Nokia C7-00

Kizárólag a Nokia C szériával foglalkozó témák
tibby
1. szint
1. szint
Készüléktípus: C7
Has thanked: 27 times
Been thanked: 0

Re: Nokia C7-00

Hozzászólás Szerző: tibby »

elgreco1 írta:hát sajna így sem ment,kiírta,h eltávolítás sikertelen.na mindegy,van egy rosszabb felbontású térképem mint volt,a város utcáinak a negyede sincs rajta,míg az előző címre pontosan kiírt mindent.még a térképeket sem tudom frissíteni,új térképek hozzáadását sem engedi,letöltés megnyomása után,ismét a szöveg:a csatlakozás sikertelen volt.feladom...nem hiszem,hogy vissza tudom állítani az eredeti formájába!
Húzd újra az egészet phoenixszel, úgy tuti jó lesz.
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

tibby írta:Hello! Beszéltem már itt arról, hogy a telefonom bekapcsolási ideje nem azonos. Valamikor 10 mp után már bejön a kép, valamikor pedig csak fél perc után jelenik meg valami. ( Ha kb 30 mp a bekapcsolás, akkor nem jelenik meg üdvözlőképernyő. ) Ma újraraktam phoenixszel a hackelt verziót, azzal se lett más a helyzet. Eléggé változó a bekapcsolási idő.
Ezután újraraktam az eredeti T mobilos softwaret (hack nélkül), és azzal is előfordult, hogy hosszabb ideg kapcsol be, és esetenként nem jelenik meg a nokia kézfogás animáció se!
Ezek szerint ez a t mobilos szoftver sajátossága, vagy valami lehet a telefonom bootolásával?
Ezt úgy tudod kiprobálni, hogy nem a T-s szoftot teszed rá hanem egy független szoftot! Vagy az euro3-at vagy egy független magyart!
Todo
5. szint
5. szint

elgreco1 írta:hát sajna így sem ment,kiírta,h eltávolítás sikertelen.na mindegy,van egy rosszabb felbontású térképem mint volt,a város utcáinak a negyede sincs rajta,míg az előző címre pontosan kiírt mindent.még a térképeket sem tudom frissíteni,új térképek hozzáadását sem engedi,letöltés megnyomása után,ismét a szöveg:a csatlakozás sikertelen volt.feladom...nem hiszem,hogy vissza tudom állítani az eredeti formájába!
Ovival is probáltad a térképeket rátenni? Töröld le a CITIES mappát és a qt fájlt, (E meghajtó) majd indítsd újra a progit, hogy újra létrehozza ezeket, azután pedig ovival tedd rá a neked szükséges térképeket! Ha végképp nem megy akkor marad a phoenix!
These users thanked the author Todo for the post:
elgreco1 (2011-07-10 vas. 09:46:40)
Rating: 2.63%
elgreco1
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia c7-oo
Has thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: elgreco1 »

na végre!pedig már majdnem tényleg feladtam!kösziiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :taps1:
Todo
5. szint
5. szint

pataki írta:
Todo írta:
pataki írta:Sziasztok.
Sajnos Hard reset után nekem is eltűnt az Ovi Store és telepíteni sem engedi.
Próbáltam újra telepítéssel is felraktam a gyári szoftvert de nem változott.Nincs más megoldás csak a phoenixsz?
Vagy tudtok rá megoldást?
Ha ezt fel tudod tenni ( szignózni kell ) akkor általában sikerül újratelepíteni az Ovi Store-t! http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=40969
Ha nem megy akkor marad a phoenix! Az sem olyan bonyolult mint amilyennek első ránézésre tünik!
Sajnos a helyzet változatlan,gondolkodom a phoenix-en.
Akkor valószinü csak a phoenix marad ( sokkal jobb mint az ovi frissítés )! Elötte viszont csinálj biztonsági mentést a névjegyzékről, naptárbejegyzésekről,képekről, videókról, mert a phoenix az kítakarít mindent, nem úgy mint az ovi!
Todo
5. szint
5. szint

elgreco1 írta:na végre!pedig már majdnem tényleg feladtam!kösziiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :taps1:

:szivesen:
pataki
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8
Nem: Férfi
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: pataki »

"Akkor valószinü csak a phoenix marad ( sokkal jobb mint az ovi frissítés )! Elötte viszont csinálj biztonsági mentést a névjegyzékről, naptárbejegyzésekről,képekről, videókról, mert a phoenix az kítakarít mindent, nem úgy mint az ovi!"

Megoldottam a problémát ahogy írtad feltettem a phoenix-el.Valóban nem volt nehéz és még egyszer köszönöm a segítséged. :yeah:
lucio05
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N8 Green
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: lucio05 »

Sziasztok. létezik olyan videólajátszó progi amivel ac3as hangsávú diwxeket is le lehet játszani ugy h legyen hang? nem is értem a teló alapból mért nem tudja ezt hamár az N8 tudja :hmm2:
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

lucio05 írta:Sziasztok. létezik olyan videólajátszó progi amivel ac3as hangsávú diwxeket is le lehet játszani ugy h legyen hang? nem is értem a teló alapból mért nem tudja ezt hamár az N8 tudja :hmm2:
Nem létezik.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
lucio05
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N8 Green
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: lucio05 »

potter55 írta:
lucio05 írta:Sziasztok. létezik olyan videólajátszó progi amivel ac3as hangsávú diwxeket is le lehet játszani ugy h legyen hang? nem is értem a teló alapból mért nem tudja ezt hamár az N8 tudja :hmm2:
Nem létezik.
Köszi. hurááá akkor! pr2.0 ában várható vajpn? minden második diwx ac3as szinte már... divwetátkonvertálni másik hangsávra ááááá nem idegesítő :duhos2:
Válasz küldése

Vissza: “C-széria”