sonique88 kukuc gmail dot com
köszi

itt a köszi, jobbra....kiskun968 írta:kiskun968 írta:
köszi
hát itt vagyok én is!nagy.renato írta:Végre én is kaptam meghívót egy ismerősömtől. Rögtön regisztráltam is. Sajnos a munkahelyemen a gép elég tetű, pláne, hogy a háttérben folyamatosan dolgozik máson, így nem bírom kiélvezni az animációkat. Otthon majd jobb lesz.
Mások köreihez miért nincs hozzáférés? Az jó lenne...Vagy csak olyan személyt találtam pont, aki nem engedélyezi. Na megyek megnézem még másnál. De olyan kevés ismerősöm van fent, hogy nem igaz.
Megtaláltalak, és felvettelek egy körbe, amit elneveztem - teljesen eredeti ötlettel -"Nokiaprogramok fórum"moco írta:hát itt vagyok én is!nagy.renato írta:Végre én is kaptam meghívót egy ismerősömtől. Rögtön regisztráltam is. Sajnos a munkahelyemen a gép elég tetű, pláne, hogy a háttérben folyamatosan dolgozik máson, így nem bírom kiélvezni az animációkat. Otthon majd jobb lesz.
Mások köreihez miért nincs hozzáférés? Az jó lenne...Vagy csak olyan személyt találtam pont, aki nem engedélyezi. Na megyek megnézem még másnál. De olyan kevés ismerősöm van fent, hogy nem igaz.