Húzd újra az egészet phoenixszel, úgy tuti jó lesz.elgreco1 írta:hát sajna így sem ment,kiírta,h eltávolítás sikertelen.na mindegy,van egy rosszabb felbontású térképem mint volt,a város utcáinak a negyede sincs rajta,míg az előző címre pontosan kiírt mindent.még a térképeket sem tudom frissíteni,új térképek hozzáadását sem engedi,letöltés megnyomása után,ismét a szöveg:a csatlakozás sikertelen volt.feladom...nem hiszem,hogy vissza tudom állítani az eredeti formájába!
Nokia C7-00
-
- 1. szint
- Készüléktípus: C7
- Has thanked: 27 times
- Been thanked: 0
Re: Nokia C7-00
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Ezt úgy tudod kiprobálni, hogy nem a T-s szoftot teszed rá hanem egy független szoftot! Vagy az euro3-at vagy egy független magyart!tibby írta:Hello! Beszéltem már itt arról, hogy a telefonom bekapcsolási ideje nem azonos. Valamikor 10 mp után már bejön a kép, valamikor pedig csak fél perc után jelenik meg valami. ( Ha kb 30 mp a bekapcsolás, akkor nem jelenik meg üdvözlőképernyő. ) Ma újraraktam phoenixszel a hackelt verziót, azzal se lett más a helyzet. Eléggé változó a bekapcsolási idő.
Ezután újraraktam az eredeti T mobilos softwaret (hack nélkül), és azzal is előfordult, hogy hosszabb ideg kapcsol be, és esetenként nem jelenik meg a nokia kézfogás animáció se!
Ezek szerint ez a t mobilos szoftver sajátossága, vagy valami lehet a telefonom bootolásával?
-
- 5. szint
Ovival is probáltad a térképeket rátenni? Töröld le a CITIES mappát és a qt fájlt, (E meghajtó) majd indítsd újra a progit, hogy újra létrehozza ezeket, azután pedig ovival tedd rá a neked szükséges térképeket! Ha végképp nem megy akkor marad a phoenix!elgreco1 írta:hát sajna így sem ment,kiírta,h eltávolítás sikertelen.na mindegy,van egy rosszabb felbontású térképem mint volt,a város utcáinak a negyede sincs rajta,míg az előző címre pontosan kiírt mindent.még a térképeket sem tudom frissíteni,új térképek hozzáadását sem engedi,letöltés megnyomása után,ismét a szöveg:a csatlakozás sikertelen volt.feladom...nem hiszem,hogy vissza tudom állítani az eredeti formájába!
- Rating: 2.63%
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia c7-oo
- Has thanked: 8 times
na végre!pedig már majdnem tényleg feladtam!kösziiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 5. szint
Akkor valószinü csak a phoenix marad ( sokkal jobb mint az ovi frissítés )! Elötte viszont csinálj biztonsági mentést a névjegyzékről, naptárbejegyzésekről,képekről, videókról, mert a phoenix az kítakarít mindent, nem úgy mint az ovi!pataki írta:Sajnos a helyzet változatlan,gondolkodom a phoenix-en.Todo írta:Ha ezt fel tudod tenni ( szignózni kell ) akkor általában sikerül újratelepíteni az Ovi Store-t! http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=40969pataki írta:Sziasztok.
Sajnos Hard reset után nekem is eltűnt az Ovi Store és telepíteni sem engedi.
Próbáltam újra telepítéssel is felraktam a gyári szoftvert de nem változott.Nincs más megoldás csak a phoenixsz?
Vagy tudtok rá megoldást?
Ha nem megy akkor marad a phoenix! Az sem olyan bonyolult mint amilyennek első ránézésre tünik!
-
- 5. szint
elgreco1 írta:na végre!pedig már majdnem tényleg feladtam!kösziiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- pataki
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N8
- Nem: Férfi
- Has thanked: 1 time
"Akkor valószinü csak a phoenix marad ( sokkal jobb mint az ovi frissítés )! Elötte viszont csinálj biztonsági mentést a névjegyzékről, naptárbejegyzésekről,képekről, videókról, mert a phoenix az kítakarít mindent, nem úgy mint az ovi!"
Megoldottam a problémát ahogy írtad feltettem a phoenix-el.Valóban nem volt nehéz és még egyszer köszönöm a segítséged.
Megoldottam a problémát ahogy írtad feltettem a phoenix-el.Valóban nem volt nehéz és még egyszer köszönöm a segítséged.
- lucio05
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N8 Green
- Has thanked: 0
Sziasztok. létezik olyan videólajátszó progi amivel ac3as hangsávú diwxeket is le lehet játszani ugy h legyen hang? nem is értem a teló alapból mért nem tudja ezt hamár az N8 tudja
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Nem létezik.lucio05 írta:Sziasztok. létezik olyan videólajátszó progi amivel ac3as hangsávú diwxeket is le lehet játszani ugy h legyen hang? nem is értem a teló alapból mért nem tudja ezt hamár az N8 tudja
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
- lucio05
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N8 Green
- Has thanked: 0
Köszi. hurááá akkor! pr2.0 ában várható vajpn? minden második diwx ac3as szinte már... divwetátkonvertálni másik hangsávra ááááá nem idegesítőpotter55 írta:Nem létezik.lucio05 írta:Sziasztok. létezik olyan videólajátszó progi amivel ac3as hangsávú diwxeket is le lehet játszani ugy h legyen hang? nem is értem a teló alapból mért nem tudja ezt hamár az N8 tudja