöltéseknél. illetve erről a fajta hackről van valakinek tapasztalata? napok ót nem kapok szignófájlokat nem tudom bemerjem e vállalni ezt : http://www.smartphonepro.hu/node/105

-
- 5. szint
Letöltötted külön ezt az uda-t: http://www.mediafire.com/?lcpeu0b3lq3hi3b és beraktad a mappába a többi közé?lucio05 írta:Végoigcsináltam mindent a leirás szerint mégse tudok feltenni semmit tabusítványhibára hivatkozva.... hát megőrülök komolyan mondomTodo írta:Mióta Taylor megcsinálta ezt használom és kifogástalanul müködik! Szerintem nyugodtan vállald be!lucio05 írta:Létezik olyan kamaramod h 8mp es beállitásnál ne 4.3at hanem 16:9et használjon ateló? n8nál van ilyen de itt nem találtam a letöltéseknél. illetve erről a fajta hackről van valakinek tapasztalata? napok ót nem kapok szignófájlokat nem tudom bemerjem e vállalni ezt : http://www.smartphonepro.hu/node/105
Nekem elsőre sikerült és azóta is müködik! Nem lehet, hogy valahol eltévesztettél valamit? Esteleg próbáld meg újra!
- lucio05
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N8 Green
- Has thanked: 0
letöltöttem igen de a leirásban ugy van h hozzak neki létre külön c7hack nevű mappát. bemásolni a leirás szerint nem kellett sehova csak amikor a phoenix fut akkor keell kiválasztani. vagy tévedek?Todo írta:lucio05 írta:Todo írta:Letöltötted külön ezt az uda-t: http://www.mediafire.com/?lcpeu0b3lq3hi3b és beraktad a mappába a többi közé?
Nekem elsőre sikerült és azóta is müködik! Nem lehet, hogy valahol eltévesztettél valamit? Esteleg próbáld meg újra!
-
- 5. szint
Igen egy kicsit eltévesztetted, mert az uda-t be kellett volna tallóznod!lucio05 írta:
letöltöttem igen de a leirásban ugy van h hozzak neki létre külön c7hack nevű mappát. bemásolni a leirás szerint nem kellett sehova csak amikor a phoenix fut akkor keell kiválasztani. vagy tévedek?
" -A File rublika melletti kis gomra kattints és tallózd be az asztalon lévő C7 Hack mappában lévő uda fájlt, majd okézzuk le. Figyeljünk arra hogy az oké előtt a Refurbish és az Optional rubrika legyen kipipálva!"
Csináld igy!
Navifirmel Nokia Care Suite módban letöltöd a fájlokat (az elöre kijelölt 6 fájlt) plusz külön letöltöd a hack UDA fájlt! Majd ezt a 7 fájlt együtt bemásolod ide:
C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-675 ( Ha nincs ilyen mappa akkor létrehozod, ha vannak benne fájlok akkor azokat elötte töröld, hogy csak ez a 7 legyen benne)
És igy lefuttatod a frissítést!
Vagy csináld a leírás szerint csak ne kapkodj, mert könnyen el lehet siklani egy mondat felett és akkor már nem az lesz a végeredmény amire számitasz!