Szerintem nem. De ez logikus mert a C7 az N8 kistestvére, vagyis kevesebb tudással kell rendelkeznie.lucio05 írta: Köszi. hurááá akkor! pr2.0 ában várható vajpn? minden második diwx ac3as szinte már... divwetátkonvertálni másik hangsávra ááááá nem idegesítő
Nokia C7-00
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Re: Nokia C7-00
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
- lucio05
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N8 Green
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
az oké h kevesebb tulajdonság arra ott is van a csak 8giga belső memó meg a kamera. de hogy egy ilyen apróság.... idegesítő!potter55 írta:Szerintem nem. De ez logikus mert a C7 az N8 kistestvére, vagyis kevesebb tudással kell rendelkeznie.lucio05 írta: Köszi. hurááá akkor! pr2.0 ában várható vajpn? minden második diwx ac3as szinte már... divwetátkonvertálni másik hangsávra ááááá nem idegesítő
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Igen sajnos ilyen apróságokkal tesznek különbséget az N széria (multimédia) és a C széria (általános) telefonok között!lucio05 írta:az oké h kevesebb tulajdonság arra ott is van a csak 8giga belső memó meg a kamera. de hogy egy ilyen apróság.... idegesítő!potter55 írta:Szerintem nem. De ez logikus mert a C7 az N8 kistestvére, vagyis kevesebb tudással kell rendelkeznie.lucio05 írta: Köszi. hurááá akkor! pr2.0 ában várható vajpn? minden második diwx ac3as szinte már... divwetátkonvertálni másik hangsávra ááááá nem idegesítő
- tnoise
- 2. szint
- Készüléktípus: C7
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 9 times
"kistestvér" ??potter55 írta:Szerintem nem. De ez logikus mert a C7 az N8 kistestvére, vagyis kevesebb tudással kell rendelkeznie.lucio05 írta: Köszi. hurááá akkor! pr2.0 ában várható vajpn? minden második diwx ac3as szinte már... divwetátkonvertálni másik hangsávra ááááá nem idegesítő
fogalmazzunk úgy, hogy különböző célcsoport .. hiszen ha kistestvér lenne, akkor pl nem ebbe került volna az NFC chip ..
-
- 1. szint
- Has thanked: 27 times
A wifivel kapcsolatban lenne kérdésem. Sokszor észrevettem már, ha pl a beépített közösségi facebookot használtam, akkor a wifire sokszor felcsatlakozott és magától bontotta a kapcsolatot.
Most a főklépernyőn kiválasztottam, hogy webeszközök online módba, kinntvan a közösségi cucc, és így is bontja egy idő után a wifit, valószínűleg a billentyűzár aktiválása után. Mit ér akkor az, h webeszközök online módba?
Ti is tapasztaltatok hasonlót? Elképzelhető, hogy a wifivel van valami?
Na most már nem jön le, az zavarhatta meg, hogyha felvolt csatlakozva, akkor is 1 percenként keresett hálózatokat. Lehet a force control widgets miatt.
Most a főklépernyőn kiválasztottam, hogy webeszközök online módba, kinntvan a közösségi cucc, és így is bontja egy idő után a wifit, valószínűleg a billentyűzár aktiválása után. Mit ér akkor az, h webeszközök online módba?
Ti is tapasztaltatok hasonlót? Elképzelhető, hogy a wifivel van valami?
Na most már nem jön le, az zavarhatta meg, hogyha felvolt csatlakozva, akkor is 1 percenként keresett hálózatokat. Lehet a force control widgets miatt.
- tnoise
- 2. szint
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 9 times
sziasztok, nalatok mukodik a facebook kliens uzenetek modulja?
(nekem "az uzenetek nem tolthetok le" hibauzenetet ad az elso pillanat ota..
-
- 1. szint
- Has thanked: 27 times
Nekem működik, bár elég érdekesen.(Nem is mindig írja ki az új üzeneteket, ha ki van téva a főképernyőre!) Viszont az eddigi tapasztalataim alapján ez a beépített közösségi alkalmazás elég gagyi, lassú is, és meg a csoportokat se hozza be!tnoise írta:sziasztok, nalatok mukodik a facebook kliens uzenetek modulja?
- lucio05
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N8 Green
- Has thanked: 0
Létezik olyan kamaramod h 8mp es beállitásnál ne 4.3at hanem 16:9et használjon ateló? n8nál van ilyen de itt nem találtam a letöltéseknél. illetve erről a fajta hackről van valakinek tapasztalata? napok ót nem kapok szignófájlokat nem tudom bemerjem e vállalni ezt : http://www.smartphonepro.hu/node/105
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Mióta Taylor megcsinálta ezt használom és kifogástalanul müködik! Szerintem nyugodtan vállald be!lucio05 írta:Létezik olyan kamaramod h 8mp es beállitásnál ne 4.3at hanem 16:9et használjon ateló? n8nál van ilyen de itt nem találtam a letöltéseknél. illetve erről a fajta hackről van valakinek tapasztalata? napok ót nem kapok szignófájlokat nem tudom bemerjem e vállalni ezt : http://www.smartphonepro.hu/node/105